Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar bir süredir yazamadım. Dün doktoruma aşı meselesini sordum. 2023te tek doz tetenoz olmuştum. Tek doz olduğumu özellikle belirttim. Doktorum bir daha aşı olma dedi. Burda bir süredir aşı meselesi konuşuluyordu, bizde durumlar böyle.

Kızlar benim test sonuçlarım geldi kolestrol aşırı yüksek ve Tsh baya düşmüş 0.60 olmuş
Merhaba canım. Benim de tsh 0,85 çıktı dün. T4 ise 0,88.
Levotiron 50 mg kullanıyorum. Doktora danışabilirsem yorumunu mutlaka yazarım

Kızlar günaydın bugün itibariyle 21+5 günlük bebeğim. Pazar gününe kadar her gün ufak ufak hissederken 2 3 gündür hissetmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum

Kızlar günaydın bugün itibariyle 21+5 günlük bebeğim. Pazar gününe kadar her gün ufak ufak hissederken 2 3 gündür hissetmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum
Selammm günaydın
Endişelenmemi gerektirecek bir şey yok bence aynı şeyi yaşadım.
2 gün neredeyse hiç hissetmedim tatile gidiyordum yatmadan elimi hep göbeğime koydum sabahları uyanınca da keza aynı şekilde ufak ufak hissettim tekrar .

Sayfada da öyle yazan çok oldu ilk zamanlar olabilirmiş daha kucukler

ayy bende iki üç gündür hazırlık yapıyorum tatil için yorgunluktan mı acaba teşekkür ederimm elinle hissedebiliyor musun

ayy bende iki üç gündür hazırlık yapıyorum tatil için yorgunluktan mı acaba teşekkür ederimm elinle hissedebiliyor musun
İnan yorgunlıktan olabilir çünkü benimde tatil sürecinde aynı şey oldu evet elimi koydugumda hissedebiliyorum

Merhaba canım. Ben bir ay önce açlık kan şekerime baktırmıştım normaldi. Dün tetenoz ile birlikte kan verdim benim de 65 çıktı aile hekimim dikkatli olmamı az az sık sık beslenmemi söyledi ama ben de doktoruma yazayım. Çünkü sabahları böyle bir baygınlık hali oluyor bende. Sende oluyor mu canım

Merhaba, şükür ben de acıktığım zaman baygınlık, terleme, titreme gibi şeyler olmuyor. Doktoruma sonuçları mail attım, hamile kadınlarda şeker dalgalanması olabiliyor korkulacak sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi. Aile hekimim dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ama siz de belirti oluyor doktorunuz ne diyecek bakalım ? Birkaç gün arayla şeker ölçümü yaptırmayı düşünüyorum.

Tetanoz aşısından sonra kan verdim ben de ilk defa bu kadar düşük çıktı.

Belirti olmaması çok güzel geçmiş olsun canım. Ben de yazdım doktoruma bakalım ne diyecek. İlk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı. Bunda yaptırmayı düşünmüyordum fakat artık mecbur yaptıracağım

Hanımlar doktorumla görüştüm malum yarın kurbanlar kesilecek yiyebilir miyim diye sordum iyi pişerse yiyebilirsin ama sakın dokunma ama dokunmak zorunda kalırsan eldivenle dokun dedi. Sizlerinde bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…