• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Sabah d vitamini damla şeklinde alıyorum. Akşam oksapar iğne, yatarken de demir ilacı, vitamin, coraspin hepsini içip yatıyorum. Kızlar demir ilacı mideyi rahatsız eder genelde gece yatmadan içip yatmak daha mantıklı. Yılların kronik kansızı ve midede barret hastalığı olan biri olarak doktorlarımın tavsiyesi bu yönde
Ya demir ilacı çok zor gerçekten mideye dokunmayanı bulmak gerek. Benim kullandığım demir ilacı özel ücretli aldığım bir takviye o yüzden maşallah hiç dokunmuyor. Ne ağrı ne bulantı.

Ya demir ilacı çok zor gerçekten mideye dokunmayanı bulmak gerek. Benim kullandığım demir ilacı özel ücretli aldığım bir takviye o yüzden maşallah hiç dokunmuyor. Ne ağrı ne bulantı.
Ben de kızımda sidefer kullanmıştım özel ama benim kanımı yükseltemedi demir serumu almak zorunda kalmıştım. Ferrum hiç kullanamam mideme dokunur çok, şimdi gynoferon kullanıyorum memnunum

Maşallah de 😍 valla siz böyle yazdıkça korkularım hafifliyor. Ben de olacak gibiyim sürekli bir yerlerimi kesiyorum 😂 büyük ihtimalle detaylı sonrası gibi olurum haftaya
Bence de olmalısın hiç zararı yok hatta bebeklerim aynı harekete de devam ediyorlar😂

Demir 1 aydan fazladır kullanıyorum, magnezyuma yeni başladım ama benim kalsiyum ilacı da zaten magnezyum içeriyor onu 2 aydır kullanıyorum. Multivitaminler de çok etkili oluyor diye duymuştum ben de bir fark oluşturmadı hiçbiri.
Hamilelikte özellikle bebek anneden kalsiyum magnezyum gibi vitaminleri emdiğinden, eğer bi kaç ay önceyle aynı değerlerde çıkıyorsan demek ki etki etmiş ki azalmamış bence. Ben valla doktor ne vitamin ne iğne verdiyse hepsini yapıyorum. Şöyle düşünüyorum eskiden ki çok da değil bundan 20-25 sene önceye kadar düşükler, ölü doğumlar, doğduktan sonra ani ölümler ya da doğumda anne kayıpları çok fazlaydı. Kaldı ki o zaman böyle sosyal medya da da internet bile yaygın değilken sürekli çevremizden bu haberleri duyuyorduk. Artık tıp çok ilerledi ve bu tür takviyeler, bağışıklık arttırıcılarla riskleri minimalize etmeye çalışıyorlar. O yüzden gönlün ferah olsun💖 evet belki avrupada bu kadar çok yaygın değil ama biz türkiyede olanlar için yeterince sağlıksız ve gdo lu beslendiğimiz, ülkeye aşısız gelen başka uyruklu vatandaşlardan bulaşan hastalıklar vs nedeniyle bi tık daha temkinli olmak durumundayız diye düşünüyorum.

Ben de kızımda sidefer kullanmıştım özel ama benim kanımı yükseltemedi demir serumu almak zorunda kalmıştım. Ferrum hiç kullanamam mideme dokunur çok, şimdi gynoferon kullanıyorum memnunum
Deneye yanıla öğreniyor işte insan. Aman dokunmasın da iğrenç bir şey o ağrı falan

Kızlar bugün kendi doktoruma kontrole gitmiştim bebeğin iyi olduğunu, plasentanın aşağıda olduğunu ama yukarı çıkacağını söyledi. Doktordan geldikten 4-5 saat sonra akıntıda kırmızı nokta ve hafif pembelik gördüm, 1 saat sonra tekrar baktığımda yine akıntıda çok az bi kısımda pembelik vardı yarın tekrar gitsem mi

Kızlar dün eşimle ikeaya gittik birkaç bakmak istediğim dolap ve şifoniyer vardı bakınca içime sindi. Toplam yatak odası gardrop, dolap, büyüyen beşik, oyun depolama alanı, minik çalışma masası ve sandalyesi 55 bin tutuyor. Siz fiyat araştırması yaptınız mı? Hangi parçaları ne kadara buldunuz?

Kızlar dün eşimle ikeaya gittik birkaç bakmak istediğim dolap ve şifoniyer vardı bakınca içime sindi. Toplam yatak odası gardrop, dolap, büyüyen beşik, oyun depolama alanı, minik çalışma masası ve sandalyesi 55 bin tutuyor. Siz fiyat araştırması yaptınız mı? Hangi parçaları ne kadara buldunuz?
Biz daha az bütçe ile ayarlama yaptık. 6 bin tl ye büyüyen beşik aldık. Bebek arabası puset hediye geldi zaten. Ama gardrop yada dolap almayı suanlik düşünmüyorum bizim odamızda uyuyacak. 2 3 yaşlarında odaları ayırdığım zaman almayı düşünüyorum. Şimdilik tek alacağım yeni dogan bebek kıyafetleri bez ıslak mendil stoğu 🤣.

