Canım parol dan bişe olmaz ya bu kadar acı çekmeye değmez. Ben 40 mg lık mide ilacı içiyorum her sabah, ağrım olursa parol da içerim yani doktor onay verdikten sonra korkmaBaşlarda bende çok dayandım aşkım ama bir yerden sonra bıraktım o direnmeyi 14 cü haftadan sonra felan . Ya dediğin gibi titredim ağrıdan kendimi sıktım ilaç almadım doktorum hayır bu doğru değil sabah 1 akşam 1 parol içebilirsin dedi. Jinekologum (alman ve ilaç konusunda daha sertler) ilaca karşı . Prof tüp bebek doktorum aynı zamanda kadın doğumcu o ala bilirsin dedi bende aldım yani hayatı kendime zehir ediyordum yok o migren ataklarıyla . Ve dediğin gibi bilmeden birsürü şey yapan insanlar var .
Kalite önemli uzun süre gitmesi lazım. Biz de netleştireceğiz artık anca gelir kurulumu onu bunu. Takriben aynı hep fiyat aralığı ya. Teşekkür ederim canım güle güle yatsın, kullansın minnoşunDolap şifonyer montessori karyola yatağı halısı ve tekstili 75.000. Tabi pahalı ama kalitesi de baya iyi
Yeni kurulan bir firma sanırım Antalya’da da olması lazım Rabi mobilya yenilerde açıldı diye biliyorum. Hayırlı olsun aldıkların da güzel günlerde kullanın inşallah.Ben oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik. sadece çekmeceli bir gardırop alacağım. Onu da araştırdım trendyoldan buldum Rabi mobilya diye bir yer 6-7 bin lira civarında çekmeceli 4 kapılı bir gardırop ayrıca bizim yatak odası takımı modelimizin aynısı. Onu alacağım sadece. ayrı bir şifonyer oda aksesuarları falan bana gereksiz geliyor şuanlık. Ben 4-5 yaşındayken ayrı odam olmuştu annem her şeyimi kendim seçtirmişti. o zaman çok mutlu olmuştum hiç annemlerle uyumak istememiştim odamı kendim yaptığımdan. Şimdi aynısını kendi kızım için de düşünüyorum o yaşadığım tatmin ve bağlılık duygusu hala aklımda…o yüzden oda yapmayacağım sonra büyünce duvar kağıdına kadar ona seçtireceğim. Beşik de hediye geldi park yatak. Elele madre. Onu kullanacağız. Dün bime bir çok organizer gelmişti oradan da dolap ve çekmece içlerine organizer hurçlar aldım bizim oda serüvenimiz tamamlandı böylece.
Aa öyle miYeni kurulan bir firma sanırım Antalya’da da olması lazım Rabi mobilya yenilerde açıldı diye biliyorum. Hayırlı olsun aldıkların da güzel günlerde kullanın inşallah.
Amin inşallah hepimizin bebişi güle güle kullansınKalite önemli uzun süre gitmesi lazım. Biz de netleştireceğiz artık anca gelir kurulumu onu bunu. Takriben aynı hep fiyat aralığı ya. Teşekkür ederim canım güle güle yatsın, kullansın minnoşun
En güzeli büyüdükçe şekillendirilir kademe kademe. Hediye geldi park yatak oğluşa kafam rahatladı o konudaAmin inşallah hepimizin bebişi güle güle kullansınanne yanı olarakta muhtemelen park yatak alacağım
Hahah biz çöp etmeyiz hiçbir şeyi muhakkak değerlendiririz hayatım deseydinAa öyle miinşallah güzel gelir diye umut ediyorum. Gelmese de idarelik kullanırız bir süre sonra ben onu çocuk odası yaptığımda ayakkabı çanta dolabım yaparım eşim diyor ki senin asıl derdin şimdi anlaşıldı
