Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Evet evet o model çok şık duruyor ya 1000 tl ye yorgan yastık ve korumalik buldum onu alacağım ben çok baktım da başka güzel bir model denk gelmedi. Senin beğendiğin korumalik var mı ?
İnstagramda yapan birini görmüştüm ama fiyat sormadım beşiğini bi alalım kurulsun da öyle seçerim renklerini falan. Onlar benim de hoşuma gidiyor ya o model ya da eski usul dümdüz model seçerim. Fiyatı iyi bulmuşsun bu arada

Olabilir canım düşükte kötü çıkması da kötü ikisi de kötü yani hamilelikte. Ben takip etmiyorum birkaç kere hastanede yüksekti evde ölçtüm hep normal çıkınca bıraktım canım
Ben hemen hemen hergun ölçmeye çalisiyorum
Kilomuda takip ediyorum arada tartiliyorum bi seker ölcme aletim yokbide kalp atisi dinleme aleti olsa fena olmaz

Ben hemen hemen hergun ölçmeye çalisiyorum
Kilomuda takip ediyorum arada tartiliyorum bi seker ölcme aletim yokbide kalp atisi dinleme aleti olsa fena olmaz
Hahhaha valla helal olsun iyi takip ediyorsun. Aman şeker aletini de allah nasip etmesin şeker tansiyon korkutuyor beni 29 yaşımda

Detaylın ne zaman canım ay evet hafif ağrı oldu sadece çok şükür hepimize şifa olsun
benim genetik testte çıktı o yüzden kullanıyorum kan pıhtılaşması ne zaman çıkçak sonucun canım

Yaa demir ilacının gece alındığını bilmiyordum aslında doktorum ne zaman alacağımı söylemedi eczacı o şekilde yazmıştı. Gerçi rahatsız etmiyor beni ama deneyeceğim belki gece kullanmak daha iyi hissettirir.

Hemen hemen aynı değerler. Doğru aslında bir zararı yoksa kullanmaktam yana sakınca yok, doktorlar da her duruma karşı önceden önlem alıyorlar. Maalesef zaten yediklerimiz içtiklerimiz çok şüpheli. Ben çoğu şeyin bahçede yetiştiği bir yerde yaşıyorum pazardan taze alıyorum ama ona rağmen aklımda şüphe var. Bebekler gelince zaten çok daha dikkatli olmak zorundayız bu konuda

benim genetik testte çıktı o yüzden kullanıyorum kan pıhtılaşması ne zaman çıkçak sonucun canım
Bir hafta oldu yaptıralı hamilelikten dolayı önceliğim varmış yaklaşık iki haftaya çıkar dediler. Onlar çıktığında hematolojiye gidip pıhtılaşmayla ilgili diğer testleri de yaptırıcam aklımızda soru işareti kalmasın diye.

Aynen fiyat çok uygun. Aslında benim de bi yanım tamamen kapatan düz beşik korumaliklarinda sonuçta örgü de baya büyük bebeğin yatacağı yeri kısıtlıyor bi nebze. Biraz büyüdükçe alanı tamamen daralır gibi

Kızlar kaçırdım mı konuyu bilmiyorum ama
Yüksek tansiyon problemi yaşayan veya daha önceki gebeliklerde yaşamış var mı varsa ne şekilde oluyor deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinrmm

Kızlar baş ağrılarında yada hastalanınca vucüt ağrılarında parol almadan dayana bilen varmı ya ? Az önde birisi profilde parolda almak yasak demiş çok şaşırdım . 40 hafta gebelik ağrı kesici olmadan nasıl olacakki insanız illaha ağrımız oluyor . Şimdi ben bunu takıntı yapacam . Şaöma değil mi sizcede

Ay çok şanslısın o zaman ben bahçede yetişen birşey yemeyeli o kadar zaman oldu ki((( son yıllarda yediğim ne domates ne salatalık ne karpuz… sanki hiçbiri eskisi gibi değil(( tavuklar bile saman gibi sanki

Ben başlarda çok direndim ilaçsız geçsin diye yapmadığım şey kalmadı inadımdan 3 gün ağrıyla ağladığımı biliyorum ilaç içmicem diye. Sonra doktorum kızdı parol içebilirsin böyle bi ağrıyı çekmene gerek yok bebeği de germe ağrıyla dedi. 5 aylık hamileliğimde toplam 4 kere içmek zorunda kaldım şimdiye kadar. Dediğin gibi ben de kafama takıyorum ama yeri geliyo antibiyotik bile kullanmak zorunda kalabiliyoruz sonuçta 9 aylık bir süreç bu. Geçen annemin bi arkadaşı anlattı, kızı hamileliğini 5,5. Ayda farketmiş. 5,5 ay boyunca bilmediği için ne doktora gitmiş ne bişi. Alkol sigara antibiyotikler apranaxlar tatiller hoplamalar zıplamalar. Bebişi şimdi 6 yaşında ve maşşallah çok sağlıklıo yüzden çoook dayanamacağın durumlarda, ekstra bir durumun yoksa doktoruna danışıp kullanmanda senin için de fayda var. Yine de bir doktoruna danış bence bu durumda ne yapabileceğine dair belki başka bir alternatif de sunabilir sana. Herkesin bünyesi farklı ne de olsa

Dolap şifonyer montessori karyola yatağı halısı ve tekstili 75.000. Tabi pahalı ama kalitesi de baya iyi

Ben oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik. sadece çekmeceli bir gardırop alacağım. Onu da araştırdım trendyoldan buldum Rabi mobilya diye bir yer 6-7 bin lira civarında çekmeceli 4 kapılı bir gardırop ayrıca bizim yatak odası takımı modelimizin aynısı. Onu alacağım sadece. ayrı bir şifonyer oda aksesuarları falan bana gereksiz geliyor şuanlık. Ben 4-5 yaşındayken ayrı odam olmuştu annem her şeyimi kendim seçtirmişti. o zaman çok mutlu olmuştum hiç annemlerle uyumak istememiştim odamı kendim yaptığımdan. Şimdi aynısını kendi kızım için de düşünüyorum o yaşadığım tatmin ve bağlılık duygusu hala aklımda…o yüzden oda yapmayacağım sonra büyünce duvar kağıdına kadar ona seçtireceğim. Beşik de hediye geldi park yatak. Elele madre. Onu kullanacağız. Dün bime bir çok organizer gelmişti oradan da dolap ve çekmece içlerine organizer hurçlar aldım bizim oda serüvenimiz tamamlandı böylece.

Başlarda bende çok dayandım aşkım ama bir yerden sonra bıraktım o direnmeyi 14 cü haftadan sonra felan . Ya dediğin gibi titredim ağrıdan kendimi sıktım ilaç almadım doktorum hayır bu doğru değil sabah 1 akşam 1 parol içebilirsin dedi. Jinekologum (alman ve ilaç konusunda daha sertler) ilaca karşı . Prof tüp bebek doktorum aynı zamanda kadın doğumcu o ala bilirsin dedi bende aldım yani hayatı kendime zehir ediyordum yok o migren ataklarıyla . Ve dediğin gibi bilmeden birsürü şey yapan insanlar var .

Ben de kızıma oda yapmadım, çocuk odası var ama biz onu ıvır zıvır odası yaptık zaten en az 3 yaşa kadar odasını ayırmayı planlamıyorum dediğin gibi bir dolabı ve park yatagı var, park yatağı da kullanmıyor benim yanımda yatıyor. Kardeşi doğunca da yapmicam oda, ikisi de biraz büyüsün o zaman yaparım acelesi yok diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…