- 31 Ocak 2025
- 343
- 328
- 18
- 27
Hadi hayırlısı olsun, inşallah sevinçten çıldırarak çıkarsın odadanKızlar günaydın bugün 10.00 da detaylım var dua edin her şey çok güzel olsun
Çalışmayı çok özledimGünaydınn ay işe gidiyorum ve tek motivasyonum kahvaltımın hazır gelecek olmasıHep açım ve hep çok üşeniyorum o yüzden sanırım uzun bi süre daha çalışırım ahjsjsha
sanırım kim neyi yapamıyorsa onu özlüyor yaÇalışmayı çok özledimkendime sadece kahvaltı hazırlatacak birini bulmam lazım ajdjxjd
Sağol canım inşallahHadi hayırlısı olsun, inşallah sevinçten çıldırarak çıkarsın odadaniyi haberlerini bekliyoruz
GünaydınGünaydın arkadaşlarMide yanması sorunu yaşayan var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Günaydın ay evwt çok fena ara ara sık sık yemek lazım birde ben zorda kaldıkça gaviscon içiyorum. Yoğurt da hafifletiyorGünaydın arkadaşlarMide yanması sorunu yaşayan var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Hahah çok rahat biriymiş insan arar yalandan da olsa birkaç kereBenle de ebe değil hemşire ilgileniyor (güya) ama gebelik bildirimimi de kendim yaptım tetanozu da kendim sorup randevu alıp gittim oh ne rahat vallaHalledersin canım merak etme tek seferde olup bitecek inşallah. Gerçekten hamileliğin en can sıkıcı şeyi sürekli hastane sağlık ocağı gezmek ama tek derdimiz bu olsun onlar iyi olsun da
Anladim kuzum inşallah duzelir ileriki haftalardaGeçici veya değil birşey söyleyemedi kan akışı bir tarafta diğerine göre fazla dedi sadece . Ben sorun mı dedim şuanlık değil ileriki haftalardada kontrol edelim ama yinede . Fizyolojik bir durum söz konusuda olabilir dedi .
Çalışmayı çok özledimkendime sadece kahvaltı hazırlatacak birini bulmam lazım ajdjxjd
Biri artık bana da kahvaltı, yemek vs hazırlasın ben de böyle istiyorum hayal ediyorum nasıl olur diyesanırım kim neyi yapamıyorsa onu özlüyor yakahvaltı yaparkenki o keyifli anı hayal ederek motive olabilirsin belki haydii kalk inanıyoruz sana
Anladim kuzum inşallah duzelir ileriki haftalardaGeçici veya değil birşey söyleyemedi kan akışı bir tarafta diğerine göre fazla dedi sadece . Ben sorun mı dedim şuanlık değil ileriki haftalardada kontrol edelim ama yinede . Fizyolojik bir durum söz konusuda olabilir dedi .
Saol kuzum inşallah seker hastalarina Allah yardim etsin ne kdr sinirli imis yiyebildikleri seyler o kdr zorlaniyorumki ne yesem diye ne buyuk nimetmis herseyi yiyebilmekÇok geçmiş olsun canım inşallah dğzelir sıkma canını
Evet 3 kez alıyolar 1 saat ara ile 3 kez
Eczaneden şekerli su frlanda alıp içiyorsun ilk kan almalarında
Bu süreçte su vs yasak yemek içme
Gecedeb aç gelşyosun zaten
Ya belki hamilelikte olan bişeydir canım inşallah sorun olmaz senin için hamileyken o testleri yaptırdın mı hiç kanın yinede sulumuMaalesef canım benim zaten kanama bozukluğum var , iş burada tuhaflaşıyor kanım zaten olması gerektiğinden çok daha sıvı kan sılandırıcı hatta ibu profen +asprin tarzı ilaçlar bana yasak
Günaydınn, bende çok olmuyor yediğim yemeğe göre ama olunca sade soda içiyorum baya rahatlatıyor ilaca gerek kalmadanGünaydın arkadaşlarMide yanması sorunu yaşayan var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Evet şaşırdım normalde 24 ten sonra bakılıyor22 olması lazım canım doktorum erken istedi benden
Evet benim de aynı şekilde midem hassas normal zamanda da yanmalar oluyordu. Ama hamilelikte aşırı fazla. Doktorun verdiği şurupta işe yaramiyor yani etkisi az. Az az ve sık yiyorum gece geç saatlerde acıksam anca meyve falan. Tahini deneyeceğim duymuştum umatım bende de işe yarar. Sütle aram yokGünaydınhamile kalmadan önce de reflü ve gastrit sorunum vardı hemde baya sıkıntılar yaşadım. Yemek yiyince hemen yatmıyorum en az 30-45dk geçmesini bekliyorum, bir keresinde kahvaltı yapınca hemen uzandım o gün midemden baya rahatsızdım. Eğer çok şiddetli olursa 1 bardak süt içiyorum ya da 1-2 kaşık tahin yiyorum
Gerçekten çok zor bir durum. Arada bulantıya da sebep oluyor o derece. Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bakalim.Günaydın ay evwt çok fena ara ara sık sık yemek lazım birde ben zorda kaldıkça gaviscon içiyorum. Yoğurt da hafifletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?