Merhaba, ben de tiroid kullanıyorum.Ben uyanınca tekrar uyuyamıyorum maalesef, tuvalete kalktığımda bile mümkünse gözümü çok açmadan hemen geri yatağa dönüyorum su bile içsem uykum dağılıyor. O yüzden uyanır uyanmaz aç karnına olan ilaçlarımı alıp 2 saat bir şeylerle vakit geçiriyorum sonra kahvaltı yapıyorum
Bilmiyorum ki biz bunları yapabiliyoruz dedi. Siz nerede yaptırdınız araştırma hastanesi mi ben şehir hastanesinde yaptırdımBana bunların hepsini tıbbi genetik bolumu yapmıştı sistem mi değişti acaba
Ben demiri sabah uyanır uyanmaz alıyordum ondan 1 saat sonra tiroid ilacını alıyordum ondan 1,5 saat sonra da multivitamin ve kalsiyumları alıyordum araya 4 saat koymam gerektiğini hiç duymamıştım. Günde çok ilaç alınca kahvaltıdan sonra bazıları aradan çıksın diye alıyorum ama eğer öyleyse benim de yeniden düzenleme gerek. Demir ilacını artık ben de gece yatmadan alıcam öyle daha rahat oluyormuş. Amin hepsi bize ve bebeklerimize sağlık getirsinMerhaba, ben de tiroid kullanıyorum.meryemcck_ dediği gibi sabah uyandığımda 6 7 8 o zaman içip uyumaya çalışıyorum uyuyamazsam bazen kusuyorum bulantı yapıyor açlık. Ama tiroid ilacından en az yarım saat sonra bir şey yiyip içebilirsin dedi doktor. Ve başka ilaç alacaksan 4 saat sonra alabilirsin dedi. Nazlı bir ilaçmış başka ilaçla karıştırma dedi. Demir için aç olmak yeterliymiş hatta gece yatarken bile alınabilirmiş. Bnmde arada vitaminler falan var saat düzenlemeye çalışıyorm. şifalar dilerim hepimize.
Araştırma da yaptırmıştım canım bulunduğum şehirde yok zaten şehir hastanesiBilmiyorum ki biz bunları yapabiliyoruz dedi. Siz nerede yaptırdınız araştırma hastanesi mi ben şehir hastanesinde yaptırdım
Araştırma da yaptırmıştım canım bulunduğum şehirde yok zaten şehir hastanesiBilmiyorum ki biz bunları yapabiliyoruz dedi. Siz nerede yaptırdınız araştırma hastanesi mi ben şehir hastanesinde yaptırdım
Canım ilk troit ilacını icmen lazım sonra 2 saat bekleyip. Baska ilaç içebilirsinBen demiri sabah uyanır uyanmaz alıyordum ondan 1 saat sonra tiroid ilacını alıyordum ondan 1,5 saat sonra da multivitamin ve kalsiyumları alıyordum araya 4 saat koymam gerektiğini hiç duymamıştım. Günde çok ilaç alınca kahvaltıdan sonra bazıları aradan çıksın diye alıyorum ama eğer öyleyse benim de yeniden düzenleme gerek. Demir ilacını artık ben de gece yatmadan alıcam öyle daha rahat oluyormuş. Amin hepsi bize ve bebeklerimize sağlık getirsin
Ben araştırma hastanelerine gittim yapmadılar direkt 3 düşük olmadan yapmıyoruz dediler. O yüzden şehir hastanesine gittim orada da şimdilik bunları yaptırabildim diğerleri için hematolojiye gidicem yaparlar umarım.Araştırma da yaptırmıştım canım bulunduğum şehirde yok zaten şehir hastanesi
Canım ilk troit ilacını icmen lazım sonra 2 saat bekleyip. Baska ilaç içebilirsin
Benim kızım da önden gidiyordu iriydi doğmadan önce, şekerden şüphelendi doktorum şeker yüklemesi yaptırdım ama çıkmamıştı. Bazı bebişler iri. Ama emin olmak için yükleme yaptırmakta fayda var tabiDetaylı yaptıranlar var mı kızlar ? Ben yaptırdım hepsi normal çıktı çok şükür. 640 gr olmuş bebiş. Göbüşü biraz önden gidiyor
Olsun onlarıda yaptır homsesitein bende yüksekti 2 genimde heterozigot çıkmıştı bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacakBen araştırma hastanelerine gittim yapmadılar direkt 3 düşük olmadan yapmıyoruz dediler. O yüzden şehir hastanesine gittim orada da şimdilik bunları yaptırabildim diğerleri için hematolojiye gidicem yaparlar umarım.
