Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar baby&baby markanın kaydırmaz alt açma örtüsü 30lu paket Civilde 130 liraya düşmüş her yerde 200 küsür. Ben 9 paket aldım yorumları da çok iyiydi ben de açtım baktım gerçekten çok kaliteli duruyor. Stok yapmak isterseniz bilginiz olsun :) tek seferde 3 paket aldırıyor ben 3 kere peşpeşe aldım ahsjsj he bide peşin fiyatına taksit yapıyo baya

yaa peş peşe gircekmişiz bana da ara ara bi heyecanlanma geliyor merak ediyorum yüzünü nasıl ve kime benzediğini. Bir de fotoğrafını verirler mi renkli onu düşünüyorum
Ben sordum telefona atıyoruz görüntülerini dediler yaa hemen geçsin istiyorum

Bende troid ilacı alıyorum 19. Haftadaym. Ben genelde sabah 6-7 gibi içiyorum onu sonra uyuyorum kalkınca kahvaltımı yapıyorum sizde erken saatlerde alın isterseniz daha rahat oluyor

Kızlar bu gün doğum doktorumu seçtim ona muayenemi gittim ve ilk kez bebeğimi renkli gördüm Yüzü ifadesizdi kızım konuşmaya başladı doktor bakın güldü sanki dedi ve hemen çektikk. Ay kurban olurum

Eklentiler

• 1000045143.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000045183.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000045184.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba arkadaşlar idrarımda protein yok ama idrarda microalbumin 8.6 çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Doktora gideceğim ama araya bayram giriyor. Gebelik zehirlenmesi yaşarım diye çok korkuyorum şuan

Ya maşallah ona bende geçen hafta gördüm renkli de

Bakimm senin tatlişee
Bayılıyorum ultrason resimlerine bakmaya çok şekerler
Ya resim olarak çok net yakalayamadı ama izledik doktor bana benzetti
doktorun özelde mi canim

Eklentiler

• IMG-20250529-WA0023.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20250529-WA0019.webp
    19 KB · Görüntüleme: 52
Ya resim olarak çok net yakalayamadı ama izledik doktor bana benzetti
doktorun özelde mi canim
maşallahh ya Evet canım özel ve hastaneyi baştan aşağı gezdim. Odalarını doğumhaneyi felan. 20 bin doğum ücreti aşırı uygun ve gerçekten hastane gayet güzel temiz hemşireler iyi. Doktor çok çok iyi. Bu civarda oturan varsa eğer öneriyorum

AA fiyat çok uygunmuş gerçekten sağlıkla gelsin minnos doktoruna guvendiysen süper canım bu çok onemli doktorumun kendi hastanesi 50 bin falan şu anki fiyatı ama zam gelecekmiş ya bilmiyorum kaç olur artık

AA fiyat çok uygunmuş gerçekten sağlıkla gelsin minnos doktoruna guvendiysen süper canım bu çok onemli doktorumun kendi hastanesi 50 bin falan şu anki fiyatı ama zam gelecekmiş ya bilmiyorum kaç olur artık
Ya ilk doğumumdan bende tramva kaldı. Özel diye gittim sancımı 24 saat boyunca bi başıma bi sürü kadın arasında geçirdim doğumhanede. Sözde özeldi.. özellikle sordum herşeyi odayı doğumhaneyi gezdim. Odamızda çekiyormuşuz sancıyı. Ve duş aldıeıp öyle giydiriyolarmış anneyi mutlaka
Ücretsiz gebe okuluda var onada çağırdılar
Gayet uygun yapan tanıdıklarda var eminim şuanlık çokkk şğkür

Ya çok zor olmuş canım yanında yakının da yok ama bu sefer güzel olacaktır canım olumsuzlukları düşünme hiç sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…