- 20 Ekim 2022
- 676
- 1.648
- 43
İnşallah bırakacağız bir problem olmazsaOh sen bırakıyor musun ne güzelbenim 35. Haftaya kadar planlandı. Yok ya beniö değişti birazcık da amaaan normal herhalde artık
Yaaa Allah yardımcın olsun orası aksaraydan daha sıcaktır tabiiiBen duşa giriyorum üstümü giyerken geri giresim geliyor mersinin tam sıcak zamanlarında napacamm acaba
Ya acaba rapordan rapora fark mı oluyor ben hiç ücret ödemiyorum iğnelerle.. Öyle tabi şükür sonuçlandı raporunu çıkardın sağlıkla gelsin minnoslar3 kutu yazdı zaten hemen ama yine reçeteli aldığım dönem kadar ücret ödedim tamamen ücretsiz değildi ona bile şükür sadece parasından değil herkesin bırak bırak demesinden yorulmuştum artık gerekçem var. Amin gerçekten öyle, doktordan doktora çok şey değişiyor
Kuşum baktım şimdi aldığıma sleepy newborn 2-5 kg yazıyor 1 numara için. Bilmiyordum ben direkt 1-2-3 olarak alacağız zannediyorum jajsj hele göbek oyuntusu asla bilmiyordum seçenekli olduğunu. Teşekkür ederim balım bir paket daha alırsam kiloya bakarak alayım.1 numara var bende üzerinde newborn yazıyo, bir de hatta şey var göbek bağı oyuntusu benim bir paket de ondan var 2 numara yazıyor da annem almış Yenidoğan çok diye yani geçen sene almıştı. Ama bildiğim kadarıyla ilk haftalarda 1 numara kullanılıyor.sleepy dediğin için baktım da anladığım kadarıyla şöyle markadan markaya değişiyor şu kiloya bakıp almak gerekiyo herhalde. Bir de başka marka ekledim onun kilo aralığı mesela bambaşka 1 numara olmasına rağmen
Ben de hiç ödemiyorum da 3 kutuya 900 tl ödemiştim sanırım şubat ya da mart ayıydı katkı payımı ne geldi demişti eczacı. Acaba öyle bir şey mi geldi yine?Ya acaba rapordan rapora fark mı oluyor ben hiç ücret ödemiyorum iğnelerle.. Öyle tabi şükür sonuçlandı raporunu çıkardın sağlıkla gelsin minnoslar
Ben de öyle sanıyordum da markaların bazılarında kilo aralığı farklıymış sonradan farkettim ben de evde newborn var bunu bi kullanayım sonra bakarız ya stok pek yapmıcam zaten var birazKuşum baktım şimdi aldığıma sleepy newborn 2-5 kg yazıyor 1 numara için. Bilmiyordum ben direkt 1-2-3 olarak alacağız zannediyorum jajsj hele göbek oyuntusu asla bilmiyordum seçenekli olduğunu. Teşekkür ederim balım bir paket daha alırsam kiloya bakarak alayım.
