- 12 Ocak 2017
- 365
- 373
- 103
- 32
Bilmeleri lazım kayıt icin 8. Haftada aramışlardiGit bari, arkadaşlar ben hamileyim ama siz beni niye aramadınız diye bi sor bakalım
Tabiki normalde aslinda Ordada takip yapmalari gerekiyor kan idrar vs.ben 23+3 oldum iki kez verdim orda hemsire aramisti beni gel kan ver diyeBen de hiç asm de tahlil vermedim gittiğimde vermek istiyorum desem verebilir miyim acaba kan idrar?
Ben de bugün halledeceğim inşallah hazır kendimi tamamen ikna etmişken. Ağrısız sızısız geçsin inşallah canım şifa olsun şimdidenGünaydin canim benim doktorumda karma asiyi önerdi mutlaka ol dedi ôgleden sonra bi uğruycam Hayirlisi bakalim
Benim şöyle oldu canım hem şehir hastanesi kan idrar , hem devlet hastanesi sürekli kan idrar , özel hastane falan derken acıdılar halime herhaldeTabiki normalde aslinda Ordada takip yapmalari gerekiyor kan idrar vs.ben 23+3 oldum iki kez verdim orda hemsire aramisti beni gel kan ver diye
Ben iki hafta sonra yaptrcam şeker yuklmesi amniyon sivisi fazla oldugu icin mutlaka yaptir dedi doktor. Sekerden suphelendi inşallah cikmaz ama iki hafta diyet yapmami soyledi ne ekmek ne meyve ne pilav makarna hic bsy yemiycem.senin seker sonucu iyi ciktimi canimBen yaptırdım çokyan şeker yüklemesini. İlk kez gidicek deneyimsiz olanlar lütfen yanlız gitmeyin. Yanınızda biri olsun şiddetli bi mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor. Benim tansiyonum 9.4 lere gelmişti
Ya o zman norml orda vermemen ordaki kan verdigin sonuclari e nabizdan goruyorlar zaten ondan gerek gormemislerdir surekli kan almayalim diyeBenim şöyle oldu canım hem şehir hastanesi kan idrar , hem devlet hastanesi sürekli kan idrar , özel hastane falan derken acıdılar halime herhaldeistemediler hiç ama bi lafı geçmişti diye hatırlıyorum ama emin olamadım, teşekkür ederim
Annemle gitmeyi düşünüyorum araç kullanacak durumum kalırsa tabiBen yaptırdım çokyan şeker yüklemesini. İlk kez gidicek deneyimsiz olanlar lütfen yanlız gitmeyin. Yanınızda biri olsun şiddetli bi mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor. Benim tansiyonum 9.4 lere gelmişti
Ben yaptırdım bi yan etkisi olmadı bende3lü karma aşiyi yaptiran oldumu kizlar yan etkisi varmi ben tetenoz yaptrmistm yillar önce iki gun kolumu kaldiramamiştm umarim buda öyle olmaz
Oyyyy hayırlı olsun canım gözünüz aydın maşallahHello kızlarr. Detaylı ultrason hayırlısıyla geçti. Her şey yolunda çok şükürve ilk defa oğluşumuz nazlanmadan yüzünü gösterdiii,ilk fotosu elimizde hala inanamıyorum
Oldu gruptan kızlar canım herkesin maşallah güzel geçti ağrısız sızısız. Annem tetanoz oldu geçtiğimiz haftalarda kolu hafif ağrıdı, ek olarak ateşi çıktı. Herkeste farklı oluyor sanırım semptomlar, bizler de inşallah olmaz bir şey.3lü karma aşiyi yaptiran oldumu kizlar yan etkisi varmi ben tetenoz yaptrmistm yillar önce iki gun kolumu kaldiramamiştm umarim buda öyle olmaz
Ya 12 den itibaren aç kal diyolar su dahi içme diyolarAnnemle gitmeyi düşünüyorum araç kullanacak durumum kalırsa tabi
iyi çıktı şükür bebeğim. İnşallah seninde güzel çıkarBen iki hafta sonra yaptrcam şeker yuklmesi amniyon sivisi fazla oldugu icin mutlaka yaptir dedi doktor. Sekerden suphelendi inşallah cikmaz ama iki hafta diyet yapmami soyledi ne ekmek ne meyve ne pilav makarna hic bsy yemiycem.senin seker sonucu iyi ciktimi canim
Yaa o kadar aç mı bekleniyorYa 12 den itibaren aç kal diyolar su dahi içme diyolar
Sabahda gider gitmez 5 tüp kan
sonra o şekerli suyu içip 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp, 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp
Ve bu süreçte su içmek dahi yasak
O kadar zor oluyorki
iyi çıktı şükür bebeğim. İnşallah seninde güzel çıkar
Nasıl gidiyor gebeliğin ?
Çookk teşekkür ederizz,artık bebeği de kendimizi de daha güvende hissediyorum sende de öyle oldu mu?Oyyyy hayırlı olsun canım gözünüz aydın maşallah
Of gelmiş geçmiş olsun canım şeker yüklemesi gerçekten çok zorlayıcı. Endokrinde yaptırdığım zaman kendimden geçiyordum baygınlık geçirmiştim inşallah bu defa öyle olmaz. Herkesin kolaylıkla geçerYa 12 den itibaren aç kal diyolar su dahi içme diyolar
Sabahda gider gitmez 5 tüp kan
sonra o şekerli suyu içip 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp, 1 saat sonra tekrar kan 2 tüp
Ve bu süreçte su içmek dahi yasak
O kadar zor oluyorki
iyi çıktı şükür bebeğim. İnşallah seninde güzel çıkar
Nasıl gidiyor gebeliğin ?
Hareketlendikten sonra günlük hareketlerini hissettikçe daha da güvende hissetmeye başlamıştım dün sanki tamamlandı hislerim öyle bir duyguya kapıldım. Hah sağlıklı tamam artık her şey yolunda demeye başladı beynimÇookk teşekkür ederizz,artık bebeği de kendimizi de daha güvende hissediyorum sende de öyle oldu mu?
Ay ben iç çamaşırlarımı bile önce elimde yıkıyorum sonra kaynar suya atıyorum sonra makinede durulatıyorum ve hiçbir kıyafetle karıştırmıyorum, delircem benceBende elimden geleni yapıyorum 3litre su klozet kullanımı vs . Sağlıkla tamamlayalım bu süreci inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?