Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
İyi akşamlar kızlar. Sağ salim ufak bir almanya gezisinden sonra eve oğluşunun bebek arabası,puseti ve birkaç kıyafetle dönmüş bir anne duygusallığı var üzerimde çok şükür buna da bir tık atıldı. Gerisi hala karar veremeyenlerin ve alınmayı bekleyen listemin yüzde 80inin başına

Kızlar bu çıtçıtlı salya ağız önlüklerini nereden aldınız? Trendyola bakıyorum da çok hoşuma giden bulamıyorum

Üç dört gündür içimde zıplama partisi yapan bebeğim, detaylı ultrasona gideceğimiz günün gecesi çıt çıkartmıyor

Bu sağma makinesi değil canım bir memeden emzirirken diğeri akıyor o akanı toplamak için sağımda öyle bir kuvveti yok maalesef ama belki çok sütün olur diğer memedeki de bununla boşa gitmez
Ay inşallah bu Allah’ın bir işaretidir ve kendi kendime manifest yapmışımdır Bir de dün bebebao indirimdeydi hepsiburada da. Eşime söyledim halısahadan gelene dek indirimi bitti. ben de o kadar sayıkladım sonra birden bunu alınca o da şok oldu daha dün kızıyordun bana kaçırdık indirimi diye Allahım sen kocama da sabır ver ne diyim ki

Kızlar bu çıtçıtlı salya ağız önlüklerini nereden aldınız? Trendyola bakıyorum da çok hoşuma giden bulamıyorum
Canım ben şöyle bir şey beğendim trednyolda daha almadım ama bir denk gelince almayı düşünüyorum belki sana da fikir olur çizgi film karakterleri şeyler de var aslında ama aynı fiyat hemen hemen diye bunu beğendim bi

Eklentiler

• IMG_9827.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 69
Çok kdv ve harcama limiti olduğu için sildim temuyu
Ben de sürekli çabuk alışveriş yap, hediyeni derhal kabul et gibi her yerden (whatsapp dahil) mesaj gönderdiği için… emredersin paşam dedim sildim aslında çok güzel şeyler var ama

Seninkidemi vajinadam geçen damardaydı ? Evet canım tek damarda ve tek taraflı doktor fiziksel olarak senin anatomonde bu olabilir dedi . Bundan bir kaç yıl önce endokrindeylen ultrason yapıyordu guatırıma ve sol şahdamara doğru geldi orada kan alışı yok gibiydi ancak bastırınca görüyordu . Beni damar cerrahisine sevk etti onlar baktı normal dediler damar cerrahisi sadece senin yapın bu bi taraf daha dar diğer tarafa göre her insan bir değil her damarda bir değil demişti . Onunla alakalı birleymi bilmiyorum .

Bende bebeği besleyen damarların birinde çentik vardı canım bende değil ama sorun aynıydı gibi duruyor bebeğe giden kan akışı yani. Tek taraflı ise böyle şeyler sorun olmuyo genelde

Süt olayıyla çok uğraşmış biri olarak diyebilirim eğer sağım yapacaksan bunun dışında bir makineye ihtiyacın olur bebebao epey iyi ben de onu kullandım

Bende bebeği besleyen damarların birinde çentik vardı canım bende değil ama sorun aynıydı gibi duruyor bebeğe giden kan akışı yani. Tek taraflı ise böyle şeyler sorun olmuyo genelde
Yaa içimi rahatlattın umarım öyledir gerçekten . Bende sol tarafta daha yavaş çıktı sağ taraf güzel akıştaydı . Ama galiba sorun olsa şuana kadar belli ederdi değilmi ? Yani birden bebeğin beslenmesi yavaşlaya bilir vs diyenler oldu o beni korkuttu

Günaydın kızlar. Bel ağrısı yaşayanlar bel yastığı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız tavsiye edeceğiniz ürün var mı? Dün gece ağrıdan ağladım resmen
Günaydın canım. Genel olarak beliyle barışmayan biri olarak bu ikisini kullanıyorum. Büyük olan geçen gebeliğimden kaldı küçük olanı da bu gebeliğimde aldım sürekli yattığım için taşıması kolay odadan odaya. Havalar sıcak olduğu için küçük bana daha kullanışlı geldi ama büyüğün de tadı başka. Ben siyatik hastasıyım onun için benim fikirlerim sana uymaz ama gerçekten şu hamile yastıkları normal zamanda bile o kadar güzel uyutuyor ki anlatamam. Geçmiş olsun bu arada

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-16-09-32-26-735_trendyol.com.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2025-06-16-09-32-20-960_trendyol.com.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben de kendimde fıtıktan şüpheleniyorum hamilelikten önce de ara ara oluyordu dehşet kitlenme yaşadığım zamanlar. Şimdi iyice arttı kendimi yormasam da oluyor. Büyük olanı sonra napcam nereye koycam diye düşünerek almak istemiyorum ama şu ufak işe yarıyorsa ondan alayım canım

Fıtık berbat birr şey,kitlenince kalkamamak falan dehşet ağrı veriyo şu an bile nasıl döncem de yataktan kalkıcam diye düşünüyorum. küçük olan güzel ya bende işe yaradı ama sende yarar mı bilmiyorum solumuzda yattığımız için bunu bel boşluğuna koyuyorum daha rahat ediyorum. Diğeri de karnımın altına geliyo böyle boşluğa düşüyor gibi değil karnım. Güzel yani

kimyonkokusu canım buu böyle ayrılıyor bir de bebişlerimiz doğduğunda yan yatırırken buu parçalar sırtına destek konabiliyormuş. Bu ayrılan parçanın birini dizimin arasına birini de belime koyuyorum bazen

Eklentiler

• IMG_20250616_095728.webp
    90 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…