Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Olabilir nişan farklı şekillerde geliyor. Ayrıca bu haftalarda ne olursa olsun sakince doktoruna bildirmeni öneririm canım kanama da beklenmez zaten bu haftalarda

Doktoruma söyledim canım hastaneye gidiyorum nst çekilsin akıntına bakılsın dedi devamında bir şey gelmedi ama yine de gidiyorum

Biraz üstte konuşulmuştu Nisan olabilir gibi ama Nisan değilse bile pembe kan da doktoruna danış yarın mutlaka git. kanama devam ederse az bile devam etse acile git ne olur ne olmaz sağlama al isini

Doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum canım doktorum yok kadın doğum doktoru yok orda ama nst çekilsin akıntıya baksınlar dedi yarın da randevumuz vardı içim rahat etmezse sonra acile giderim bi de

Bende almanyadayım benim doktorumda tatildeydi ama klinikteki diğer doktor baktı 1 sefer . Şimdi tekrar sordum tatiliniz yakında varmı diye ah sadece kısa bir hafta sonu randevularınızı ona göre ayarları dedi gittiğiniz doktor yanlız çalışıyorsa evet başka doktorları vermiştir siz birşey fark ederseniz yinede gidin rutin görmek isteseniz bile artık riskli haftalardayız

Canım doktoruna ulaşabilirmişim yoksa acilden kadın doğuma başvur.. nışanda olabilir açılmada olabilir, rahim ağzında yumuşama.. bir göster için rahat etsin

Belki önümüzdeki hafta bi şansımı denerim kontrol amaçlı nst cekilebilirim. Bu arada şükür kasılma yok öyle şiddetli ama brixton hicksler var birde gerilmeler oluyo büyümeden kaynaklı

Belki önümüzdeki hafta bi şansımı denerim kontrol amaçlı nst cekilebilirim. Bu arada şükür kasılma yok öyle şiddetli ama brixton hicksler var birde gerilmeler oluyo büyümeden kaynaklı
Evet aynen bendede doğuma hazırlık sancıları başladı ,ama yinede net çekin bir haftaya felan içinda rahat eder ara çokta uzun olmamış olur karın bölgesindeki gerilmeler mi ?

Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum

Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Kuzum şimdi gördüm nasılsın şimdi iyi misin? Mide bulantın stresten olmuş olabilir.

Geçmiş olsun cnm ,hemşire de çok iyi düşünmüş nasıl olsa yarın randevun varmış.Benimde var ,iyi haberlerle gelelim inş
Kızlar ben doğurdummmmmmm
Gozunaydin cnm . Tam ruyamda yaşadığım gibi durum oldu şuan.Nasilsiniz iyimisiniz şuan ,nasıl oldu doğum ,kendini hazır hissedince dinleriz

Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…