Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aşkım bi baksınlar bakalım tekrardan bence şu an aksi bir şey olsaydı söylerlerdi bana öyle geliyor. Takip edelim demişler vardır o haftalar içinde bir bildikleri bence
Evwt sadece takipte kalalım dedi .

Canım selam görmedim yazdığını her şeyin yolunda olmasına sevindim ama anlattığın konuyla ilgili bilgim yok inşallah önemli bir şey değildir ilerleyen haftalarda düzelir gibi hissettim
Ah inşallah canım sadece fizyolojikte böyle olabilir dedi ama bakmak istediler kontrol altında tutup

Önemli bir durum değildir inşallah bir sonraki kontrole ne kadar var
Kadım doğumcumda pazartesi kontrolüm var sonrasında tekrar Perinatolojiye belki sevk verir belki kendileri bakar bilmiyorum . Pazartesi direk konuşacağım kendi doktorumlada .

Geçici veya değil birşey söyleyemedi kan akışı bir tarafta diğerine göre fazla dedi sadece . Ben sorun mı dedim şuanlık değil ileriki haftalardada kontrol edelim ama yinede . Fizyolojik bir durum söz konusuda olabilir dedi .

Kontrolünü aksatma canım kan sulandırıcı iğne veya hap verebilir doktorun bu durumda
Maalesef canım benim zaten kanama bozukluğum var , iş burada tuhaflaşıyor kanım zaten olması gerektiğinden çok daha sıvı kan sılandırıcı hatta ibu profen +asprin tarzı ilaçlar bana yasak

Kadım doğumcumda pazartesi kontrolüm var sonrasında tekrar Perinatolojiye belki sevk verir belki kendileri bakar bilmiyorum . Pazartesi direk konuşacağım kendi doktorumlada .
Güzel haberlerle gel inşallah

Evwt sadece takipte kalalım dedi .
Bak aksi bir şey söylememişler takip etsinler, baksınlar. Ben yapay zekanın doğru bir cevap verdiğini düşünüyorum onlardan bir tanesi sorun yani ciddi bir şey olmayacak allahın izniyle aşkım benim şimdiden sıkma canını. Pazartesi doktorun da görsün onunla da konuş

Yani riskli bisey aslinda erken doğuma yol aciyormuş benimki şu an sinirdaymis bi tok daha artarsa çok skntıya girersin dedi
Zaten kontrollere hep eşimle gidiyorum 3kezmi kan aliyorlar nasil oluyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah dğzelir sıkma canını
Evet 3 kez alıyolar 1 saat ara ile 3 kez
Eczaneden şekerli su frlanda alıp içiyorsun ilk kan almalarında
Bu süreçte su vs yasak yemek içme
Gecedeb aç gelşyosun zaten

Benle de ebe değil hemşire ilgileniyor (güya) ama gebelik bildirimimi de kendim yaptım tetanozu da kendim sorup randevu alıp gittim oh ne rahat valla Halledersin canım merak etme tek seferde olup bitecek inşallah. Gerçekten hamileliğin en can sıkıcı şeyi sürekli hastane sağlık ocağı gezmek ama tek derdimiz bu olsun onlar iyi olsun da

Çok geçmiş olsun şifa olsun. Ne yaptılar aşı olarak? Ben de gittim az önce 28. haftada gelmemi tek doz tetanoz-boğmaca ve difterili yapacağını söyledi
Canım ben geçen hafta oldum 21+4 de bir ay sonra tekrar gel dedi, Tdap oldum.

İyi yapmışsın canım en azından için rahat etmiştir, haber için teşekkür ederim 4 litre çok değil mi ya içebilıyor musun

Canım öncelikle güzel geçmiş bebişin sağlıklıymış kafana takma sakince bekle o haftaya kadar inşallah her şey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…