Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Hemen ertesi gün akıntıdan fark ediyorsun azalıyor canmm
Ay inşallah azalır, ya şaka gibi hiçbir tahlilde bir şey çıkmayıp da akıntının sarı olması çok tuhaf ama enfeksiyon yoksa da içtiğim dutun bir zararı olmaz diye düşündüm ve tadı çok güzeldi gerçekten

Bi zararı olmuyor canm ben ara ara yapıyorum alt karnındaki sancıyı bile kesiyor
Bol bol kan yqpıyor
Hele doğum yaptıgında içince bol bol süt oluyor

Hanımlar ben bugün detaylıya girdim, çok şükür her şey normal çıktı Bebişimin yüzünün bir kısmını plesanta kapatmıştı ama olsun yine de görebildik yüzünü ve sağlıklı olduğunu öğrendik ya o yetti Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim. Darısı detaylıya girecek tüm arkadaşlarıma olsun inşallah Evden çıkmadan güzelce kahvaltımı yaptım. Meyve suyu içtim, soğuk kahve yapıp içtim, çikolata yedim. Ultrasonda baya hareketliydi, sadece kafası biraz köşedeydi. Doktor biraz yürü çikolata ye gel dedi. Dediğini yaptım ve döndüğünü hissettim, tekrar ultrasona girdiğimde başını çıkarmıştı köşeden. Toplamda 40 dk falan sürdü. İnşallah herkesin tertemiz çıksın, sağlıkla büyüsünler, hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize

Canım gözünüz aydın, maşallah Çok mucizevi bir an gerçekten onları ultrasonda görmek büyüdüklerine şahit olmak. Çok şükür sağlıklı oluşuna, oluşlarına. Hepsi sağlıkla, mutlulukla gelsinler dünyaya inşallah Darısı detaylıya girecek arkadaşlarımıza hepiniz sağlıklı şekilde görün

Gerçekten çok güzel ve duyguluydu

Teşekkür ederim.Bendede ağrı yok .memem sertte değil yumuşak ,hala duruyor eğer geçmeçse haftaiçi doktora görünürüm

Teşekkür ederim.Bendede ağrı yok .memem sertte değil yumuşak ,hala duruyor eğer geçmeçse haftaiçi doktora görünürüm
Annemin seneler önce çıkmıştı genel cerraha gittik yağ bezesi demişti. Daha duruyor büyürse alırız demişti büyümedi de. Öyle bir şey de olabilir vücut kendisi yapabiliyor

Pepenin babaannesi
Böyle dedi chatgpt inşallah iyi gelir artık içmek isteyen falan varsa ben sorarım gittiğimde de ortalama bir zararı olacağını düşünmüyorum ya, iki günde1 adet en fazla her gün 1 tane diyor benim düzenimde zaten 2 günde bir içmek vardı

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-14-13-36-37-182_com.openai.chatgpt.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2025-06-14-13-36-09-121_com.openai.chatgpt.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
bağırsak sağlığı için faydalı zararı olacağını bende sanmıyorum ama doktoruma sorarım yine

Ayy sağol canım inşallah ee süper senin için çok sevindim canımm

Benimde öyle ya 3 defa fitil kullandım, hala günlük akıntılarım devam. Doktor testler temiz dedi o yüzden kafaya takma dedi ama benimde aklım orda canım. Senin de mi böyle

Benimde öyle ya 3 defa fitil kullandım, hala günlük akıntılarım devam. Doktor testler temiz dedi o yüzden kafaya takma dedi ama benimde aklım orda canım. Senin de mi böyle
Öyle canım benim de aynı hem fitil hem krem kullandım. kafaya takma diyo ama endişe ediyorum cranberry yiyorum her gün kefir içiyorum yoğurt yiyorum iki gündür de dut suyu içiyorum bakalım sanki bugün daha akışkan olmuş da akıp gidiyo gibi hissettim. Bir de progestandan iyice tahriş oldu fitili zor itiyorum içeriye bence başka bir şey var da hayırlısı artık ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…