Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ev temizliği başladınız mı kızlar
Difrize atılacaklari atıp başlayacağım inşallah biraz ağırlaştım, normalde bı abla cagircaktim ama taşınalı 2 ay oldu 2 ay önce her şeyi yıkayıp yerleştirmiştim bunda da sadece perde cam var ona da eşim yardım eder perde takmaya o yüzden bu hafta başlarım gibi

Valla ben taşınalı çok olmadı 4 ay felan camlar için felan yardımcı ablayı çağıracaktım ama eşim geçen hafta sildi gayette temiz oldu belki mutfağı tekrar bir dökerim ablayı çağırıp ama oda temiz aslında..

Biz bebiş doğduktan sonra yapamayız diye yıllardır ertelediğimiz ne tadilat varsa yapalım diye dahiyane bir karar almıştık eşimle Şimdi onun acısı çıkıyor ama görümcem sağolsun yardımcı oluyor.Yoksa benim artık büyük işleri yapmaya gücüm yetmiyor valla

Ben şu an akşam yicek yemek bulduğuma şükrediyorum vallahi bi de bırak buzluk hazırlığı yapayım Yapana helal olsun ama ben çok çabuk yoruluyorum artık aynı dediğin gibi oluruna bıraktım.Her şey hallolur karnımızdaki minnoşlarla biz iyi olduktan sonra

Kızlar bu baskılı ürünleri ütülerken ya ters çevirin öyle ütüleyin ya da üzerine bir defter kağıdı koyarak ütüleyin baskı çok zarar görmesin yüksek ısı da ütü yapmayın

Ben bugün biraz domates koydum, iki ölçü irmikli tatlı , mozaik pasta , bitki kurabiye . Yarında Allah izin verirse içli köfte kuru dolma yapacağım inşallah

Biz geçen hafta sonu boya işini hallettik bir arkadaşımın yardımı ile de evi temizledik bitti sayılır bir yatak odası kaldı cam silinip tül yıkansa iyi olacak

Ben bugün biraz domates koydum, iki ölçü irmikli tatlı , mozaik pasta , bitki kurabiye . Yarında Allah izin verirse içli köfte kuru dolma yapacağım inşallah
Oyy maşallah bende bel ağrısı çok şiddetli anca gün gün yapabilirim

Bende yoruldum bugün epey dondurucu olsa atılacak çok şey var aslında
Bı gelen oldugunda hayat kurtarıyor şimdiden yapılanlar yemeklikte atabilsem müthiş olacak ama işte... Ben kurban bayramı zamanı almıştım gücüm oldukça atmaya calisacagim inşallah

Bı gelen oldugunda hayat kurtarıyor şimdiden yapılanlar yemeklikte atabilsem müthiş olacak ama işte... Ben kurban bayramı zamanı almıştım gücüm oldukça atmaya calisacagim inşallah
Ay kendimize yapıyorum ben ya gelene yemek vs uğraşamam birde 3 yaşına girecek oğlum var millet yapıp beni yemeğe çağırsın dicem ama nerdee

Ay kendimize yapıyorum ben ya gelene yemek vs uğraşamam birde 3 yaşına girecek oğlum var millet yapıp beni yemeğe çağırsın dicem ama nerdee
Bende eşimin iş arkadaşları fln gelir bir ay sonra sırf çayın yani boş olmasın diye çünku misafir fln gelecek olduğunda ben çok stres oluyorum yoksa hiç atmam

Bende eşimin iş arkadaşları fln gelir bir ay sonra sırf çayın yani boş olmasın diye çünku misafir fln gelecek olduğunda ben çok stres oluyorum yoksa hiç atmam
Aslında mantı börek dolma sarma o konuda çok iyi oluyor evet . Ah ah kadınların stresi bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…