2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Kuzum şimdi gördüm nasılsın şimdi iyi misin? Mide bulantın stresten olmuş olabilir.

Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Geçmiş olsun cnm ,hemşire de çok iyi düşünmüş nasıl olsa yarın randevun varmış.Benimde var ,iyi haberlerle gelelim inş
Kızlar ben doğurdummmmmmm
Gozunaydin cnm . Tam ruyamda yaşadığım gibi durum oldu şuan.Nasilsiniz iyimisiniz şuan ,nasıl oldu doğum ,kendini hazır hissedince dinleriz

Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi

Canımmm herşey çok güzel olacak güçlü ol. Hayırlı uğurlu olsun. Allahın izniyle yakında kucağına da alacaksın. Bütün dualarımız seninle

Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah canım. İçini ferah tut çok güçlü onlar

Rabbim şifa versin bebeğine
Entübeden korkma bebeği rahatlatmak adına yapılıyor bizimkide 1 hafta nerdeyse entübeydi. Allahın izniyle hızlı toparlar

Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Söyleyecektim ama karışmak istemedim. Bebeğin önden gitse dahi bu organları için geçerli değildir kilosuyla organ bağlantılı değildir yani küveze gireceğine emindim ve küvez kötü bişey değil. Zaten bebekler 40. Haftada doğsa dahi solunum sıkıntısı çekebilirler. Asla bu süreçte kendini yıpratma sütün gelecek kesmiş olma stresle. Bak bizde küvez yolu bekliyoruz ama ben ağlamıyorum bile çünkü iyi olacaklar orada bakım çok iyi sende böyle düşün. Entübe demekte kötü değil. Solunum desteği veriyorlar ve uyutuyorlar biraz. Benimkiler birgün entübe kaldı sonra ki gün ağızdan desteksiz nefes aldılar 3. Gün kızım 4. Gün oğlum desteksiz nefes aldılar tamamen. Yani bak seninn haftan çok daha güzel benimkiler 30. Haftada doğdu. Seninki de iyi olacak hemde bizimkinden hızlı çünkü kilo sokıntın yok bi kaç güne alırsın taş çatlasın bir güne eğer bronşite

Canım doktoruna ulaşabilirmişim yoksa acilden kadın doğuma başvur.. nışanda olabilir açılmada olabilir, rahim ağzında yumuşama.. bir göster için rahat etsin

Nst'de sancı çıkmadı yarın doktoruma gidicem canım detaylı muayene eder

Sağol canım inşallah

Kızlar ben doğurdummmmmmm
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Bşr an önce eve dönün inşallah
Mervecim geçmiş olsun ve gözün aydın yenidoğanda zature çok görülebiliyor. Ama sakin ferah kal geçecek inşallah sen iyi ol ki yavrun da iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…