Bi doğsunlar totolarına bi bakalım da olmazsa bir büyük bedenini alırızBen de öyle sanıyordum da markaların bazılarında kilo aralığı farklıymış sonradan farkettim ben de evde newborn var bunu bi kullanayım sonra bakarız ya stok pek yapmıcam zaten var birazama 1-2-3 olcak gibi geliyo bana yine de of kafam karıştı
Ben de geçen haftalarda sürekli hissedemiyordum paniklemiştim. Biraz uzan soluna doğru hareketlerini bekle bi bakalım.Birde dün hareket hissettim bugün hissedemiyorum karnimda normal mi acaba bu durum
Detaylinin olmasına ve iyi geçmesine sevindim cnm darısı basimiza.Bence de bir doktorla sınırlı kalma başka doktora da danış.Bir de enfeksiyona çok dikkat et.Nasil bir sektörde çalışıyorsun bilmiyorum orada da çok yorma kendini .Eve gelince de istirahat et.Cok moralini bozmaKızlarr ben bugün detaylıdan sonra hazır işten izinliyken özele de gittim ve muayene oldum. Doktor rahim ağzın 30mm, biz bu haftalarda 35-40mm gibi olmasını bekleriz seninki bir tık kısa, şu anlık riskli durumda değilsin ama daha da kısalmasın diye çok dikkat etmen gerekiyor deyip bol bol yatış önerdi. 15 gün sonra tekrar gel takip edelim dedi. Çalıştığım için yatmak falan hikaye benim için napıcam bilmiyorum, çalışmayayım rapor alayım desem henüz rapor alacak kadar riskli bir durum yok. Ama dikkat etmem gerekiyor. Napayım sizce
Canım geçmiş olsun benim de akıntımdan dolayı kültür yapıldı bişey çıkmadı. Fakat akıntılarım hala devam ediyor. Cuma günü doktora gitçem tekrar sorcam. Testler temiz çıktığı için sorun yok dedi.. bu süreçte bende donaxyl kullandım. Bitirdikten sonra fitili yine akıntılarım devam ettiSağol canım bende hem vajinal enfeksiyon hem mantar vardı, enfeksiyon için Donaxyl fitil kullanmıştım yeşil akıntım sarıya dönmüştü, hala sarı olduğu için kültür testi yapıldı mantar görüldü koku kaşıntı yok ama kızarıklık var
Beyazımsı hamilelikte çok normalmiş canım. Yarın mutlaka çıkınca yazBence normaldir bu akıntı oldum olası geliyordu bir tık artmış hamilelik var diye. Senin ne zamandı detaylı?yarın detaylıya gidiceeeem heyecanlıyım çok
Sleepy bebek bezinden memnun kalan kimseyi duymadım, bence bu markadan çok Stok yapmayınKuşum baktım şimdi aldığıma sleepy newborn 2-5 kg yazıyor 1 numara için. Bilmiyordum ben direkt 1-2-3 olarak alacağız zannediyorum jajsj hele göbek oyuntusu asla bilmiyordum seçenekli olduğunu. Teşekkür ederim balım bir paket daha alırsam kiloya bakarak alayım.
yaaa canım benim çok teşekkür ederiiiim inşallahBeyazımsı hamilelikte çok normalmiş canım. Yarın mutlaka çıkınca yazkaçta randevun? çok güzel geçsin ve bebişin güzel pozlar versin
Çok geçmiş olsun biraz dinlenip rapor alman daha iyi gibi önlem olaraktanKızlarr ben bugün detaylıdan sonra hazır işten izinliyken özele de gittim ve muayene oldum. Doktor rahim ağzın 30mm, biz bu haftalarda 35-40mm gibi olmasını bekleriz seninki bir tık kısa, şu anlık riskli durumda değilsin ama daha da kısalmasın diye çok dikkat etmen gerekiyor deyip bol bol yatış önerdi. 15 gün sonra tekrar gel takip edelim dedi. Çalıştığım için yatmak falan hikaye benim için napıcam bilmiyorum, çalışmayayım rapor alayım desem henüz rapor alacak kadar riskli bir durum yok. Ama dikkat etmem gerekiyor. Napayım sizce
Yok ben stok yapmayı düşünmüyorum sadece 1 paket aldım eğer pişik yapmazsa, beğenirsem devam ederim. Pişik yaparsa başka markaları tercih edeceğim.Sleepy bebek bezinden memnun kalan kimseyi duymadım, bence bu markadan çok Stok yapmayın
Benimde cuma günü çoook heyecanlıyımyaaa canım benim çok teşekkür ederiiiim inşallahYarın 14:20 de randevum çok heyecanlıyım umarım güzel geçer, her şey yolundadır, bir fotoğrafı da olur elimde
Bebeğin kilosuna göre ama zaten genelde 1 numarayla başlar hepsi canımKızlar ben geçen hafta e-bebekten 1 paket bez aldım. Sleepy yenidoğan 1 numara. Stok yapmak istemiyorum söylemiştim deneyerek alacağım pişik yapmazsa. 1 numaramı alınıyor yoksa 2 falan mı almam gerekiyordu bu beden konusunu çok bilmiyorum.
Tamam canım teşekkür ederimBebeğin kilosuna göre ama zaten genelde 1 numarayla başlar hepsi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?