- 20 Ekim 2022
- 664
- 1.632
- 43
Artık alıştık fiyatlarda ki acayip farklaraBurada çok tuzlu ama rakam maalesefdiğer modelleri de 6 ay kullanılıyor. Yine de bak belki seversin almak istersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık alıştık fiyatlarda ki acayip farklaraBurada çok tuzlu ama rakam maalesefdiğer modelleri de 6 ay kullanılıyor. Yine de bak belki seversin almak istersin
Hahahha canım ülkemizArtık alıştık fiyatlarda ki acayip farklara![]()
Kız allah korusun ya kışkış kötü rüyalar.Kızlar rüya gördüm bugün karnım ağrıyordu bebeğimi kaybetmiştim lavaboya gittim her yerim kandı etkisinde kaldım bebeklerde hareket etmedi uyandığımda tam hazırlanıp doktora gidecektim ettiler![]()
Yine iyi almışsın valla kamerayı güle güle kullansınlarBu arada bebekler için kamera isterseniz ben dün aldım ve denedim harikaydı e bebekten aldım. Hem ben hem bebekler karşılıklı konuşur dururuztüm özellikler var ve fiyatıda gayet uygundu çok araştırdım 1600 tl aldım
yaa peş peşe gircekmişizAyyy çok az kalmış benimde 13 Haziransağlıkla geçsinnn çok heyecanlıyım ya detaylı için
Ya ne güzel bizimkiler de dün aldı baya beğendim telefondan takip ediyorum bende konuşup sesimi duyurabiliyorum onları da duyuyorumKız allah korusun ya kışkış kötü rüyalar.
Yine iyi almışsın valla kamerayı güle güle kullansınlarbabam daha ben hamile değilken tedavi görüyorken temudan kamera almış 2 tane ikisi 200 tl, kızım hamile kalırsan bebeğin olursa ilerde kullanırsın demişti onu kullanacağız denemiştik çok kaliteli güzel telefondan izleniyor bildiğin bebek kamerası iş, ev her yerde kullan
ek olarak bebek telsizi aldım Philips o da çok güzel
Ayy detaylılarımız aynı günmüş11 haziran canım haftaya bugün az kaldı![]()
Haha bebişlerine seslenirsin annecim durun geliyorum diyeYa ne güzel bizimkiler de dün aldı baya beğendim telefondan takip ediyorum bende konuşup sesimi duyurabiliyorum onları da duyuyorumben çok severim yemek yapıp temizlik yapmayı işimi görür
![]()
Annem rüyayla amel olmaz der her zamanKızlar rüya gördüm bugün karnım ağrıyordu bebeğimi kaybetmiştim lavaboya gittim her yerim kandı etkisinde kaldım bebeklerde hareket etmedi uyandığımda tam hazırlanıp doktora gidecektim ettiler![]()
Hangi ürün acabaBu arada bebekler için kamera isterseniz ben dün aldım ve denedim harikaydı e bebekten aldım. Hem ben hem bebekler karşılıklı konuşur dururuztüm özellikler var ve fiyatıda gayet uygundu çok araştırdım 1600 tl aldım
o gün bu saatlerde hayırlı haberlerle tekrar yazarız inşallahAyy saatlerde aynı 14:20 de benim![]()
Benimkide 12 Haziran11 haziran canım haftaya bugün az kaldı![]()
Aminnnn aminnnn inşallah yüzümüz gülerek çıkarız allahın izniyleo gün bu saatlerde hayırlı haberlerle tekrar yazarız inşallahvakit yaklaştıkça heyecan artıyor bizde
![]()
Oyyyyy kızzzz hepimizin peş peşe ne güzelBenimkide 12 Haziran![]()
Benim detaylida 10 haziranda oğluşumu çok özledim11 haziran canım haftaya bugün az kaldı![]()