Brion vega BV6000 IP diye geçiyor canımHangi ürün acaba
Evet ya cidden hepimiz peş peşe inşallah aşkımOyyyyy kızzzz hepimizin peş peşe ne güzelgüzel haberlerle gelelim ya
Ben sordum telefona atıyoruz görüntülerini dediler yaa hemen geçsin istiyorumyaa peş peşe gircekmişizbana da ara ara bi heyecanlanma geliyor merak ediyorum yüzünü nasıl ve kime benzediğini. Bir de fotoğrafını verirler mi renkli onu düşünüyorum
Bende troid ilacı alıyorum 19. Haftadaym. Ben genelde sabah 6-7 gibi içiyorum onu sonra uyuyorum kalkınca kahvaltımı yapıyorum sizde erken saatlerde alın isterseniz daha rahat oluyorDemir ve tiroid ilaçlarından sonra neredeyse 2 saat hiçbir şey yememek de çok zor. Progestan hap ve iğne ben de kullandım çok şükür onlardan kurtuldum. Hamileliğim rahat geçer hastalığım vs yok diyen bana ilaç bombası olma şoku. Hepimiz ilaçsız günlere kavuşalım sağlıkla
Ya maşallah onaKızlar bu gün doğum doktorumu seçtim ona muayenemi gittim ve ilk kez bebeğimi renkli gördümYüzü ifadesizdi kızım konuşmaya başladı doktor bakın güldü sanki dedi ve hemen çektikk. Ay kurban olurum
Bakimm senin tatlişeeYa maşallah onabende geçen hafta gördüm renkli de
Ya resim olarak çok net yakalayamadı ama izledik doktor bana benzettiBakimm senin tatlişee
Bayılıyorum ultrason resimlerine bakmaya çok şekerler
Maşallah canimKızlar bu gün doğum doktorumu seçtim ona muayenemi gittim ve ilk kez bebeğimi renkli gördümYüzü ifadesizdi kızım konuşmaya başladı doktor bakın güldü sanki dedi ve hemen çektikk. Ay kurban olurum
Maşallah subanallah gerçekten gülmüşKızlar bu gün doğum doktorumu seçtim ona muayenemi gittim ve ilk kez bebeğimi renkli gördümYüzü ifadesizdi kızım konuşmaya başladı doktor bakın güldü sanki dedi ve hemen çektikk. Ay kurban olurum
maşallahh yaYa resim olarak çok net yakalayamadı ama izledik doktor bana benzetti
doktorun özelde mi canim
Erkek canım benimkiMaşallah canimprensese hangi hastanede doğum yapacaksin nasipse
AA fiyat çok uygunmuş gerçekten sağlıkla gelsin minnosmaşallahh yaEvet canım özel ve hastaneyi baştan aşağı gezdim. Odalarını doğumhaneyi felan. 20 bin doğum ücreti aşırı uygun ve gerçekten hastane gayet güzel temiz hemşireler iyi. Doktor çok çok iyi. Bu civarda oturan varsa eğer öneriyorum
Ya ilk doğumumdan bende tramva kaldı. Özel diye gittim sancımı 24 saat boyunca bi başıma bi sürü kadın arasında geçirdim doğumhanede. Sözde özeldi.. özellikle sordum herşeyi odayı doğumhaneyi gezdim. Odamızda çekiyormuşuz sancıyı. Ve duş aldıeıp öyle giydiriyolarmış anneyi mutlakaAA fiyat çok uygunmuş gerçekten sağlıkla gelsin minnosdoktoruna guvendiysen süper canım bu çok onemli doktorumun kendi hastanesi 50 bin falan şu anki fiyatı ama zam gelecekmiş ya bilmiyorum kaç olur artık
Ya çok zor olmuş canım yanında yakının da yokYa ilk doğumumdan bende tramva kaldı. Özel diye gittim sancımı 24 saat boyunca bi başıma bi sürü kadın arasında geçirdim doğumhanede. Sözde özeldi.. özellikle sordum herşeyi odayı doğumhaneyi gezdim. Odamızda çekiyormuşuz sancıyı. Ve duş aldıeıp öyle giydiriyolarmış anneyi mutlaka
Ücretsiz gebe okuluda var onada çağırdılar
Gayet uygun yapan tanıdıklarda var eminim şuanlık çokkk şğkür
Hepimizinki kolay geçsin inşsllah canım. Bebeklerimizde sağlıkla gelsinlerYa çok zor olmuş canım yanında yakının da yokama bu sefer güzel olacaktır canım olumsuzlukları düşünme hiç sağlıkla gelsinler
Ya inşallah sorunsuz geçer hersey canım ben sezeryan olacamHepimizinki kolay geçsin inşsllah canım. Bebeklerimizde sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?