Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aslında magnezyumu eczacı sabah akşam yazmış ama kalsiyum ilacımın içinde de magnezyum var diye sadece akşamları içiyorum. Dün biraz fazla yürüdüm, kilo artışı da etkili oluyor sanırım kaslar kaldırmıyor eskisi gibi. Ayağım da değil dizden aşağısı komple çok feci bir şey. Eşim masaj yaptı rahatladım biraz ama hala kasılıyor. Magnezyumu ikiye çıkarıp deneyeyim bari

Vücudumuz acaba kendini doğumdan sonraya mı hazırlıyor, doğumdan sonra nasılsa uyuyamayacaksın şimdiden antrenman yap diyor herhalde
Kesinlikle olabilir bazı insanda erken başlıyor bence bu dönem, bazılarında ise hamileliğin sonlarına doğru başlıyor. Doğum yaptı yapacak olan arkadaşımın sonlara doğru uykusuzluk başladı benim direkt 13-14. haftada Of antrenmanın da böylesi zor azcık uyusaydık gerçekten

Sporculara bile anında müdahale ediliyor maç esnasında, direkt o kasın gevşetilmesi açılması gerekiyor. Senin direkt açılmadığı için 3-4 gün sürer o ağrı benim de öyle olmuştu ilk kramp girdiği zaman Ama ikincide hemen müdahale ettiğim için ağrı hissetmedim. Bence nasıl kullanman iyi olacaksa ve iyi gelecekse o şekilde kullan rahatlatır belki

Ben de çoğunlukla 4 gibi uyanıp bir daha ancak 2 saat falan sonra uyuyabiliyorum. Ama ben normalde yüz üstü ya da sırt üstü yatan biriydim şimdi yan yatmaya kendini zorladığım için uyku kalitemin düştüğünü düşünüyorum çünkü bacaklarımın yanları ağrıyor. Bir de 5 aylık bebeği olan arkadaşıma sormuştum hamilelikte uyku durumunu son 2 ayda günde 3 4 saat uyku bana yetiyordu gün içinde de uykum gelmiyordu demişti. Sanırım vücut bebek geldiğinde yaşayacağımız tempoya, uykusuzluğa kendini hazırlıyor afallamayalım diye

Eşim yanımda değildi o an, bağırdığımda gelebildi ben de tek başıma kaldıramadım bacağımı zaten kitlenip kaldım. Önceden de olurdu ama kas gevşetici sürerdim bu kadar ağrı hissetmezdim şimdi öyle kafamıza göre kullanamıyoruz da her şeyi. Yarın detaylı ultrasona gidicem ona da sorarım illa fikir verir. Cidden kabus gibi bir şey ya gece o krampla uyanmak

Çoooook ne yapacağını bilemiyor insan inşallah bir daha olmaz canım çok geçmiş olsun evde dinlenirken eşin masaj yapsın biraz daha gevşer o bölge

Çoooook ne yapacağını bilemiyor insan inşallah bir daha olmaz canım çok geçmiş olsun evde dinlenirken eşin masaj yapsın biraz daha gevşer o bölge
İnşallah, hiçbirimiz yaşamayalım hele şu süreçte çok daha zor oluyor. Eşim akşam ancak gelir ama hafif kasılma da var korkuyorum tekrar kramp girecek diye masaj aleti var onunla kendim yapayım bari belki psikolojiktir yine olacak korkusu, o bile iyi hissettirir.

Canım üstte bir demişim de benim bebeğimi besleyen iki damarda da vardı çentik ikisi de yavaştı detaylıda öğrendik, zayıf olabilir bebek dedi doktor. Hatta tek taraflı olsa hiç sorun değildi demişti bana seninki tek taraf hiiiiç canını sıkma. Ona rağmen benim kızım hiç haftasından geri kalmadı hatta hep öndeydi. 34. Haftada acil doğum oldu ama bu çentikle falan alakası yoktu boynuna üç tur kordon dolanmıştı. Ameliyatta doktorumun asistanı vardı kızım çıkınca hocam bu bebek çok da prematüre değil demişti küçüktü tabi ama haftasına göre çok iyiydi. Onun için sen hiç merak etme güzel güzel gelişir bebişin.

İlk hamileliğimde böyleydim canım ağlardım artık uykusuzluktan bacaklarım yanlarım kramp ağrı şeklinde hiç uyutmazdı magnezyum falan hep kullandım ama çözüm bulamadım

Kızlar bu vajina içinde tekmeleri hala hiç bitmeden hissediyorum buu bebe hep aşağıda geziyo hala benim haftakarımda benim gibi olan var mı?
20. Haftadayim bende..Benim bebeğimde sürekli asagiya baskı yapıyor gibi ,hatta şuan da yapıyor idrar torbası mıdır artık rahim mıdır bilemiyorum ama aşağıda bir yerde.Doktor randevum vardı bugün sordum normal artık 20. haftaya girdin büyüyor dedi.
Detaylin da çok iyi geçsin cnm dualarım seninle

Kızlar bu vajina içinde tekmeleri hala hiç bitmeden hissediyorum buu bebe hep aşağıda geziyo hala benim haftakarımda benim gibi olan var mı?
Benimde öyle canım özellikle doktora dedim ki kızım hep asagıda galina vajinama vuruyor diye oda olabilir o pozisyonda ve o pozisyonu sevmiş dedi normalmiş

Kızlar ben kontrole gittim cok şükür her şey yolunda
Hamileliğin başımdan beri 4 kilo almışım fazla değilmi ya

İç çamaşırım ıslanıyordu onuda sordum fizyolojik akıntı o dedi
Rahim büyüdükçe artar diyor
suyu filan gayet iyi dedi

Benimde öyleydi resmen kasılıyordu, doktorum Solgar kalsiyum, magnezyum,çinko üçü bir olanından verdi çok memnunum hemen geçti. Şuan hangi marka kullanıyorsun

Hayırlı olsun annesi güle güle kullanın

Anladım canım bilmiyorum artık sürekli ayakları aşağıda açıklık var ya bende içten vurdukça açılacak diye korkuyorum
Benimde öyle canım özellikle doktora dedim ki kızım hep asagıda galina vajinama vuruyor diye oda olabilir o pozisyonda ve o pozisyonu sevmiş dedi normalmiş
Ama arada değiştirsin ya
Çok şükür canım. Yok ya ben 7 kilo aldım
İç çamaşırım ıslanıyordu onuda sordum fizyolojik akıntı o dedi
Rahim büyüdükçe artar diyor
suyu filan gayet iyi dedi
ben de bunu merak ediyordum
Mehlika ya bişey de kalmadı randovi ye güzel haberlerle dön inşallah canım
İnşallah canım çok sağol yoldayım

korkma korkma allah korusun yükseğe uzat bacağını. Parmak uçlarını kendine bakacak şekilde ara ara kaldır kramp hareketi anlatabildim inşallah bakarsın olmadı google dan

Ben normal olarak algıladım 10 15 kilolar değil sonuçta canım. Bundan sonra daha kontrollü ilerlersin. Hamurişi ve ekmek tüketme gerisi hallolur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…