Olabilir nişan farklı şekillerde geliyor. Ayrıca bu haftalarda ne olursa olsun sakince doktoruna bildirmeni öneririm canım kanama da beklenmez zaten bu haftalarda
Biraz üstte konuşulmuştu Nisan olabilir gibi ama Nisan değilse bile pembe kan da doktoruna danış yarın mutlaka git. kanama devam ederse az bile devam etse acile git ne olur ne olmaz sağlama al isini
Doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum canım doktorum yok kadın doğum doktoru yok orda ama nst çekilsin akıntıya baksınlar dedi yarın da randevumuz vardı içim rahat etmezse sonra acile giderim bi de
Ya benim dr da 31+4 de baktı 35+4 e yeni randevu verdi 3 hafta tatilde olacak beni de acil durum olursa diye 3 ayrı doktorun ismini verdi Almanya’da temmuz agustos Eylül tatil dönemi malesef neyse 1 haftası bitti bekliyoruz bakalım
Bende almanyadayım benim doktorumda tatildeydi ama klinikteki diğer doktor baktı 1 sefer . Şimdi tekrar sordum tatiliniz yakında varmı diye ah sadece kısa bir hafta sonu randevularınızı ona göre ayarları dedi gittiğiniz doktor yanlız çalışıyorsa evet başka doktorları vermiştir siz birşey fark ederseniz yinede gidin rutin görmek isteseniz bile artık riskli haftalardayız
Kızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Canım doktoruna ulaşabilirmişim yoksa acilden kadın doğuma başvur.. nışanda olabilir açılmada olabilir, rahim ağzında yumuşama.. bir göster için rahat etsin
Bende almanyadayım benim doktorumda tatildeydi ama klinikteki diğer doktor baktı 1 sefer . Şimdi tekrar sordum tatiliniz yakında varmı diye ah sadece kısa bir hafta sonu randevularınızı ona göre ayarları dedi gittiğiniz doktor yanlız çalışıyorsa evet başka doktorları vermiştir siz birşey fark ederseniz yinede gidin rutin görmek isteseniz bile artık riskli haftalardayız
Belki önümüzdeki hafta bi şansımı denerim kontrol amaçlı nst cekilebilirim. Bu arada şükür kasılma yok öyle şiddetli ama brixton hicksler var birde gerilmeler oluyo büyümeden kaynaklı
Belki önümüzdeki hafta bi şansımı denerim kontrol amaçlı nst cekilebilirim. Bu arada şükür kasılma yok öyle şiddetli ama brixton hicksler var birde gerilmeler oluyo büyümeden kaynaklı
Evet aynen bendede doğuma hazırlık sancıları başladı ,ama yinede net çekin bir haftaya felan içinda rahat eder ara çokta uzun olmamış olur karın bölgesindeki gerilmeler mi ?
Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi