Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Olmaz yumuşak bir zemine yumuşak bir hamleyle düşmüşsünüz

Bence bir şey olmaz canım hareketlerine bak ama sonuçta koltuk yumuşak bir şey

Yaaa ciddi misin hahaha inat etmiş annesi çok sevindim sağlıklı olmasına her şeyin güzel olmasına maşallah canım

Aşırı sert değilse bişey olmamıştır annesi, ama normalde çok hereketlerini duyuyorsan takipleyebilirsin

Yaaa ciddi misin hahaha inat etmiş annesi çok sevindim sağlıklı olmasına her şeyin güzel olmasına maşallah canım
Çok şükür canım herkesin çok çok çok güzel geçsin sadece plesanta önde dedi hareketlerini zaten çok hissedemediğim için fark etmiştim, sadece hareketle alakası var şuan dedi canım.

Çok şükür canım herkesin çok çok çok güzel geçsin sadece plesanta önde dedi hareketlerini zaten çok hissedemediğim için fark etmiştim, sadece hareketle alakası var şuan dedi canım.
O düzelir bence, bana da plasenta anterior dedi sordum büyük bir kısmı yukarı çıkmış sadece çok az bir kısmı önde dedi. Yani ilerleyen haftalarda bence senin de böyle olur. Benim en başından bu yana ön yerleşimliydi hatta burda bahsetmiştim herkes plasentamdan bahsediyor gittikçe korkuyorum vs diye.

İyi yapmışsın canım en azından için rahat etmiştir, haber için teşekkür ederim 4 litre çok değil mi ya içebilıyor musun
3 ü içersem şükrediyorum ama her gitmemde uyarıyor . O yüzden de susatacak şeyler tüketiyorum

Kızlar ya göbeğimin iç kısmından vijinaya doğru hafif batma oluyor doğum falan değildir dimi
dün gece ben de korktum bi ya 45-50 dk da sürdü ama hiç kesilmeden, sol kasığımdan aşağıya doğru kanama ıslaklık vs olmadı eşim de sıcak su torbası hazırladı onun üzerine uyumuşum biraz, geçmişti. Ama bi görsen elimde telefon doğum belirtisi araştırdım, erken doğumu nasıl anlarım, suyum gelirse nasıl anlarım, doğum sancısı nasıl olur diye

Kızlar ya göbeğimin iç kısmından vijinaya doğru hafif batma oluyor doğum falan değildir dimi
Ay yok allah korusun. Bağ dokuların gerilmesiyle alakalı olabilir, bebişlerin konumuyla alakalı olabilir. Allah korusun kanama vs gibi bir şey olmadıkça korkmamak lazım işte onun gibi belirtiler yani

Sahada geçmiş olsun canım . Evet hiç mi hiç önemsemedi olabilir ama bakalım dedi sadece

Gebelikte sıcak su torbası zararlı değil mi

Hayırlısıyla 9. Aya gelseydik psikolojimiz bozuldu

Ay yok allah korusun. Bağ dokuların gerilmesiyle alakalı olabilir, bebişlerin konumuyla alakalı olabilir. Allah korusun kanama vs gibi bir şey olmadıkça korkmamak lazım işte onun gibi belirtiler yani
Aynen haklısın kuzum inşallah sağlıkla geliriz 9. Aya

Gebelikte sıcak su torbası zararlı değil mi
kas kramplarında sıcak ya da soğuk uygulama iyi geliyor sadece kaynar olmaması ve cilde direk temas etmemesi gerekiyor, benimkinin dışında peluş torbası var bir de bacağımın arasına koydum. ağrı kesici almaktan daha iyidir diye düşünerek

Canım magnezyum kullanıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…