Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kimde kist var canım bebekte mi

Hayir canim yanliş anlaşilma oldu sanirim şeker testi değil erken doğuma yol açan benim bebeğimin amniyon sivisi fazla doktorum fazla olmasi erken doğum sebebi dedi seker testi neden erken doguma yol açsin.
Pardon o zaman Kilosu suyu ileride olunca birkaç hafta erken alıyorlar bebeği. İnş senin suyun normale döner. Yine dikkat et ama kendini çok kısıtlama.
Evet kız demişlerdi bı gittim erkeğe de benziyor dediler detayliyi bekleyelim dediler
Banada kız dedi doktor ama bende detaylıda emin olurum diyorum
Kızlar ya göbeğimin iç kısmından vijinaya doğru hafif batma oluyor doğum falan değildir dimi
Bende de oluyor hatta bazen bi ağrı geliyor bebek mi çıkacak diyorum, Allah korusun
Hayırlısıyla 9. Aya gelseydik psikolojimiz bozuldu
Beni bebek doğduktan sonrası korkutuyor acıkçası Çocuğum büyüdü tamam rahatım derken bu minnak geldi. Oğlumu çok güzel büyüttüm dolu dolu, Allahın izniyle. Bu cocuğumu daöyle yetiştirebilirim, ikisine de yeterim inş

Midem çok bulanıyor kaç gündür ne yemek yiyebiliyor ne su içiyorum hiç bir şey işe yaramadı . Prizin diye bir ilaç yazdı doktor bakalım içtim inşallah işe yarar
İşe yaradı mı acaba banada bugün yazdı doktor daha almadım ama sürekli bulantı kusma hayat kalitem düştü hiç bişeyden zevk alamıyorum su içsem kusuyorum

Havuç suyu günde 1 bardak tüket
En az 3 litre su içmeye özen göster
Bol bol dinleneceksin
Benim o şekilde yükseliyordu suyum

Çentik gibi bir şey mi
Kan sulandırıcı kullanıyor musun sen

Güzel yetiştireceksin Allah’ın izniyle canım bende ilk defa anne olucam hemde iki bebişe birden Rabbim nasip ederse. Benimde korkularım var ama büyüyecekler sevgiyle korkma

Kimde kist var canım bebekte mi

Evet canım beynin her 2 lobunda da kist var demişti doktor, ikili tarama sonucunu sordu, ikili tarama normal olduğu için tek başına anlam ifade etmez büyük ihtimalle kaybolur dedi bakalım

Evet canım beynin her 2 lobunda da kist var demişti doktor, ikili tarama sonucunu sordu, ikili tarama normal olduğu için tek başına anlam ifade etmez büyük ihtimalle kaybolur dedi bakalım
Anladım canım inşallah sorun çıkmaz kontrole gittiğin de yok olmuştur

Arkadaşlar merhaba ben yine bir şey soracağım .Az önce uzanırken tesadüfen bir şey fark ettim benim sol göğsümün ucunun yan tarafında içte misket büyüklüğünde bir sertlik var dışarıdan ayırt edilmeyecek şekilde .Hamilelikte bu oluyor mu korkuttu beni

kızlar doğum öyle bi şey ki o geldiğinde onun doğum olduğundan emin oluyorsunuz

Sarımsı akıntı enfeksiyon belirtisi canm
Ben öyle olunca dut kurusu kaynatıp içiyorum hemen kesiliyor o akıntım ertesi gün hepsi akıyor
Canım selam, sarı akıntım geçmedi doktor ve testlerde de bir şey yok ben de kuru beyaz dut aldım kaynattım bir bardak içtim sabaha geçer demişsin geçer mi psikolojim bozuldu çünkü

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer gittiğinde için ferahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…