• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    145
Benimde cuma günü çoook heyecanlıyım 🤗🤗🤗 yarın güzel bir kahvaltı yapıp üstüne tatlı yiyip gidersin artıııık❤️
Kesinlikle kahvaltı sonrası güzel bir tatlı + kahve içip gitmeyi düşünüyorum. Fıkır fıkır görebilirim belki. Ya insan heyecanlanıyor gerçekten her kontrol zamanı böyle oluyorum 🥹

Birde dün hareket hissettim bugün hissedemiyorum karnimda normal mi acaba bu durum
Hareket her gün hissedilmiyor bende öyleydim 2 gün bile asla hissetmediğim oluyordu. Ama bu 4 5 gündür hergün hissetmeye başladım tabi sürekli olmuyor bazen zaman oluyor arada korkma ♥️

Bilmiyorum ki canım
Ben de hiç ödemiyorum da 3 kutuya 900 tl ödemiştim sanırım şubat ya da mart ayıydı katkı payımı ne geldi demişti eczacı. Acaba öyle bir şey mi geldi yine?
Ben arefe günü aldım en son ücret çıkmadı şimdiye kadar yani

Ya acaba rapordan rapora fark mı oluyor ben hiç ücret ödemiyorum iğnelerle.. Öyle tabi şükür sonuçlandı raporunu çıkardın sağlıkla gelsin minnoslar
Bilmiyorum ki ben de yine görmüştüm burda raporlu olup para ödeyen ama neye göre anlamadım. Amin artık biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz sağlıkla gelsinler

Canım geçmiş olsun benim de akıntımdan dolayı kültür yapıldı bişey çıkmadı. Fakat akıntılarım hala devam ediyor. Cuma günü doktora gitçem tekrar sorcam. Testler temiz çıktığı için sorun yok dedi.. bu süreçte bende donaxyl kullandım. Bitirdikten sonra fitili yine akıntılarım devam etti

Teşekkür ederim canım kültürde bir şey çıkmadıysa hamilelikten olan akıntı olabilir. Donaxyl fitil kullanırken benim de geçmişti sonra yine başladı, senin akıntın nasıl

21 haftayim. az önce yatarken bı anda hapsurdum ama baya güçlü geldi vücudumu ayarlayamadim dogrulamadim ve çok acı verici bir karnın kaşık ağrısı yaşadım anlık bişey olur mu acaba

Ağrılarda genelde dinlenince geçip geçmediğini soruyorlar hep, sonradan geçti mi canım

Bilmiyorum ki canım

Ben arefe günü aldım en son ücret çıkmadı şimdiye kadar yani
Ha o zaman gelmemiştir canım ben en son 1 ay önce yazdırmıştım 3 kutu ödememiştim acaba geldi mi diye düşündüm de gelmemiştir arefe günü aldıysan. Ay aman allah korusun zaten daha önümüzde çok zaman var gelmesin bir şey 😂

Merhaba ben eğitim araştırma hastanesine gidiyorum, detaylı ultrasonum da yarın araştırmada yapılacak. Özel mi devlet mi düşünüyorsunuz?
Özel düşünüyorum canım bi kaç arkadaşım mehmet şimşek ve inanç mendilcioğlunu önerdi ama içime sinmedi o yüzden kararsız kaldım ben de.

Teşekkür ederim canım kültürde bir şey çıkmadıysa hamilelikten olan akıntı olabilir. Donaxyl fitil kullanırken benim de geçmişti sonra yine başladı, senin akıntın nasıl
Yeşilimsi, beyazımsı oluyor mutlaka her gün. Bazı günler çok yoğun bazı günler normal fakat her gün oluyor. Senin nasıl canım

Yeşilimsi, beyazımsı oluyor mutlaka her gün. Bazı günler çok yoğun bazı günler normal fakat her gün oluyor. Senin nasıl canım

Benim hamileliğin başından beri yeşildi, Donaxyl fitilden sonra sarıya döndü ama bazen yeşil olduğu da oluyor hala canım, her gün çok yoğun akıntım oluyor

Özel düşünüyorum canım bi kaç arkadaşım mehmet şimşek ve inanç mendilcioğlunu önerdi ama içime sinmedi o yüzden kararsız kaldım ben de.
Murat doruk önerebilirim özelde o da gittiğim eski kadın doğum doktoru olduğu için. Medstar topçularda. İlgili alakalı biridir.

Benim hamileliğin başından beri yeşildi, Donaxyl fitilden sonra sarıya döndü ama bazen yeşil olduğu da oluyor hala canım, her gün çok yoğun akıntım oluyor
Senin kültürde mantar çıktı dimi ama. Bende hiç bişey çıkmadı, başından beri benimde akıntılarım var yeşil sarı hepsi. Bazen rahatlıyorum bazen de çok merak ediyorum canım

Senin kültürde mantar çıktı dimi ama. Bende hiç bişey çıkmadı, başından beri benimde akıntılarım var yeşil sarı hepsi. Bazen rahatlıyorum bazen de çok merak ediyorum canım

Evet canım hamileliğin başında da kültür yapılmıştı mantar çıkmıştı o zamanki doktorum ilaç vermedi, şimdi tekrar yapıldı yine mantar çıktı şimdiki doktorum fitil verdi hamilelik kategorisi C olduğu için kullanmaya çekiniyorum biraz

21 haftayim. az önce yatarken bı anda hapsurdum ama baya güçlü geldi vücudumu ayarlayamadim dogrulamadim ve çok acı verici bir karnın kaşık ağrısı yaşadım anlık bişey olur mu acaba
Ben bazen ona ayakta yakalanıyorum çok sık hapşıran biriyim anlıyorum seni 🥹 ama bir şey olmaz merak etme 2-3 dk sonra geçiyorsa sıkıntı yok bence 🙏ama çok endişe edersen doktoruna sorarsın gidince

Back
X