Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
normal doğum yapmak isteyen arkadaşlar, epidural düşünüyor musunuz? Ya da daha önce yaptırıp memnun kalan yaptırın veya yaptırmayın diyen var mı? Sanırım belde hissizlik falan oluşuyormuş ama bazı kişiler de çok memnun kaldığını söylüyor. Ben aslında tamamen doğal ilerlesin istiyorum ama acı eşiğim düşük dayanamazsam sancıya diye de korkuyorum. Dayanmazsam eğer epidural yaptırırım diye düşündüm ama riskleri de varmış sanırım

Kızlar doktoruma ulaştım geçmeyen sarı akıntı için o da probiyotik beslen artık dedi ev yoğurdu tüketimi bol bol kefir içmemi söyledi aklınızda sizin de bulunsun kesinlikle probiyotik tuket dedi
Ben kefir hergün tüketiyorum canım probiyotik dediğin ne markette bulabilir miyim onuda deneyim

aynı şeyi ben de diyecektim ya, bebek yatağı alacağım nerden alayım diyecektim, ölçüsü 70-110 ve anladığım kadaryla bu ölçü her yerde yok

aynı şeyi ben de diyecektim ya, bebek yatağı alacağım nerden alayım diyecektim, ölçüsü 70-110 ve anladığım kadaryla bu ölçü her yerde yok
Aynen 70x110 biraz sıkıntılıymış bilsem park yatağı 70x120 alırdım. Trendyolda var aslında ama hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum bilinmeyen markalar hep

Teşekkür ederim

Vajinal doğum istiyorum ve şu an öyle duruyor ama hiç düşünmemiştim bunu. Ben de merak ediyorum tecrübeli anneler varsa öneriniz, bilginiz

Kolay gelsin canım artık zor oluyor iş yapmak
Evet valla hem ilk gebelikler gibi olmuyormuş. Öncekiler gibi kilo almadım ama yinede daha agir hissediyorum kendimi. Artik vücut sinyal veriyor. Yoruluyor.

Merveturann canım haber yok senden. Noldu nasılsıniz ikinizde iyisiniz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…