Aslında magnezyumu eczacı sabah akşam yazmış ama kalsiyum ilacımın içinde de magnezyum var diye sadece akşamları içiyorum. Dün biraz fazla yürüdüm, kilo artışı da etkili oluyor sanırım kaslar kaldırmıyor eskisi gibi. Ayağım da değil dizden aşağısı komple çok feci bir şey. Eşim masaj yaptı rahatladım biraz ama hala kasılıyor. Magnezyumu ikiye çıkarıp deneyeyim bariTek seçenek magnezyum. Hamilelik dönemimde 2 kere başıma geldi birinde çığlık çığlığa uyandım diğerinde hemen kramp giren bacağıma diğer ayağımla müdahale ettim, yani yukarıya kaldırdım. Benim magnezyumum sabah akşam şeklinde kullanılıyor. Akşam olanı içmediğim zamanlarda hep kramp girdi. Sabah ve akşamı da düzenli olarak içtiğim zaman sorun kalmıyor. Şu an ağrı hissetmenin sebebi o kasın uzun süre açılmamış olması kramp girdiği an da eşin yardım etsin veya diğer ayağınla ayağını kaldır, parmak uçlarını kendine doğru çek.
Kesinlikle olabilir bazı insanda erken başlıyor bence bu dönem, bazılarında ise hamileliğin sonlarına doğru başlıyor. Doğum yaptı yapacak olan arkadaşımın sonlara doğru uykusuzluk başladı benim direkt 13-14. haftadaVücudumuz acaba kendini doğumdan sonraya mı hazırlıyor, doğumdan sonra nasılsa uyuyamayacaksın şimdiden antrenman yap diyor herhalde
Sporculara bile anında müdahale ediliyor maç esnasında, direkt o kasın gevşetilmesi açılması gerekiyor. Senin direkt açılmadığı için 3-4 gün sürer o ağrı benim de öyle olmuştu ilk kramp girdiği zamanAslında magnezyumu eczacı sabah akşam yazmış ama kalsiyum ilacımın içinde de magnezyum var diye sadece akşamları içiyorum. Dün biraz fazla yürüdüm, kilo artışı da etkili oluyor sanırım kaslar kaldırmıyor eskisi gibi. Ayağım da değil dizden aşağısı komple çok feci bir şey. Eşim masaj yaptı rahatladım biraz ama hala kasılıyor. Magnezyumu ikiye çıkarıp deneyeyim bari
Ben de çoğunlukla 4 gibi uyanıp bir daha ancak 2 saat falan sonra uyuyabiliyorum. Ama ben normalde yüz üstü ya da sırt üstü yatan biriydim şimdi yan yatmaya kendini zorladığım için uyku kalitemin düştüğünü düşünüyorum çünkü bacaklarımın yanları ağrıyor. Bir de 5 aylık bebeği olan arkadaşıma sormuştum hamilelikte uyku durumunu son 2 ayda günde 3 4 saat uyku bana yetiyordu gün içinde de uykum gelmiyordu demişti. Sanırım vücut bebek geldiğinde yaşayacağımız tempoya, uykusuzluğa kendini hazırlıyor afallamayalım diyeKızlar ben de 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum çok dertliyim bu konudanYorgun olmama ve uykum olmasına rağmen dön oraya dön buraya bi türlü uykuya dalamıyorum. Rahat edemiyorum bir türlü yatarken, rahat ettiğim zamanlarda bile çok zor uyuyorum, uyuduğumda birkaç saat en fazla uyuyabiliyorum uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak için saatlerce uğraşıyorum Niye böyle oluyor ki acaba heyecan mı yapıyorum ondan mı diye düşünüyorum, bir de normalde aklıma hiç gelmeyecek şeyler gece geliyor istemsiz bir şekilde sürekli düşünüyorum içim susmuyor Geceleri uyuyamamak için daha erken değil mii? Ben şimdiden böyleysem son zamanlar napıcam hiç bilmiyorum
