Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Beni o bayılma hissi korkutuyor. Şuan normal mi sezeryan mi belli değil benim
İlk gebeliğim normaldi
Benim ilki sezeryandi epidural oldum kendimdeydim aslında güzel. Tamamen uyudun u bebisin görmüyorsun belden aşağı uyusutugun zamn tanık oluyorsun hayırlısı bakalım

Benim ilki sezeryandi epidural oldum kendimdeydim aslında güzel. Tamamen uyudun u bebisin görmüyorsun belden aşağı uyusutugun zamn tanık oluyorsun hayırlısı bakalım
Benimde belden uyusmali oldu ,farklı sehirdeydim ve sezeryan doğumundan çok memnun kalmistim.Ne iğneyi hissettim ne sonrasında belim başım agridi.Bu doktorum çok iyi çok güler yüzlü ama aynı hastane farklı doktorda doğum yapmış biri beni korkuttu açıkçası.Sezeryanda keserken hissetmiş biraz tabi herkes bir olmaz ama bende haliyle tedirgin oldum

Kızlar bişey sormak istiyorum.Hamileyken saç Hint kinasiyla boyanır mı acaba.İnternette tamamen temiz içerikli demiyor.Onceki hamileliğimde saçım açıktı boyamistim birkaç kez .Şimdi tesettürlüyüm ama bu beyaz görüntü beni rahatsız ediyor.

Süper çok hızlı çıkıyor, d dimer değerleri mi şuan bana da bakıyorlar iğne kullanmama rağmen, güzel sonuçlar alırsın inşallah
+ ile işaretli olanları tıbbi genetik yaptı. Diğerlerini hematoloji bölümü yapıyormuş, neden yapıldığını çok net bilmiyorum. Teşekkür ederim inşallah

Eklentiler

• IMG_20250604_202731.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende troid ilacı alıyorum 19. Haftadaym. Ben genelde sabah 6-7 gibi içiyorum onu sonra uyuyorum kalkınca kahvaltımı yapıyorum sizde erken saatlerde alın isterseniz daha rahat oluyor
Ben uyanınca tekrar uyuyamıyorum maalesef, tuvalete kalktığımda bile mümkünse gözümü çok açmadan hemen geri yatağa dönüyorum su bile içsem uykum dağılıyor. O yüzden uyanır uyanmaz aç karnına olan ilaçlarımı alıp 2 saat bir şeylerle vakit geçiriyorum sonra kahvaltı yapıyorum

Ya herkes farklıdır canım öyle şeyleri duymazdan gel olumsuz düşünmeyelim benim de ilk sezeryanim çok iyi geçti epidural olunca ameliyat sonrasında kalıyor igne agrı sancı gelince ilaç gidiyordu uyusturdukalri yerden çok memnun kalmıştım doktorum yine aynı

Bende Bi kaç tel vardı cogaldilar ya ama hiç bir fikrim yok şahsen organik boyaları bazı doktorlar öneriyor istersen doktoruna sorabilirsin

Kızlar sizlerin bebeleri de hareket ederken sizi gıdıklıyor mu dünden beri bir güncelleme geldi,özellikle bebeğin olduğu tarafa dönük yatınca hareketinden zıplıyorum
Kaç haftalık oldu canım benim idrar keseme yapıyor o işi wc git gel yapıyorum devamlı

Teşekkürler cnm ,insan etkileniyor biraz da olsa.Epidural olmadım ben,öyle bisey de sunmamislardi.Benim sezeryan spinal diye geçiyordu sanırım.Ameliyat sonrası anestezinin etkisi geçince agrilarim olmuştu baya benim ama bir haftaya toparlanmistim.Benim doktor farklı hastane farklı İnş en iyi şekilde olur dogumumuz

Ben bugün 21+1’i bitiriyorum. Ay sürekli tuvalete gitme konusu bu ara biraz rafta maşallah diyeyim :) sen kaçıncı haftadasın?
22 6 oldum canım benim bebişin ayaklar oralarda artık yoruldum azcık da olsa sıkışmış gibi oluyorum sana gelmesin ya çok zor git gel bugün çok gittim

+ ile işaretli olanları tıbbi genetik yaptı. Diğerlerini hematoloji bölümü yapıyormuş, neden yapıldığını çok net bilmiyorum. Teşekkür ederim inşallah
Bana bunların hepsini tıbbi genetik bolumu yapmıştı sistem mi değişti acaba

Detaylı yaptıranlar var mı kızlar ? Ben yaptırdım hepsi normal çıktı çok şükür. 640 gr olmuş bebiş. Göbüşü biraz önden gidiyor
Ya süper sorun yokmuş ne güzel canım ben yaptırdım 21 haftada
Ayy pardon maşallah paşaya diyeyim o zaman
Kız bende diyorum acaba ben mi yanlış hatırlıyorum erkek ti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…