- 20 Ekim 2022
- 1.134
- 1.944
- 63
Bana yengem bol bol al dedi kendisi biraz temizlik hastası daYenidoğan çok almaya gerek yok kıvırır kıvırır giydiririz. Zaten çok çabuk büyüyorlar bence hiç gerek yok yenidoğan almaya. Kolsuz mantıklı geliyor bana ama bilemiyorum tecrübeli anneler ne öneride bulunur.
Ya hediyede gelir muhtemelen kıyafet yetmezse evde anneanne babaanne bebişe bakarken gidip alınırBence çok iyi yapmışsınız bana da hep küçük alma dediler ama inanın epey giyiyor küçükleri. En sık kıyafet yeni doğduğunda değişiyor kusma ile falan. Öyle hemen falan büyümüyorlar küçük kıyafet alın bence hep büyük büyük giydirdim içinde kayboldu kızım
Hastane çıkışı 1 tane aldım 10 parça şeklindeydi. İsimli de yaptırmak istemedim ama isimli bir tane battaniye yaptırmak istiyorum bakalım sadece battaniye yapan bulabilirim umarımBence en az 5 tane yenidoğan kısa kollu zıbın, 7-8 tane yenidoğan takım ya da tulum lazım bu sefer öyle yapcam ben, hastane çıkışına gerek yok takım, tulum yeterli
Devlette mi yapıldı? Bence kısa bir süre devlette bile olsa. Benimki özelde yaklaşık 1 saat sürdüKızlar benim detaylı ultrason 15 dakika falan sürdü normal mi
Vardır canım tekli yapan yerlerde benim bulduklarım da yapıyor sanırım tekli falanHastane çıkışı 1 tane aldım 10 parça şeklindeydi. İsimli de yaptırmak istemedim ama isimli bir tane battaniye yaptırmak istiyorum bakalım sadece battaniye yapan bulabilirim umarım
Cigit içinde aynı şeyler söylenmişti daha önce ben pek inanmıyorum böyle şeylere açıkçasıKızlar şimdi instagramda gezerken önüme böyle bir şey çıktı. Linkte vardı okudum ekliyorum fotoğrafları. E-bebek hello baby etiketli çıtçıtlı zıbınları kapsıyormuş. Kesin almışımdır, almışızdır. Ama aklıma şu takıldı diğer hello baby etiketli ürünler şimdi ne kadar sağlıklı? Onlarda da problem var mı acaba
Hello Baby'nin çıtçıtlı zıbını için toplatma kararı: ebebek'ten açıklama - Diken
02/06/2025 - Ticaret Bakanlığı bebek giyim markası Hello Baby'nin çıtçıtlı zıbınlarının 'boğma' riski taşıdığı gerekçesiyle piyasadan toplatılmasına karar verdi.www.diken.com.tr
Bulduklarınızı paylaşabilir misiniz acabaVardır canım tekli yapan yerlerde benim bulduklarım da yapıyor sanırım tekli falan
Hiç duymadım bilmiyorum hamile olmadığım için önüme düşmemiştir algoritmadan dolayı da şaşırdım yani size de atmak istedim. Giderseniz bir sorarsınız doğru mu böyle bir şey söylenildi ama eğer doğruysa geri iade alın denilebilir.Cigit içinde aynı şeyler söylenmişti daha önce ben pek inanmıyorum böyle şeylere açıkçası
Bilmiyorum artık ben çok deng geldim bu tür haberlereHiç duymadım bilmiyorum hamile olmadığım için önüme düşmemiştir algoritmadan dolayı da şaşırdım yani size de atmak istedim. Giderseniz bir sorarsınız doğru mu böyle bir şey söylenildi ama eğer doğruysa geri iade alın denilebilir.
Ben de şaşırdım ya ilk başıma geliş böyle haber hahahBilmiyorum artık ben çok deng geldim bu tür haberleredaha hiç bişey almadım ben 6 ay bitmesini bekliyorum araç gereç yeterince var sadece kıyafet alicam
E bebekten sadece çıtçıtlı zıbın alıyordum şansıma bakKızlar şimdi instagramda gezerken önüme böyle bir şey çıktı. Linkte vardı okudum ekliyorum fotoğrafları. E-bebek hello baby etiketli çıtçıtlı zıbınları kapsıyormuş. Kesin almışımdır, almışızdır. Ama aklıma şu takıldı diğer hello baby etiketli ürünler şimdi ne kadar sağlıklı? Onlarda da problem var mı acaba
Hello Baby'nin çıtçıtlı zıbını için toplatma kararı: ebebek'ten açıklama - Diken
02/06/2025 - Ticaret Bakanlığı bebek giyim markası Hello Baby'nin çıtçıtlı zıbınlarının 'boğma' riski taşıdığı gerekçesiyle piyasadan toplatılmasına karar verdi.www.diken.com.tr
Benim de e-bebekten aldıklarım çok güzeldi kumaşı falan şaşırdım yani kesin hello baby etiketli de almışımdır ama gidecek olan varsa bi sorabilir doğru mu nedir durum diye. Paylaşanlar da çünkü bizler gibi grubu olan annelerE bebekten sadece çıtçıtlı zıbın alıyordum şansıma bakbilmiyorum gerçek mi ama kullanan arkadaşlar yorum yapsa güzel olur ben pek almam ordan kıyafet, zıbınlarda da bir sorun yaşamadım
Ben yaptırdım canım ben puset örtüsü vsde yaptırdım ama sen istediğini yaptırıyorsun kızın işçiliği felanda çok güzel insta üzeri yaptırdım da isim verebiliyormuyum aceba ?Bulduklarınızı paylaşabilir misiniz acaba
BencedeBen de diyorum aşkım bu bebek şampiyonluk görmeyecek daha siz göremiyorsunuz diyorum daaa ne faydahahaha çok yerinde dertlenme gerçekten
Özelden yazın istersenizBen yaptırdım canım ben puset örtüsü vsde yaptırdım ama sen istediğini yaptırıyorsun kızın işçiliği felanda çok güzel insta üzeri yaptırdım da isim verebiliyormuyum aceba ?
Bende almıştım araştırdım da fotoğrafta ki ürün olduğu açıklanmış sadeceE bebekten sadece çıtçıtlı zıbın alıyordum şansıma bakbilmiyorum gerçek mi ama kullanan arkadaşlar yorum yapsa güzel olur ben pek almam ordan kıyafet, zıbınlarda da bir sorun yaşamadım
Benim gördüğüm açıklama yapmışlar ve iki tane ürünü de koymuşlar sıkıntılı olan. Hatta ben de aldığım için özellikle baktım kız için olan iki üründü. Onları alanları da iade için çağırmışlar,benim aldıklarımdan değil yani ama diğerleri de güvenilir değildir demek istemiyorum çünkü hoşuma da gittiBenim de e-bebekten aldıklarım çok güzeldi kumaşı falan şaşırdım yani kesin hello baby etiketli de almışımdır ama gidecek olan varsa bi sorabilir doğru mu nedir durum diye. Paylaşanlar da çünkü bizler gibi grubu olan anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?