Eşim yanımda değildi o an, bağırdığımda gelebildi ben de tek başıma kaldıramadım bacağımı zaten kitlenip kaldım. Önceden de olurdu ama kas gevşetici sürerdim bu kadar ağrı hissetmezdim şimdi öyle kafamıza göre kullanamıyoruz da her şeyi. Yarın detaylı ultrasona gidicem ona da sorarım illa fikir verir. Cidden kabus gibi bir şey ya gece o krampla uyanmakSporculara bile anında müdahale ediliyor maç esnasında, direkt o kasın gevşetilmesi açılması gerekiyor. Senin direkt açılmadığı için 3-4 gün sürer o ağrı benim de öyle olmuştu ilk kramp girdiği zamanAma ikincide hemen müdahale ettiğim için ağrı hissetmedim. Bence nasıl kullanman iyi olacaksa ve iyi gelecekse o şekilde kullan rahatlatır belki
Çoooook ne yapacağını bilemiyor insan inşallah bir daha olmaz canım çok geçmiş olsun evde dinlenirken eşin masaj yapsın biraz daha gevşer o bölgeEşim yanımda değildi o an, bağırdığımda gelebildi ben de tek başıma kaldıramadım bacağımı zaten kitlenip kaldım. Önceden de olurdu ama kas gevşetici sürerdim bu kadar ağrı hissetmezdim şimdi öyle kafamıza göre kullanamıyoruz da her şeyi. Yarın detaylı ultrasona gidicem ona da sorarım illa fikir verir. Cidden kabus gibi bir şey ya gece o krampla uyanmak
İnşallah, hiçbirimiz yaşamayalım hele şu süreçte çok daha zor oluyor. Eşim akşam ancak gelir ama hafif kasılma da var korkuyorum tekrar kramp girecek diye masaj aleti var onunla kendim yapayım bari belki psikolojiktir yine olacak korkusu, o bile iyi hissettirir.Çoooook ne yapacağını bilemiyor insan inşallah bir daha olmaz canım çok geçmiş olsun evde dinlenirken eşin masaj yapsın biraz daha gevşer o bölge
Canım üstte bir demişim de benim bebeğimi besleyen iki damarda da vardı çentik ikisi de yavaştı detaylıda öğrendik, zayıf olabilir bebek dedi doktor. Hatta tek taraflı olsa hiç sorun değildi demişti bana seninki tek taraf hiiiiç canını sıkma. Ona rağmen benim kızım hiç haftasından geri kalmadı hatta hep öndeydi. 34. Haftada acil doğum oldu ama bu çentikle falan alakası yoktu boynuna üç tur kordon dolanmıştı. Ameliyatta doktorumun asistanı vardı kızım çıkınca hocam bu bebek çok da prematüre değil demiştiYaa içimi rahatlattın umarım öyledir gerçekten . Bende sol tarafta daha yavaş çıktı sağ taraf güzel akıştaydı . Ama galiba sorun olsa şuana kadar belli ederdi değilmi ? Yani birden bebeğin beslenmesi yavaşlaya bilir vs diyenler oldu o beni korkuttu
İlk hamileliğimde böyleydim canım ağlardım artık uykusuzluktan bacaklarım yanlarım kramp ağrı şeklinde hiç uyutmazdı magnezyum falan hep kullandım ama çözüm bulamadımSelam herkese. Özellikle gece yatarken bacağına vs kramp giren var mı? Daha önce bir kere olmuştu, doktor magnezyum başladı kalsiyum zaten kullanıyordum. Ama dün gece tekrar yaşadım resmen bağırarak uyandım dakikalarca hareket edemedim ve şu anda bile üzerine tam olarak basamıyorum kasılıp ağrıyor. Benzer durum yaşayan doktoruyla görüşüp çözüm bulan var mı?
20. Haftadayim bende..Benim bebeğimde sürekli asagiya baskı yapıyor gibi ,hatta şuan da yapıyor idrar torbası mıdır artık rahim mıdır bilemiyorum ama aşağıda bir yerde.Doktor randevum vardı bugün sordum normal artık 20. haftaya girdin büyüyor dedi.Kızlar bu vajina içinde tekmeleri hala hiç bitmeden hissediyorum buu bebe hep aşağıda geziyo hala benim haftakarımda benim gibi olan var mı?
