• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    147
Tabiki canim önceliğim saglikli olmasi saglikla kucagimiza alalimda zaten ogluşumn amniyon suyu fazlaymis Diyete basladim ekmek Meyve Karbonhidrt yasak Ayy Allah seker hastalarına yardim etsin o kdr sinirli ki yenecek şyler 😑iki hafta cok dikkt etmem gerek duzelme varmi bakck doktor😐
Ayyyy ne zamandan bu yana yapıyorsun diyeti ne zaman kontrol edilecek? Of sık dişini canım ya zor aşırı istiyor insanın canı şu dönemlerde ama sık valla dişini

Ayyyy ne zamandan bu yana yapıyorsun diyeti ne zaman kontrol edilecek? Of sık dişini canım ya zor aşırı istiyor insanın canı şu dönemlerde ama sık valla dişini
İlkin meyveyi kesti sonra bakti cok artmiş dedi simdi komple yasakladi herseyi ekmekszde hic doyamiyorum dayancam artik napim Cevizle filan bide guzel guzel kavun karpuzlar gozunde tütüyor ki sorma 😏

Bir hafta önce gittim İlkin meyveyi kes dedi sonra dün bakti cok artmiş dedi sinirda dedi simdi komple yasakladi herseyi ekmekszde hic doyamiyorum dayancam artik napim Cevizle filan bide guzel guzel kavun karpuzlar gozunde tütüyor ki sorma 😏iki hafta uygula bakalm duzelmezse duzelene kadr dedi

Bir hafta önce gittim İlkin meyveyi kes dedi sonra dün bakti cok artmiş dedi sinirda dedi simdi komple yasakladi herseyi ekmekszde hic doyamiyorum dayancam artik napim Cevizle filan bide guzel guzel kavun karpuzlar gozunde tütüyor ki sorma 😏iki hafta uygula bakalm duzelmezse duzelene kadr dedi
Bi kız vardı benim yaşadığım yerde tüp bebek merkezinde hamileliğinde gebelik şekeri çıkmıştı takipleşiyorum onunla. Doktor onun da her şeyini kesmişti aç geziyordu yazık ama yürüyüşle falan düzeltti geçmişti. İnşallah senin de öyle olur geçer, kendin bebikin için sık dişini valla zor diyet yapmak 8. haftada bir başladım 20. haftaya kadar full diyet yaptım artık strese giriyorum diye bıraktım diyeti şimdi de azıttım yani bir şeyler gözüküyor başıma gelecek de hayırlısı

Bi kız vardı benim yaşadığım yerde tüp bebek merkezinde hamileliğinde gebelik şekeri çıkmıştı takipleşiyorum onunla. Doktor onun da her şeyini kesmişti aç geziyordu yazık ama yürüyüşle falan düzeltti geçmişti. İnşallah senin de öyle olur geçer, kendin bebikin için sık dişini valla zor diyet yapmak 8. haftada bir başladım 20. haftaya kadar full diyet yaptım artık strese giriyorum diye bıraktım diyeti şimdi de azıttım yani bir şeyler gözüküyor başıma gelecek de hayırlısı
Ayy iyi dusun iyi olsun canim ben hic diktt etmedim ondan oldu sanirim😏önume geleni yedim

Ayy iyi dusun iyi olsun canim ben hic diktt etmedim ondan oldu sanirim😏önume geleni yedim
Ya yeniyor dönem dönem oluyor bi bakıyorum canım istemiyor bi bakıyorum ki kıtlıktan çıkmış gibiyim hamilelik işte günü gününü tutmuyor. Ay bir daha bu zamanlara da geri dönemiycem ye kız gez toz eğlen nasıl istiyorsan öyle yap diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum hahaha 😂

yaa bide beni düşün 16 yaşımda senin çocuğun olmaz git yumurtalarını dondur dediler, tüp bebek için uğraştık yumurtalıkların yanıt vermiyo ben dosyanı kurula çıkaramam dediler 🥲 11 yıldır ben çocuğum olmayacak diye inanmıştım. Ne toplanan yumurtaların dolu çıkacağına, ne dölleneceğine, ne 3. güne gideceğine, ne transferden sonra pozitif göreceğime hiç inanamadım, ultrasonda görüyorum hareketlerini hissediyorum ama sanki hayal dünyasında yaşıyorum böyle bi balonun içindeyim biri bi gün patlatacak ve ben düşücem diye çok korkuyorum 🥹🥹
Senin gerçekten mucizen karnında, ne mutlu sana ❤️ Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla güzellikle büyüt 🙏🏻🧿

