Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Beni aile hekimliğinden aramadilar asi için biz mi gidiyoruz acaba
Beni gebeliğimin ilk zamanları çağırdılar tahlil vs için sonra şu tarihte izleme gel diye tarih verdiler tam 17. Haftama denk geliyordu tansiyon kilo tahliller yapıldı Tetanoz aşısı için tarih verdiler. Gittiğimde şu tarihte gel diyorlar yani

Ne boy ne kilo hiç bı şekilde aramadilar ne tahlil

Beni aile hekimliğinden aramadilar asi için biz mi gidiyoruz acaba
Arıyorlar canım, mesela benim kaydım İstanbuldaydı ankaraya taşınınca bir asmye kayıt yaptırdım hatta geçen hamileliğimde yaptırdım öncesinde hiç işim olmadı çünkü, 12. Haftada aramaya başlıyorlar gebelikte takibi için. Numaran falan güncel değilse bir yerlerde ondan da olmuş olabilir

Acaba 27.haftada başlıyor diye mi aramadilar şimdi internetten baktım da 27. Başlıyor diyor
Yok canım benim iki gebeliğimde de 12 den sonra aradılar hemen ve aşı 22 de başlıyor ortalama, 27 çok geç ki L luckykus bile 28 de gitsem demişti de doktoru çok geç demiş bugün

Oksapar raporum kasım 2025 e kadar devam ediyordu kodlar yanlış girildiği için maşallah raporumun süresi bitmiş ve bugün oksaparı karşılamadığını öğrendim. Öğleden sonra tekrar doktoruma gideceğim rapor çıkarttıracağım. Raporu kadın doğum gebelik durumu olarak çıkartırsa 9 ay, nöroloji kalp damar vs gibi bölümler de çıkartırsa 1 sene + karşılıyor. Kullanan hanımlar bilginiz olsun.

Eklentiler

• IMG_6835.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6836.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 21
Bana 17.haftamda gel dediklerinde aç gel dediler kan idrar vermiştim. Ebenize söylerseniz bakarlar heralde
Gittiğimde sıra alayım da bari idrar vereyim çok endişe ediyorum enfeksiyon kaparsam diye gittiğimde üç hafta olmamış olcak kan idrar vereli. Ben çok korkuyorum artık enfeksiyondan

Gittiğimde sıra alayım da bari idrar vereyim çok endişe ediyorum enfeksiyon kaparsam diye gittiğimde üç hafta olmamış olcak kan idrar vereli. Ben çok korkuyorum artık enfeksiyondan
Bende elimden geleni yapıyorum 3litre su klozet kullanımı vs . Sağlıkla tamamlayalım bu süreci inşallah

Günaydin canim benim doktorumda karma asiyi önerdi mutlaka ol dedi ôgleden sonra bi uğruycam Hayirlisi bakalim

Benimde tam 26. Haftaya denk geliyor Progestanın bitimi bende öyle giderim
Ben yaptırdım çokyan şeker yüklemesini. İlk kez gidicek deneyimsiz olanlar lütfen yanlız gitmeyin. Yanınızda biri olsun şiddetli bi mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor. Benim tansiyonum 9.4 lere gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…