Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    147
Yani alttan bakmadı ama işinin ehli bir doktor gibiydi ya yorumları falan çok iyi. Hani hata payı olsa en fazla 1-2mm oynar diye düşünüyorum 40 olanı 30 görmezdi gibime geliyor. Valla doktora gitmek için ne izin almaya yüzüm ne de halim kaldı canım biliyor musun :/ 15 gün dikkat edip ondan sonra tekrar ölçtürmeye gideceğim galiba

Evet canım biliyorum seninki daha riskliydi çok şükür geldin bu günlere ve kalanı da sağlıkla tamamlayacaksın inşallah Evdeyken zaten bol bol yatarım eşim bir şey beklemez bu süreçte beklememeli de zaten ama sadece işe gidip gelirken bile toplam 4 vasıta kullanıyorum, yarım saate yakın yürüyorum. Yani işim ne kadar rahat da olsa tabii ki evde durmakla bir değil. Bilemedim rapor alacak kadar sıkıntı olsa bugünkü doktor yazardı sanki ama

Banada bugün demir ilacı olarak gyno ferro sanol yazmış iyimidir?
Canım şöyle söyleyim ben o ilacı kullandığımda ölcem sanıyordum böyle mide ağrısı böyle acı yok doktoruma dedim de değiştirdi sana iyi gelir mi bilmiyorum

Teşekkür ederim canım ya tabi orası öyle de in bin yapmak yol falan bilmiyorum artık, inşallah hiçbir şey olmaz ama bence olmaz ya geçmiş olsun tekrar

Ya bazı doktorlar öyle canım işin halloldu çok sevindim ücretli almazsın artık benim genlerimi de önemsemeyen doktorlar vardı ama ben pıhtı attım dvt gecirdim Rabbim iyi doktorla karşılaştırsın

Bende işte hep 2 hekim önerisi iyi olur düşüncesimdeyim böyle önemli konularda. Doktoru sen biliyorsun tabii ki canım. Mehlika bu konuda öneride bulunmuş zaten ağır kaldırma vs konularını söylemiş. Dikkatli bir şekilde 15 günü geçir

Kızlar ben geçen hafta e-bebekten 1 paket bez aldım. Sleepy yenidoğan 1 numara. Stok yapmak istemiyorum söylemiştim deneyerek alacağım pişik yapmazsa. 1 numaramı alınıyor yoksa 2 falan mı almam gerekiyordu bu beden konusunu çok bilmiyorum.

Canım beni hatırlarsan 21 mm ile serklaj olmuştum ama acilmam da vardı benim. 21 mm den sonra bile 3 doktora göründüm üçüde çok yatmani istemiyorum kan pihtilasir dedi. Aldigim tavsiyelerle sana bir oneride bulunayim. Ağır iş yapmaman lazım ağır kaldirmamak biryere uzanmamak vs. Eğilmek merdiven çıkmak çok riskli. Sıcak duş kesinlikle alma rahim kaslarini gevşetiyor. Kısacası rahmine basınç yapacak her hareketten kaç. Bunu baz alarak hareket edersen allahin izniyle bir sorun olmaz. Zaten ölçümün çok da riskli değil. Bundan sonrası senin dikkat etmene bağlı. Birde mesane dolu olmamalı. Çok tutarsan rahime fazlasıyla baskı yapıyor malesef.

Bundan önceki doktoruma sordum canım böyle böyle dendi diye, nolur nolmaz progestan başlayalım dedi o da

Tutamıyorum ben ağrıdan sen de öyle misin? Zaten rahim ağzında duruyo benim bebek onun için azcık sıkışık olsam doğuracak gibi sancılanıyorum sen nasılsın iyi misin artık

Tutamıyorum ben ağrıdan sen de öyle misin? Zaten rahim ağzında duruyo benim bebek onun için azcık sıkışık olsam doğuracak gibi sancılanıyorum sen nasılsın iyi misin artık
Aynen öyle aşırı ağrıyor benim bebekde rahim ağzında duruyor azıcık cisim gelse sanki saatlerce tutuyomusum gibi oluyor

Aynen öyle aşırı ağrıyor benim bebekde rahim ağzında duruyor azıcık cisim gelse sanki saatlerce tutuyomusum gibi oluyor
İnşallah enn kısa sürede yukarı çıkarlar azcık gerçekten her an böyle ağrı sızı duymak çok üzüyor insanı yine de şok şükür

1 numara var bende üzerinde newborn yazıyo, bir de hatta şey var göbek bağı oyuntusu benim bir paket de ondan var 2 numara yazıyor da annem almış Yenidoğan çok diye yani geçen sene almıştı. Ama bildiğim kadarıyla ilk haftalarda 1 numara kullanılıyor.sleepy dediğin için baktım da anladığım kadarıyla şöyle markadan markaya değişiyor şu kiloya bakıp almak gerekiyo herhalde. Bir de başka marka ekledim onun kilo aralığı mesela bambaşka 1 numara olmasına rağmen

Eklentiler

• IMG_20250610_215017.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250610_215308.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 18
Ya bazı doktorlar öyle canım işin halloldu çok sevindim ücretli almazsın artık benim genlerimi de önemsemeyen doktorlar vardı ama ben pıhtı attım dvt gecirdim Rabbim iyi doktorla karşılaştırsın
3 kutu yazdı zaten hemen ama yine reçeteli aldığım dönem kadar ücret ödedim tamamen ücretsiz değildi ona bile şükür sadece parasından değil herkesin bırak bırak demesinden yorulmuştum artık gerekçem var. Amin gerçekten öyle, doktordan doktora çok şey değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…