Biz daha az bütçe ile ayarlama yaptık. 6 bin tl ye büyüyen beşik aldık. Bebek arabası puset hediye geldi zaten. Ama gardrop yada dolap almayı suanlik düşünmüyorum bizim odamızda uyuyacak. 2 3 yaşlarında odaları ayırdığım zaman almayı düşünüyorum. Şimdilik tek alacağım yeni dogan bebek kıyafetleri bez ıslak mendil stoğu 🤣.
6 bine nasıl buldunuz ya 15 e buldum ben kafayı sıyırcam bu fiyatlara zaten evlenirken 16 bine aldım yatak odasını komple bebeninkilere bak 😂 ahım şahım da bir şey canlanmasın klasik ikea dizaynı oda

Kızlar bugün kendi doktoruma kontrole gitmiştim bebeğin iyi olduğunu, plasentanın aşağıda olduğunu ama yukarı çıkacağını söyledi. Doktordan geldikten 4-5 saat sonra akıntıda kırmızı nokta ve hafif pembelik gördüm, 1 saat sonra tekrar baktığımda yine akıntıda çok az bi kısımda pembelik vardı yarın tekrar gitsem mi
Şimdi gördüm evet danışmakta fayda var tabii ki aklında da kalmaz.

6 bine nasıl buldunuz ya 15 e buldum ben kafayı sıyırcam bu fiyatlara zaten evlenirken 16 bine aldım yatak odasını komple bebeninkilere bak 😂 ahım şahım da bir şey canlanmasın klasik ikea dizaynı oda
Trendyolda bulduk çok güzeldi. Gorselini ekledim hemen kurduk eksik parça var mı diye. Aslında pinterest gezintisi sana birsuru fikir verir kuzum mutlaka oralara da bak 😚

Eklentiler

• 1000026506.webp
    1000026506.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Trendyolda bulduk çok güzeldi. Gorselini ekledim hemen kurduk eksik parça var mı diye. Aslında pinterest gezintisi sana birsuru fikir verir kuzum mutlaka oralara da bak 😚
Oyyy minicik yatcak içinde 🥹🥹🥹🤍 Güle güle kullanın inşallah.

15 ay aşılama tedavisi görünce çooooook baktım oralara hiç deme 🥹 kafamızda çoktan tasarladık yani odasını ama fiyat içime sinmiyor pahalı geliyor neyse artık beşiği dedesi alacaktı trendyola hiç bakmadım mobilyacılardan direkt bakmıştım bi bakacağım belki içime sinen vardır.

Oyyy minicik yatcak içinde 🥹🥹🥹🤍 Güle güle kullanın inşallah.

15 ay aşılama tedavisi görünce çooooook baktım oralara hiç deme 🥹 kafamızda çoktan tasarladık yani odasını ama fiyat içime sinmiyor pahalı geliyor neyse artık beşiği dedesi alacaktı trendyola hiç bakmadım mobilyacılardan direkt bakmıştım bi bakacağım belki içime sinen vardır.
Tesekkur ederiz balım 😊
Trendyolda çok model var ya şuan bende beşik yanı korumaliklara bakıyorum en çok örgü modeli hoşuma gidiyor 🥹
Evet fiyatlar pahalı gerçekten şuan aldık aldık birdaha kışa doğru zamlanir diye düşünüyorum. Yani biz dogum yapana kadar o 55 bin tl belki 70 e kadar ulaşır 🥺

Tesekkur ederiz balım 😊
Trendyolda çok model var ya şuan bende beşik yanı korumaliklara bakıyorum en çok örgü modeli hoşuma gidiyor 🥹
Evet fiyatlar pahalı gerçekten şuan aldık aldık birdaha kışa doğru zamlanir diye düşünüyorum. Yani biz dogum yapana kadar o 55 bin tl belki 70 e kadar ulaşır 🥺
Bu balıksırtı gibi olanlar mı iç korumalık? Onlara ben de bakıyorum karar veremiyorum çok sade mi alayım onlardan mı diye çok model var çünkü kafam karışıyor 😂 Her şey de öyle ki inanamıyorum yani her şeyin fiyatının bu kadar artmasına insan geriliyor

Ay dünden beri pelvik kemiği ağrısı,vajina kemikleri ağrısı ( adını bilmiyorum jsjdjd) sırt, bel komple kırılacak gibi ağrı üstüne de misss gibi polen alerjisi 🤝🤝 hoşgeldiniz. Bir de açım o ekstra bilgi 😀 buu aralar ağrıları yoğunlaşan var mı benim gibi yoksa ben yine bir numune, türünün son örneği miyim? 😀
Bende aynıyım dün agrımayan yerim yoktu . Kalp tarafı kaburga altım ağrıyor
5 dakika Bile uyuyamadım 😔

Bu balıksırtı gibi olanlar mı iç korumalık? Onlara ben de bakıyorum karar veremiyorum çok sade mi alayım onlardan mı diye çok model var çünkü kafam karışıyor 😂 Her şey de öyle ki inanamıyorum yani her şeyin fiyatının bu kadar artmasına insan geriliyor
Evet evet o model çok şık duruyor ya 1000 tl ye yorgan yastık ve korumalik buldum onu alacağım 😊 ben çok baktım da başka güzel bir model denk gelmedi. Senin beğendiğin korumalik var mı ? 😊

Back
X