• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Kızlar rüya gördüm bugün karnım ağrıyordu bebeğimi kaybetmiştim lavaboya gittim her yerim kandı etkisinde kaldım bebeklerde hareket etmedi uyandığımda tam hazırlanıp doktora gidecektim ettiler😂😂

Bu arada bebekler için kamera isterseniz ben dün aldım ve denedim harikaydı e bebekten aldım. Hem ben hem bebekler karşılıklı konuşur dururuz😂 tüm özellikler var ve fiyatıda gayet uygundu çok araştırdım 1600 tl aldım

Kızlar rüya gördüm bugün karnım ağrıyordu bebeğimi kaybetmiştim lavaboya gittim her yerim kandı etkisinde kaldım bebeklerde hareket etmedi uyandığımda tam hazırlanıp doktora gidecektim ettiler😂😂
Kız allah korusun ya kışkış kötü rüyalar.
Bu arada bebekler için kamera isterseniz ben dün aldım ve denedim harikaydı e bebekten aldım. Hem ben hem bebekler karşılıklı konuşur dururuz😂 tüm özellikler var ve fiyatıda gayet uygundu çok araştırdım 1600 tl aldım
Yine iyi almışsın valla kamerayı güle güle kullansınlar 😍 babam daha ben hamile değilken tedavi görüyorken temudan kamera almış 2 tane ikisi 200 tl, kızım hamile kalırsan bebeğin olursa ilerde kullanırsın demişti onu kullanacağız denemiştik çok kaliteli güzel telefondan izleniyor bildiğin bebek kamerası iş, ev her yerde kullan 🥹 ek olarak bebek telsizi aldım Philips o da çok güzel

Kızlar bende bu gün aşı olanlar kervanına katıldım genel olarak rahatım ama kolum ağrıyor biraz omuzumun arkasına vuruyor boynumdan sırtıma doğru. Ama çok yoğun bir ağrı değil daha tutulmuş gibi😅 Ve 1.2 kilo vermişim sürekli tıkınmama rağmen hemde 😂sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu duruma.

Ayyy çok az kalmış benimde 13 Haziran 🤗🤗 sağlıkla geçsinnn çok heyecanlıyım ya detaylı için
yaa peş peşe gircekmişiz 😍 bana da ara ara bi heyecanlanma geliyor merak ediyorum yüzünü nasıl ve kime benzediğini. Bir de fotoğrafını verirler mi renkli onu düşünüyorum 🥹

Kız allah korusun ya kışkış kötü rüyalar.

Yine iyi almışsın valla kamerayı güle güle kullansınlar 😍 babam daha ben hamile değilken tedavi görüyorken temudan kamera almış 2 tane ikisi 200 tl, kızım hamile kalırsan bebeğin olursa ilerde kullanırsın demişti onu kullanacağız denemiştik çok kaliteli güzel telefondan izleniyor bildiğin bebek kamerası iş, ev her yerde kullan 🥹 ek olarak bebek telsizi aldım Philips o da çok güzel
Ya ne güzel bizimkiler de dün aldı baya beğendim telefondan takip ediyorum bende konuşup sesimi duyurabiliyorum onları da duyuyorum 😂 ben çok severim yemek yapıp temizlik yapmayı işimi görür😂

Ya ne güzel bizimkiler de dün aldı baya beğendim telefondan takip ediyorum bende konuşup sesimi duyurabiliyorum onları da duyuyorum 😂 ben çok severim yemek yapıp temizlik yapmayı işimi görür😂
Haha bebişlerine seslenirsin annecim durun geliyorum diye 🥹🥹🥹😍

Annem rüyayla amel olmaz der her zaman 😅bebişler her zaman iyi olur Allah’ın izniyle inşallah

Back
X