Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Yok canm benim rahim ağzında sıkıntı yok diğerinde plesenta previa vardı sonra enfeksiyondan dolayı kese delindi

Günaydın kızlar. Bugün de detaylı sonuçlarımı göstermek için doktoruma gittim, tetanoz aşısını boğmaca ve difterili şekilde olmamı söyledi 2. dozu 26. haftadan sonra ol dedi. Artık olmak için aşımı hazırım hiç öyle beklemeyeceğim aşı için el mahkum artık

Günaydıınn. Hiç korkma git ol. Bende çekiniyordum babam zararlı birşey olsa devlet yıllarca ücretsiz bir şekilde bu aşıyı uygulamaz dedi benimde bugün kontrolüm var galiba şeker yüklemesi hakkında konuşacak doktorum öyle tahmin ediyorum

Çok doğru söylemiş baban. Darısı bana olsun rahat bir şekilde Of seve seve gideceğim artık bahaneleri kendim bile kabul edemiyorum iki tane patlatasım geliyor kendime hahah aaa aç gel falan dedi mi? Bana 4 hafta sonra aç gel dedi büyük ihtimalle şeker yüklemesi için söyledi

Eee sen ilk dozu 28de diğerini 30larda yaptırcam diyordun al işte yine köşeye sıkıştık

Eee sen ilk dozu 28de diğerini 30larda yaptırcam diyordun al işte yine köşeye sıkıştık
Evdeki hesap doktora uymadı 26. haftadan sonra 28. haftada falan 2. dozu ol dedi. Aaa ben de ilk dozu o zaman düşünüyordum dedim çok geç ayrıca bebek ve anne için çok önemli geç kalmadan bu hafta hallet dedi. Aslaaaaa hesaplarıma uymadı ama olcam bugün kaçarı yok aşkım

Ben de 18 inde yaptırcam. Hiç halim yok bugün gidemem valla

Ben herşeyi aldım bir haftada liste yaptım bitirdim zaten yurt dışındayım doğumdan 3 ay sonra taşınacağım için abartmadım. Sen nasılsın neler yaptın
Benimde çoğu yeni doğan kiyafetleri aldım. Yine az alınacak var. Ana kucağı alacağım bu gün 24 hafta oldum. En geç 30 a kadar bitiricem.

Kizlar kan uyuşmazlığıniz varsa ihmal etmeyin. İgnesi var vurdurun. Ben oğlumda da 27. Haftada ve dogduktan 2 gün sonra vurdurdum. Bundada Dr 27. Haftada vurucam dedi.

Geldim doktordan . 24-28 hafta arası yapılıyor şuan açsan yaparız istersen aç değilsen 28.ci haftayı geçirmeden gel yapalım dedi. Bende Progestanım bittiği gün gidecem hem şeker yüklemesini yaparız hemde progestanı sorarım diye düşünüyorum

Bence de şu sıcakta tekrar tekrar gitmemiş, uğraşmamış olursun ikisini de halledersin mis gibi. Ben de yaptıracağım şeker yüklemesini 26. haftaya denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…