Benimde öyle canım özellikle doktora dedim ki kızım hep asagıda galina vajinama vuruyor diye oda olabilir o pozisyonda ve o pozisyonu sevmiş dedi normalmişKızlar bu vajina içinde tekmeleri hala hiç bitmeden hissediyorum buu bebe hep aşağıda geziyo hala benim haftakarımda benim gibi olan var mı?
Benimde öyleydi resmen kasılıyordu, doktorum Solgar kalsiyum, magnezyum,çinko üçü bir olanından verdi çok memnunum hemen geçti. Şuan hangi marka kullanıyorsunSelam herkese. Özellikle gece yatarken bacağına vs kramp giren var mı? Daha önce bir kere olmuştu, doktor magnezyum başladı kalsiyum zaten kullanıyordum. Ama dün gece tekrar yaşadım resmen bağırarak uyandım dakikalarca hareket edemedim ve şu anda bile üzerine tam olarak basamıyorum kasılıp ağrıyor. Benzer durum yaşayan doktoruyla görüşüp çözüm bulan var mı?
Hayırlı olsun annesi güle güle kullanınİyi akşamlar kızlar. Sağ salim ufak bir almanya gezisinden sonra eve oğluşunun bebek arabası,puseti ve birkaç kıyafetle dönmüş bir anne duygusallığı var üzerimdeçok şükür buna da bir tık atıldı. Gerisi hala karar veremeyenlerin ve alınmayı bekleyen listemin yüzde 80inin başına
Anladım canım bilmiyorum artık sürekli ayakları aşağıda açıklık var ya bende içten vurdukça açılacak diye korkuyorum20. Haftadayim bende..Benim bebeğimde sürekli asagiya baskı yapıyor gibi ,hatta şuan da yapıyor idrar torbası mıdır artık rahim mıdır bilemiyorum ama aşağıda bir yerde.Doktor randevum vardı bugün sordum normal artık 20. haftaya girdin büyüyor dedi.
Detaylin da çok iyi geçsin cnm dualarım seninle
Ama arada değiştirsin yaBenimde öyle canım özellikle doktora dedim ki kızım hep asagıda galina vajinama vuruyor diye oda olabilir o pozisyonda ve o pozisyonu sevmiş dedi normalmiş
Çok şükür canım. Yok ya ben 7 kilo aldımKızlar ben kontrole gittim cok şükür her şey yolunda
Hamileliğin başımdan beri 4 kilo almışım fazla değilmi ya
ben de bunu merak ediyordumİç çamaşırım ıslanıyordu onuda sordum fizyolojik akıntı o dedi
Rahim büyüdükçe artar diyor
suyu filan gayet iyi dedi
İnşallah canım çok sağol yoldayım
korkma korkma allah korusun yükseğe uzat bacağını. Parmak uçlarını kendine bakacak şekilde ara ara kaldır kramp hareketi anlatabildim inşallah bakarsın olmadı google danİnşallah, hiçbirimiz yaşamayalım hele şu süreçte çok daha zor oluyor. Eşim akşam ancak gelir ama hafif kasılma da var korkuyorum tekrar kramp girecek diye masaj aleti var onunla kendim yapayım bari belki psikolojiktir yine olacak korkusu, o bile iyi hissettirir.
Evet benim de öyle arada ıslanıyor ama normal olarak algılıyordum çok şükür normalmişİç çamaşırım ıslanıyordu onuda sordum fizyolojik akıntı o dedi
Rahim büyüdükçe artar diyor
suyu filan gayet iyi dedi
Ben normal olarak algıladım 10 15 kilolar değil sonuçta canım. Bundan sonra daha kontrollü ilerlersin. Hamurişi ve ekmek tüketme gerisi hallolur zatenKızlar ben kontrole gittim cok şükür her şey yolunda
Hamileliğin başımdan beri 4 kilo almışım fazla değilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?