Geleceğiz inşallah en riskli dönemleri atlattık sorunumu yok çok şükür bebeklerimiz de sağlıklı kötü düşünmeyelim hiçAynen haklısın kuzum inşallah sağlıkla geliriz 9. Aya
Bende varım kız daha 24 Haziran benim detaylı en sona ben kalacam galibaDetaylıya girmeyen bir ben kaldım sanırım
Daha neler çıkacak acabasorma düşük riskini atlattık bu sefer erken doğum korkusu Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım inşallahGeleceğiz inşallah en riskli dönemleri atlattık sorunumu yok çok şükür bebeklerimiz de sağlıklı kötü düşünmeyelim hiç
Yok canım yeni başladı bende ya 3 4 gündür falan oluyorCanım magnezyum kullanıyor musun ?
Kimde kist var canım bebekte miDoktorlar genelde en kötü ihtimali bile söylüyor canım ciddi olsaydı bunun üzerinde dururdu diye düşünüyorum. Kafana takmakta çok haklısın bana da beynin her 2 tarafında kist var demişlerdi ama önemsemediler hala duruyor kistler 28 gibi ben de tekrar baktırıcam. Bebeğin gelişimi iyiyse beslenmesinde sorun yoktur bence ama kontrollerine düzenli gidersin sorun olmaz inşallah
Hahahha aynen öyle gece boyu konuşuruz artık ay uyumadı şimdi uyudu gazı mı var şöyle mi böyle mi diyeİnşallah canım inşallahburda bebişlerimizin sıçışını kusmasını kusuruz
Pardon o zamanHayir canim yanliş anlaşilma oldu sanirim şeker testi değil erken doğuma yol açan benim bebeğimin amniyon sivisi fazla doktorum fazla olmasi erken doğum sebebi dedi seker testi neden erken doguma yol açsin.
Banada kız dedi doktor ama bende detaylıda emin olurum diyorumEvet kız demişlerdibı gittim erkeğe de benziyor dediler detayliyi bekleyelim dediler
Bende de oluyor hatta bazen bi ağrı geliyor bebek mi çıkacak diyorum, Allah korusunKızlar ya göbeğimin iç kısmından vijinaya doğru hafif batma oluyor doğum falan değildir dimi
Beni bebek doğduktan sonrası korkutuyor acıkçasıHayırlısıyla 9. Aya gelseydik psikolojimiz bozuldu
İşe yaradı mı acaba banada bugün yazdı doktor daha almadım ama sürekli bulantı kusma hayat kalitem düştü hiç bişeyden zevk alamıyorum su içsem kusuyorumMidem çok bulanıyor kaç gündür ne yemek yiyebiliyor ne su içiyorum hiç bir şey işe yaramadı . Prizin diye bir ilaç yazdı doktor bakalım içtim inşallah işe yarar
Havuç suyu günde 1 bardak tüketHerkese merhaba
Başından itibaren riskli bir gebelik sürecindeyim. Kanamalı bir hamilelik sürekli maalesef. Şimdi de bebeğin suyu azalmış. Bebeğin suyunu arttıracak önerileriniz var mı? Çevrenizde buna ilişkin deneyimi olanlar var mı suyu artar mı ve süreç sağlıkla tamamlanır mı? Çok moralim bozuk ve çok yorgunum
Çentik gibi bir şey miKızlar perinatolojiye çıktık . Çok şükür herşey yolunda . Sadece doktorun dikkatini benim rahmimdeki sağ tarafın kan akılının sola göre daha net aktığı oldu . Sağ güzel alıyor sol biraz daha yavaş ama 26/28 ci haftalarda kontrol edelim dedi . Kafam karıştıbazen fizyolojik olabiliyor ama bazen bebeğin kilo almasını vs engelliyebiliyor dedi
Güzel yetiştireceksin Allah’ın izniyle canım bende ilk defa anne olucam hemde iki bebişe birden Rabbim nasip ederse. Benimde korkularım var ama büyüyecekler sevgiyle korkmaPardon o zamanKilosu suyu ileride olunca birkaç hafta erken alıyorlar bebeği. İnş senin suyun normale döner. Yine dikkat et ama kendini çok kısıtlama.
Banada kız dedi doktor ama bende detaylıda emin olurum diyorum
Bende de oluyor hatta bazen bi ağrı geliyor bebek mi çıkacak diyorum, Allah korusun
Beni bebek doğduktan sonrası korkutuyor acıkçasıÇocuğum büyüdü tamam rahatım derken bu minnak geldi. Oğlumu çok güzel büyüttüm dolu dolu, Allahın izniyle. Bu cocuğumu daöyle yetiştirebilirim, ikisine de yeterim inş
Ayyy amiiiin inşallahHahahha aynen öyle gece boyu konuşuruz artık ay uyumadı şimdi uyudu gazı mı var şöyle mi böyle mi diye
Kimde kist var canım bebekte mi
Anladım canım inşallah sorun çıkmaz kontrole gittiğin de yok olmuşturEvet canım beynin her 2 lobunda da kist var demişti doktor, ikili tarama sonucunu sordu, ikili tarama normal olduğu için tek başına anlam ifade etmez büyük ihtimalle kaybolur dedi bakalım
kızlar doğum öyle bi şey ki o geldiğinde onun doğum olduğundan emin oluyorsunuzdün gece ben de korktum bi ya 45-50 dk da sürdü ama hiç kesilmeden, sol kasığımdan aşağıya doğrukanama ıslaklık vs olmadı eşim de sıcak su torbası hazırladı onun üzerine uyumuşum biraz, geçmişti. Ama bi görsen elimde telefon doğum belirtisi araştırdım, erken doğumu nasıl anlarım, suyum gelirse nasıl anlarım, doğum sancısı nasıl olur diye
Canım selam, sarı akıntım geçmedi doktor ve testlerde de bir şey yok ben de kuru beyaz dut aldım kaynattım bir bardak içtim sabaha geçer demişsin geçer mi psikolojim bozuldu çünküSarımsı akıntı enfeksiyon belirtisi canm
Ben öyle olunca dut kurusu kaynatıp içiyorum hemen kesiliyor o akıntım ertesi gün hepsi akıyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer gittiğinde için ferahlarEvet canım beynin her 2 lobunda da kist var demişti doktor, ikili tarama sonucunu sordu, ikili tarama normal olduğu için tek başına anlam ifade etmez büyük ihtimalle kaybolur dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?