Aşkım doktorlar da bize arveles, majezik vermiyor ki sonuçta, hamilelikte kullanılan parasetemol içeren parolu öneriyorlar. Onu da avuç avuç içmiyoruz zaten ihtiyacımız olduğu zaman elbette içeceğiz. İdrar yolu enfeksiyonu yaşadı nerdeyse gruptaki herkes antibiyotik kullandık kullanmasak bence bebeğe daha da zarar. İyi bir şey değil ki zıkkım enfeksiyon. O yüzden hiiiiiiç takılma he tamam de geç kim diyorsa.Kızlar baş ağrılarında yada hastalanınca vucüt ağrılarında parol almadan dayana bilen varmı ya ? Az önde birisi profilde parolda almak yasak demiş çok şaşırdım . 40 hafta gebelik ağrı kesici olmadan nasıl olacakki insanız illaha ağrımız oluyor . Şimdi ben bunu takıntı yapacam . Şaöma değil mi sizcede
Hangi marka geldi acaba kaliteli mi bide yandan açılıp yatağa sıfır olanları çıkmış öyle miEn güzeli büyüdükçe şekillendirilir kademe kademe. Hediye geldi park yatak oğluşa kafam rahatladı o konuda
Aşkım ben ikeanın pax sistemini çok seviyorum . Bilmiyorum varmı nasıl ama biz kendimizede pax yaptırdık ,girişede pax yaptırdık ve ileride bebişede pax düşüniyorum . Çevremde herste öyle çok mantıklı oluyor istediğin zaman istediğin şeyi değiştir . Uzat küçült Mütiş birşeyKalite önemli uzun süre gitmesi lazım. Biz de netleştireceğiz artık anca gelir kurulumu onu bunu. Takriben aynı hep fiyat aralığı ya. Teşekkür ederim canım güle güle yatsın, kullansın minnoşun
Ahahah oh mis gibi benimkilerin yeri dar anca oldukları yerde dönüp tekme atıyorlarvalla anlamadım ben. Hatta o kadar hareketli ki bazen kızım sakin dur, bu da can diyorum. Sürekli kımıl bi aşağıda bi yukarıda bi sağda bi solda. Meydanı boş buldu geziniyo içeride:)))
Aşkım var burda da onu da düşündük bakacağız artık bayramdan sonra detaylım var onu falan bi halledelim de sonra netleştirip alacağız artık. Anca çünkü yoğun da çalışıyoruz köpeğim de var köpeği birine bırakmak, işi ayarlamak zor oluyorAşkım ben ikeanın pax sistemini çok seviyorum . Bilmiyorum varmı nasıl ama biz kendimizede pax yaptırdık ,girişede pax yaptırdık ve ileride bebişede pax düşüniyorum . Çevremde herste öyle çok mantıklı oluyor istediğin zaman istediğin şeyi değiştir . Uzat küçült Mütiş birşey
11 haziran canım haftaya bugün az kaldıDetaylın ne zaman canımay evet hafif ağrı oldu sadece çok şükür hepimize şifa olsun
benim genetik testte çıktı o yüzden kullanıyorum kan pıhtılaşmasıne zaman çıkçak sonucun canım
Chicco next2me forever 4 yaşına kadar kullanılıyor çok güzel sevdiğim modellerden bir tanesiydi. Dediğin gibi sabitleniyor yatağa göre deHangi marka geldi acaba kaliteli mi bide yandan açılıp yatağa sıfır olanları çıkmış öyle mi
Süper çok hızlı çıkıyor, d dimer değerleri mi şuan bana da bakıyorlar iğne kullanmama rağmen, güzel sonuçlar alırsın inşallahBir hafta oldu yaptıralı hamilelikten dolayı önceliğim varmış yaklaşık iki haftaya çıkar dediler. Onlar çıktığında hematolojiye gidip pıhtılaşmayla ilgili diğer testleri de yaptırıcam aklımızda soru işareti kalmasın diye.
Ayyy çok az kalmış benimde 13 Haziran11 haziran canım haftaya bugün az kaldı
Çok teşekkür ederim bi bakayımChicco next2me forever 4 yaşına kadar kullanılıyor çok güzel sevdiğim modellerden bir tanesiydi. Dediğin gibi sabitleniyor yatağa göre de
Oyyy minik kuzular yaaAhahah oh mis gibi benimkilerin yeri dar anca oldukları yerde dönüp tekme atıyorlar
Burada çok tuzlu ama rakam maalesefÇok teşekkür ederim bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?