Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Merhaba, ben de tiroid kullanıyorum. meryemcck_ dediği gibi sabah uyandığımda 6 7 8 o zaman içip uyumaya çalışıyorum uyuyamazsam bazen kusuyorum bulantı yapıyor açlık. Ama tiroid ilacından en az yarım saat sonra bir şey yiyip içebilirsin dedi doktor. Ve başka ilaç alacaksan 4 saat sonra alabilirsin dedi. Nazlı bir ilaçmış başka ilaçla karıştırma dedi. Demir için aç olmak yeterliymiş hatta gece yatarken bile alınabilirmiş. Bnmde arada vitaminler falan var saat düzenlemeye çalışıyorm. şifalar dilerim hepimize.

Ben demiri sabah uyanır uyanmaz alıyordum ondan 1 saat sonra tiroid ilacını alıyordum ondan 1,5 saat sonra da multivitamin ve kalsiyumları alıyordum araya 4 saat koymam gerektiğini hiç duymamıştım. Günde çok ilaç alınca kahvaltıdan sonra bazıları aradan çıksın diye alıyorum ama eğer öyleyse benim de yeniden düzenleme gerek. Demir ilacını artık ben de gece yatmadan alıcam öyle daha rahat oluyormuş. Amin hepsi bize ve bebeklerimize sağlık getirsin

Bilmiyorum ki biz bunları yapabiliyoruz dedi. Siz nerede yaptırdınız araştırma hastanesi mi ben şehir hastanesinde yaptırdım
Araştırma da yaptırmıştım canım bulunduğum şehirde yok zaten şehir hastanesi

Bilmiyorum ki biz bunları yapabiliyoruz dedi. Siz nerede yaptırdınız araştırma hastanesi mi ben şehir hastanesinde yaptırdım
Canım ilk troit ilacını icmen lazım sonra 2 saat bekleyip. Baska ilaç içebilirsin

Canım ilk troit ilacını icmen lazım sonra 2 saat bekleyip. Baska ilaç içebilirsin
Ben araştırma hastanelerine gittim yapmadılar direkt 3 düşük olmadan yapmıyoruz dediler. O yüzden şehir hastanesine gittim orada da şimdilik bunları yaptırabildim diğerleri için hematolojiye gidicem yaparlar umarım.
Ben ilk demir sonra tiroid alıyordum ama artık demiri gece alıcam zaten öyle olunca diğerleri de düzene oturur gibi

Detaylı yaptıranlar var mı kızlar ? Ben yaptırdım hepsi normal çıktı çok şükür. 640 gr olmuş bebiş. Göbüşü biraz önden gidiyor
Benim kızım da önden gidiyordu iriydi doğmadan önce, şekerden şüphelendi doktorum şeker yüklemesi yaptırdım ama çıkmamıştı. Bazı bebişler iri. Ama emin olmak için yükleme yaptırmakta fayda var tabi

Olsun onlarıda yaptır homsesitein bende yüksekti 2 genimde heterozigot çıkmıştı bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak

Kızlar benim test sonuçlarım geldi kolestrol aşırı yüksek ve Tsh baya düşmüş 0.60 olmuş

Olsun onlarıda yaptır homsesitein bende yüksekti 2 genimde heterozigot çıkmıştı bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak
Benim doktorum da bir şey çıkacağından maalesef emin gibi. Bakalım bir haftaya kadar bunların sonuçları çıkacak

Benim doktorum arada 1 saat olsun demişti.Senin gibi iciyorum.Sabah 7 gibi demir ilacını ,8 9 gibi troid ilacını içiyorum

Selamm. Şuan 21.gebelik haftamdayım. Dün kontrolümde yine sordum doktora, özel bölge ve karın hariç kullanabilirsin dedi. Siz yine kendi doktorunuza danışın tabii

Selamm. Şuan 21.gebelik haftamdayım. Dün kontrolümde yine sordum doktora, özel bölge ve karın hariç kullanabilirsin dedi. Siz yine kendi doktorunuza danışın tabii
Ay çok teşekkür ederim bugün kontrolümüz var umarım herşey güzel ilerlerde lazerde sorun olmaz yüzümde hormonlara da bağlı tüylenme oluyor rahatsız ediyor o yüzden kullanmak istiyorum ama bebeğime zarar verir diye korkuyorum araştırdım genellikle bebeğe zarar vermiyomuş radyasyon değil ışık teknolojisi olduğu için yasak olmasının sebebi hamilelikte cilt incelip lekeye müsait hale geliyormuş bide hormonlara bağlı tüylerde artma oluyormuş buda lazeri boşuna yaptırmak demekmiş okuduğum bı kaç yerde böyle yazıyordu doğrusunu bende bilmiyorum.
Ama yorumunuz içimi rahatlattı şükür

Ne demek rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…