Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Bana yengem bol bol al dedi kendisi biraz temizlik hastası da hatta 15-20 tane al dedi de o kadar almak saçma olur

Ya hediyede gelir muhtemelen kıyafet yetmezse evde anneanne babaanne bebişe bakarken gidip alınır

Bence en az 5 tane yenidoğan kısa kollu zıbın, 7-8 tane yenidoğan takım ya da tulum lazım bu sefer öyle yapcam ben, hastane çıkışına gerek yok takım, tulum yeterli
Hastane çıkışı 1 tane aldım 10 parça şeklindeydi. İsimli de yaptırmak istemedim ama isimli bir tane battaniye yaptırmak istiyorum bakalım sadece battaniye yapan bulabilirim umarım

Her bebek farklıdır tabi oğlum erken ve kucuk doğmuştu ye i doğan kıyafetler büyük olmuştu ama sonra Bi anda büyüdü hiç biri olmadı giyemedi birde ilk zamnlar çok kaka ediyordu sırtından enseye kadar düşünün gunde 4 veya 5 değişiyorduk

Kızlar şimdi instagramda gezerken önüme böyle bir şey çıktı. Linkte vardı okudum ekliyorum fotoğrafları. E-bebek hello baby etiketli çıtçıtlı zıbınları kapsıyormuş. Kesin almışımdır, almışızdır. Ama aklıma şu takıldı diğer hello baby etiketli ürünler şimdi ne kadar sağlıklı? Onlarda da problem var mı acaba

Eklentiler

• IMG_6468.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6469.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 30
Cigit içinde aynı şeyler söylenmişti daha önce ben pek inanmıyorum böyle şeylere açıkçası

Cigit içinde aynı şeyler söylenmişti daha önce ben pek inanmıyorum böyle şeylere açıkçası
Hiç duymadım bilmiyorum hamile olmadığım için önüme düşmemiştir algoritmadan dolayı da şaşırdım yani size de atmak istedim. Giderseniz bir sorarsınız doğru mu böyle bir şey söylenildi ama eğer doğruysa geri iade alın denilebilir.

Bilmiyorum artık ben çok deng geldim bu tür haberlere daha hiç bişey almadım ben 6 ay bitmesini bekliyorum araç gereç yeterince var sadece kıyafet alicam

Bilmiyorum artık ben çok deng geldim bu tür haberlere daha hiç bişey almadım ben 6 ay bitmesini bekliyorum araç gereç yeterince var sadece kıyafet alicam
Ben de şaşırdım ya ilk başıma geliş böyle haber hahah yaaa eşyan vardır ama misler gibi onları kullanırsın. Kıyafet alışverişi halledilir tek oysa alacağın. Çünkü benim de her şey neredeyse tam bi kıyafet ve yatak odası eksik.

E bebekten sadece çıtçıtlı zıbın alıyordum şansıma bak bilmiyorum gerçek mi ama kullanan arkadaşlar yorum yapsa güzel olur ben pek almam ordan kıyafet, zıbınlarda da bir sorun yaşamadım

E bebekten sadece çıtçıtlı zıbın alıyordum şansıma bak bilmiyorum gerçek mi ama kullanan arkadaşlar yorum yapsa güzel olur ben pek almam ordan kıyafet, zıbınlarda da bir sorun yaşamadım
Benim de e-bebekten aldıklarım çok güzeldi kumaşı falan şaşırdım yani kesin hello baby etiketli de almışımdır ama gidecek olan varsa bi sorabilir doğru mu nedir durum diye. Paylaşanlar da çünkü bizler gibi grubu olan anneler

Ay dünden beri pelvik kemiği ağrısı,vajina kemikleri ağrısı ( adını bilmiyorum jsjdjd) sırt, bel komple kırılacak gibi ağrı üstüne de misss gibi polen alerjisi hoşgeldiniz. Bir de açım o ekstra bilgi buu aralar ağrıları yoğunlaşan var mı benim gibi yoksa ben yine bir numune, türünün son örneği miyim?

Bende almıştım araştırdım da fotoğrafta ki ürün olduğu açıklanmış sadece

Eklentiler

• IMG_1938.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1937.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 28
Benim gördüğüm açıklama yapmışlar ve iki tane ürünü de koymuşlar sıkıntılı olan. Hatta ben de aldığım için özellikle baktım kız için olan iki üründü. Onları alanları da iade için çağırmışlar,benim aldıklarımdan değil yani ama diğerleri de güvenilir değildir demek istemiyorum çünkü hoşuma da gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…