• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Başlarda bende çok dayandım aşkım ama bir yerden sonra bıraktım o direnmeyi 14 cü haftadan sonra felan . Ya dediğin gibi titredim ağrıdan kendimi sıktım ilaç almadım doktorum hayır bu doğru değil sabah 1 akşam 1 parol içebilirsin dedi. Jinekologum (alman ve ilaç konusunda daha sertler) ilaca karşı . Prof tüp bebek doktorum aynı zamanda kadın doğumcu o ala bilirsin dedi bende aldım yani hayatı kendime zehir ediyordum yok o migren ataklarıyla . Ve dediğin gibi bilmeden birsürü şey yapan insanlar var .
Canım parol dan bişe olmaz ya bu kadar acı çekmeye değmez. Ben 40 mg lık mide ilacı içiyorum her sabah, ağrım olursa parol da içerim yani doktor onay verdikten sonra korkma

Dolap şifonyer montessori karyola yatağı halısı ve tekstili 75.000. Tabi pahalı ama kalitesi de baya iyi
Kalite önemli uzun süre gitmesi lazım. Biz de netleştireceğiz artık anca gelir kurulumu onu bunu. Takriben aynı hep fiyat aralığı ya. Teşekkür ederim canım güle güle yatsın, kullansın minnoşun 🤍

Ben oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik. sadece çekmeceli bir gardırop alacağım. Onu da araştırdım trendyoldan buldum Rabi mobilya diye bir yer 6-7 bin lira civarında çekmeceli 4 kapılı bir gardırop ayrıca bizim yatak odası takımı modelimizin aynısı. Onu alacağım sadece. ayrı bir şifonyer oda aksesuarları falan bana gereksiz geliyor şuanlık. Ben 4-5 yaşındayken ayrı odam olmuştu annem her şeyimi kendim seçtirmişti. o zaman çok mutlu olmuştum hiç annemlerle uyumak istememiştim odamı kendim yaptığımdan. Şimdi aynısını kendi kızım için de düşünüyorum o yaşadığım tatmin ve bağlılık duygusu hala aklımda…o yüzden oda yapmayacağım sonra büyünce duvar kağıdına kadar ona seçtireceğim. Beşik de hediye geldi park yatak. Elele madre. Onu kullanacağız. Dün bime bir çok organizer gelmişti oradan da dolap ve çekmece içlerine organizer hurçlar aldım bizim oda serüvenimiz tamamlandı böylece.
Yeni kurulan bir firma sanırım Antalya’da da olması lazım Rabi mobilya yenilerde açıldı diye biliyorum. Hayırlı olsun aldıkların da güzel günlerde kullanın inşallah. 🤍

Yeni kurulan bir firma sanırım Antalya’da da olması lazım Rabi mobilya yenilerde açıldı diye biliyorum. Hayırlı olsun aldıkların da güzel günlerde kullanın inşallah. 🤍
Aa öyle mi 💞 inşallah güzel gelir diye umut ediyorum. Gelmese de idarelik kullanırız bir süre sonra ben onu çocuk odası yaptığımda ayakkabı çanta dolabım yaparım 😄 eşim diyor ki senin asıl derdin şimdi anlaşıldı 🤣

Kalite önemli uzun süre gitmesi lazım. Biz de netleştireceğiz artık anca gelir kurulumu onu bunu. Takriben aynı hep fiyat aralığı ya. Teşekkür ederim canım güle güle yatsın, kullansın minnoşun 🤍
Amin inşallah hepimizin bebişi güle güle kullansın🙏🏻 anne yanı olarakta muhtemelen park yatak alacağım

Hanımlar tam kan sayımında açlık kan şekeri düşük çıkan var mı ? Gebelikten önce normal seyreden şekerim 60 (Tahlilde normal değerler 70/100 arası yazıyor ) çıkmış ama glike hemoglobin a1c değeri 4,7 normal aralıkta görünüyor. Doktorumu arayacağım gün içinde. Bu durumu yaşayan var mı?