Ben ilk demir sonra tiroid alıyordum ama artık demiri gece alıcam zaten öyle olunca diğerleri de düzene oturur gibi
Benim doktorum da bir şey çıkacağından maalesef emin gibi. Bakalım bir haftaya kadar bunların sonuçları çıkacakOlsun onlarıda yaptır homsesitein bende yüksekti 2 genimde heterozigot çıkmıştı bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak
Kolesterol hamilelikte yüksek olabilir demişti doktorum benim. De yuksektiKızlar benim test sonuçlarım geldi kolestrol aşırı yüksek ve Tsh baya düşmüş 0.60 olmuş
Bende doktoruma attım ama saat geç diye yarın cevap verirKolesterol hamilelikte yüksek olabilir demişti doktorum benim. De yuksekti
Anladim canim Doktorun adi neAvrupada bağcılarda canım. 20 bin normal 22 zorunlu sezeryan
Benim doktorum arada 1 saat olsun demişti.Senin gibi iciyorum.Sabah 7 gibi demir ilacını ,8 9 gibi troid ilacını içiyorumBen demiri sabah uyanır uyanmaz alıyordum ondan 1 saat sonra tiroid ilacını alıyordum ondan 1,5 saat sonra da multivitamin ve kalsiyumları alıyordum araya 4 saat koymam gerektiğini hiç duymamıştım. Günde çok ilaç alınca kahvaltıdan sonra bazıları aradan çıksın diye alıyorum ama eğer öyleyse benim de yeniden düzenleme gerek. Demir ilacını artık ben de gece yatmadan alıcam öyle daha rahat oluyormuş. Amin hepsi bize ve bebeklerimize sağlık getirsin
Gülnar Huseynova canımAnladim canim Doktorun adi ne
Selamm. Şuan 21.gebelik haftamdayım. Dün kontrolümde yine sordum doktora, özel bölge ve karın hariç kullanabilirsin dedi. Siz yine kendi doktorunuza danışın tabiiBen 5 haftalık hamileyim bendede Braun pro 5 var aynilar diye düşünüyorum Philips ile.
ben sadece yüzüme yaptım bugün bı sorun olurmu acaba ya korktum araştırmaya başladım ama sadece yüz bölgeme yaptım.
Bide siz sorduğunuzda kaç haftalıktınız erken gebelikte mi öneriliyo yoksa daha ileri aylarda mı
Ay çok teşekkür ederimSelamm. Şuan 21.gebelik haftamdayım. Dün kontrolümde yine sordum doktora, özel bölge ve karın hariç kullanabilirsin dedi. Siz yine kendi doktorunuza danışın tabii
24 den sonra bakılıyor sanırım sen yaptırdın mı yoksaŞeker yüklemesi yaptıran var mı
Ne demek rica ederimAy çok teşekkür ederimbugün kontrolümüz var umarım herşey güzel ilerlerde lazerde sorun olmaz yüzümde hormonlara da bağlı tüylenme oluyor rahatsız ediyor o yüzden kullanmak istiyorum ama bebeğime zarar verir diye korkuyorum araştırdım genellikle bebeğe zarar vermiyomuş radyasyon değil ışık teknolojisi olduğu için yasak olmasının sebebi hamilelikte cilt incelip lekeye müsait hale geliyormuş bide hormonlara bağlı tüylerde artma oluyormuş buda lazeri boşuna yaptırmak demekmiş okuduğum bı kaç yerde böyle yazıyordu doğrusunu bende bilmiyorum.
Ama yorumunuz içimi rahatlattı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?