Anammmmm nasılllll? Kaç haftalıksınKızlar ben doğurdummmmmmm
Kuzum şimdi gördüm nasılsın şimdi iyi misin? Mide bulantın stresten olmuş olabilir.Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Amaaanınn hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün nasılsınızKızlar ben doğurdummmmmmm
Anaa nasıl oldu ? Hayırlı olsun nasılsın bebiş nasıl ?Kızlar ben doğurdummmmmmm
Geçmiş olsun cnm ,hemşire de çok iyi düşünmüş nasıl olsa yarın randevun varmış.Benimde var ,iyi haberlerle gelelim inşKızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Gozunaydin cnm . Tam ruyamda yaşadığım gibi durum oldu şuan.Nasilsiniz iyimisiniz şuan ,nasıl oldu doğum ,kendini hazır hissedince dinlerizKızlar ben doğurdummmmmmm
Canımmm herşey çok güzel olacak güçlü ol. Hayırlı uğurlu olsun. Allahın izniyle yakında kucağına da alacaksın. Bütün dualarımız seninleKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi
Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah canım. İçini ferah tut çok güçlü onlarKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Rabbim şifa versin bebeğineKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Gözün aydın canm sen ve bebiş nasılsınzKızlar ben doğurdummmmmmm
Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Söyleyecektim ama karışmak istemedim. Bebeğin önden gitse dahi bu organları için geçerli değildir kilosuyla organ bağlantılı değildir yani küveze gireceğine emindim ve küvez kötü bişey değil. Zaten bebekler 40. Haftada doğsa dahi solunum sıkıntısı çekebilirler. Asla bu süreçte kendini yıpratma sütün gelecek kesmiş olma stresle. Bak bizde küvez yolu bekliyoruz ama ben ağlamıyorum bile çünkü iyi olacaklar orada bakım çok iyi sende böyle düşün. Entübe demekte kötü değil. Solunum desteği veriyorlar ve uyutuyorlar biraz. Benimkiler birgün entübe kaldı sonra ki gün ağızdan desteksiz nefes aldılar 3. Gün kızım 4. Gün oğlum desteksiz nefes aldılar tamamen. Yani bak seninn haftan çok daha güzel benimkiler 30. Haftada doğdu. Seninki de iyi olacak hemde bizimkinden hızlı çünkü kilo sokıntın yok bi kaç güne alırsın taş çatlasın bir güne eğer bronşiteKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Ooo hayırlı olsunKızlar ben doğurdummmmmmm
Muhtemelen strstendir tansiyonun düşmüş olabilir sakin kal bak gidiyormussun nstye bı gir için rahatlasın bizide haberdar et mutlaka
Canım doktoruna ulaşabilirmişim yoksa acilden kadın doğuma başvur.. nışanda olabilir açılmada olabilir, rahim ağzında yumuşama.. bir göster için rahat etsin
Çok iyi korkmana da gerek yok hayırlı haberler ver bize
Evet sen stres yapma uyumaya çalış ki yarım çabuk gelsinNst'de sancı çıkmadı ama tuvalette yine kahverengi akıntı geldi canım yarın doktorum muayenede anlar ne olduğunu umarım
Kuzum şimdi gördüm nasılsın şimdi iyi misin? Mide bulantın stresten olmuş olabilir.
Geçmiş olsun cnm ,hemşire de çok iyi düşünmüş nasıl olsa yarın randevun varmış.Benimde var ,iyi haberlerle gelelim inş
Gozunaydin cnm . Tam ruyamda yaşadığım gibi durum oldu şuan.Nasilsiniz iyimisiniz şuan ,nasıl oldu doğum ,kendini hazır hissedince dinleriz
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Bşr an önce eve dönün inşallahKızlar ben doğurdummmmmmm
Mervecim geçmiş olsun ve gözün aydınKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?