Kızlar merhaba ben de bugün detaylı ultrasona girdim. Bebek bir hafta gerideymiş bir de kalp kapakçığında hafif kaçırma varmış 3 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi. Detaylı ultrasonda böyle çağırılan var mı ? Doktor bana çok önemli değil filan dedi ama canım sıkıldı tabi ki . Böyle bir durumla karşılaşan var mı

Ya yeniyor dönem dönem oluyor bi bakıyorum canım istemiyor bi bakıyorum ki kıtlıktan çıkmış gibiyim hamilelik işte günü gününü tutmuyor. Ay bir daha bu zamanlara da geri dönemiycem ye kız gez toz eğlen nasıl istiyorsan öyle yap diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum hahaha 😂
Yinede dikkat et canim özellikle meyve cok yeme ben meyveyi cok yedim bi ara

Önemli bir şey değildir herhalde ben internetten baktımda bir sendrommuş ama alttada N/A yazıyor buda yok anlamına geliyormuş .Olsa doktor söylerdi sanırım ya 🤦🏻‍♀️
Öyle bir sendrom var tabii ki biliyorum onuu ama olsa tabii ki söylerdi olur mu öyle şey

Oofff uyuyamıyorum, göbeğim de aşağıda durdukça moralim bozuluyor yukarı da çıkmıyor kafama takıyorum, midem de yanıyor hava da sıcak ay imdat

Canım beni hatırlarsan 21 mm ile serklaj olmuştum ama acilmam da vardı benim. 21 mm den sonra bile 3 doktora göründüm üçüde çok yatmani istemiyorum kan pihtilasir dedi. Aldigim tavsiyelerle sana bir oneride bulunayim. Ağır iş yapmaman lazım ağır kaldirmamak biryere uzanmamak vs. Eğilmek merdiven çıkmak çok riskli. Sıcak duş kesinlikle alma rahim kaslarini gevşetiyor. Kısacası rahmine basınç yapacak her hareketten kaç. Bunu baz alarak hareket edersen allahin izniyle bir sorun olmaz. Zaten ölçümün çok da riskli değil. Bundan sonrası senin dikkat etmene bağlı. Birde mesane dolu olmamalı. Çok tutarsan rahime fazlasıyla baskı yapıyor malesef.
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim tavsiyelerin için mümkün olduğu kadar uygulamaya çalışıyorum 🥹 Elimden geldiği kadar dikkat edicem ay sonunda tekrar ölçtürcem inşallah uzamış olur 🤲💘
Detaylinin olmasına ve iyi geçmesine sevindim cnm darısı basimiza.Bence de bir doktorla sınırlı kalma başka doktora da danış.Bir de enfeksiyona çok dikkat et.Nasil bir sektörde çalışıyorsun bilmiyorum orada da çok yorma kendini .Eve gelince de istirahat et.Cok moralini bozma🌹🌹
Amin canım benim 🩵 Sonrasında takipli doktoruma da danıştım o da progestan önerdi. Ama şunu anladım eğer çalışıyorsan işin istediği kadar rahat olsun evde oturmak gibi değil kesinlikle, sadece gidiş dönüş yolu bile çok sıkıntılı oluyor ya 😞
Çok geçmiş olsun biraz dinlenip rapor alman daha iyi gibi önlem olaraktan❤️işin nasıl
İşim rahat aslında ama yöneticime bu durumdan bahsedip beni ayakta görevlendirmemesini istediğimde inanılmaz salak ve gıcık bir cevap verdi ben de o yüzden 10 gün sonraki randevumda inadına rapor alıcam yatıcam evde paşa paşa maaşımı da alıcam. Ben iyi niyet gösterip işe gelmek sadece ayakta durulan görevlere gitmemek istemiş rica etmiştim bunu bile yapmıyosa o zaman tamamen iş gücünden çekilirim kendi düşünür gerisini 😌😌😌

Back
X