Aa öyle mi 💞 inşallah güzel gelir diye umut ediyorum. Gelmese de idarelik kullanırız bir süre sonra ben onu çocuk odası yaptığımda ayakkabı çanta dolabım yaparım 😄 eşim diyor ki senin asıl derdin şimdi anlaşıldı 🤣
Hahah biz çöp etmeyiz hiçbir şeyi muhakkak değerlendiririz hayatım deseydin 😂😂 İyi bir marka diye biliyorum kargo gazabına uğramazsa bence iyi gelir, arkadaşımızın tanıdığı oluyor hatta o önermişti bize de bi bakın bebek için diye

Kızlar baş ağrılarında yada hastalanınca vucüt ağrılarında parol almadan dayana bilen varmı ya ? Az önde birisi profilde parolda almak yasak demiş çok şaşırdım . 40 hafta gebelik ağrı kesici olmadan nasıl olacakki insanız illaha ağrımız oluyor . Şimdi ben bunu takıntı yapacam . Şaöma değil mi sizcede
Aşkım doktorlar da bize arveles, majezik vermiyor ki sonuçta, hamilelikte kullanılan parasetemol içeren parolu öneriyorlar. Onu da avuç avuç içmiyoruz zaten ihtiyacımız olduğu zaman elbette içeceğiz. İdrar yolu enfeksiyonu yaşadı nerdeyse gruptaki herkes antibiyotik kullandık kullanmasak bence bebeğe daha da zarar. İyi bir şey değil ki zıkkım enfeksiyon. O yüzden hiiiiiiç takılma he tamam de geç kim diyorsa.

Aşkım ben ikeanın pax sistemini çok seviyorum . Bilmiyorum varmı nasıl ama biz kendimizede pax yaptırdık ,girişede pax yaptırdık ve ileride bebişede pax düşüniyorum . Çevremde herste öyle çok mantıklı oluyor istediğin zaman istediğin şeyi değiştir . Uzat küçült Mütiş birşey

valla anlamadım ben. Hatta o kadar hareketli ki bazen kızım sakin dur, bu da can diyorum. Sürekli kımıl bi aşağıda bi yukarıda bi sağda bi solda. Meydanı boş buldu geziniyo içeride:)))
Ahahah oh mis gibi benimkilerin yeri dar anca oldukları yerde dönüp tekme atıyorlar 😂😂

Aşkım ben ikeanın pax sistemini çok seviyorum . Bilmiyorum varmı nasıl ama biz kendimizede pax yaptırdık ,girişede pax yaptırdık ve ileride bebişede pax düşüniyorum . Çevremde herste öyle çok mantıklı oluyor istediğin zaman istediğin şeyi değiştir . Uzat küçült Mütiş birşey
Aşkım var burda da onu da düşündük bakacağız artık bayramdan sonra detaylım var onu falan bi halledelim de sonra netleştirip alacağız artık. Anca çünkü yoğun da çalışıyoruz köpeğim de var köpeği birine bırakmak, işi ayarlamak zor oluyor

Detaylın ne zaman canım 🌸 ay evet hafif ağrı oldu sadece çok şükür hepimize şifa olsun 🙏🏻❤️

benim genetik testte çıktı o yüzden kullanıyorum kan pıhtılaşması 🌸 ne zaman çıkçak sonucun canım
11 haziran canım haftaya bugün az kaldı 🥹

Bir hafta oldu yaptıralı hamilelikten dolayı önceliğim varmış yaklaşık iki haftaya çıkar dediler. Onlar çıktığında hematolojiye gidip pıhtılaşmayla ilgili diğer testleri de yaptırıcam aklımızda soru işareti kalmasın diye.
Süper çok hızlı çıkıyor, d dimer değerleri mi şuan bana da bakıyorlar iğne kullanmama rağmen, güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤️

Back
X