Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Ben de bunu 8. haftadan bu yana kullanıyorum gözüm büyük olandaydı ama yer kaplar diye bunu almıştım. İkiye ayırdım karnımın üstüne dönmemek için sağa sola döndükçe tam göbeğimin olduğu yere koyuyorum. Bir tane de normal yastık var bacağımın arasına da onu anca böyle yatabiliyorum

Selam herkese. Özellikle gece yatarken bacağına vs kramp giren var mı? Daha önce bir kere olmuştu, doktor magnezyum başladı kalsiyum zaten kullanıyordum. Ama dün gece tekrar yaşadım resmen bağırarak uyandım dakikalarca hareket edemedim ve şu anda bile üzerine tam olarak basamıyorum kasılıp ağrıyor. Benzer durum yaşayan doktoruyla görüşüp çözüm bulan var mı?

Kızlar ben de 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum çok dertliyim bu konudan Yorgun olmama ve uykum olmasına rağmen dön oraya dön buraya bi türlü uykuya dalamıyorum. Rahat edemiyorum bir türlü yatarken, rahat ettiğim zamanlarda bile çok zor uyuyorum, uyuduğumda birkaç saat en fazla uyuyabiliyorum uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak için saatlerce uğraşıyorum Niye böyle oluyor ki acaba heyecan mı yapıyorum ondan mı diye düşünüyorum, bir de normalde aklıma hiç gelmeyecek şeyler gece geliyor istemsiz bir şekilde sürekli düşünüyorum içim susmuyor Geceleri uyuyamamak için daha erken değil mii? Ben şimdiden böyleysem son zamanlar napıcam hiç bilmiyorum

Ben aylardır böyleyim gerçekten 2. trimestere girdiğim günden bu yana uyuyamıyorum. 12 de yatsam 3-4 gibi uykumu almış şekilde kalkıyorum. Asla uyuyamıyorum… Kimi insanda böyle oluyor sanırım anlayamadım yani stresli biri de değilim çok şükür yolunda her şey ama uykular böyle. Yetiyor gibi duruyor gün içinde çok kötü oluyorum eve geliyorum yine uyuyamıyorum

Tek seçenek magnezyum. Hamilelik dönemimde 2 kere başıma geldi birinde çığlık çığlığa uyandım diğerinde hemen kramp giren bacağıma diğer ayağımla müdahale ettim, yani yukarıya kaldırdım. Benim magnezyumum sabah akşam şeklinde kullanılıyor. Akşam olanı içmediğim zamanlarda hep kramp girdi. Sabah ve akşamı da düzenli olarak içtiğim zaman sorun kalmıyor. Şu an ağrı hissetmenin sebebi o kasın uzun süre açılmamış olması kramp girdiği an da eşin yardım etsin veya diğer ayağınla ayağını kaldır, parmak uçlarını kendine doğru çek.

Valla ben 12 tane aldım şimdilik benim biliyorsun iki tane ama az diyorlar az olursa eklerim. Sonuçta bebeklerin kıyafeti hergün yıkanıyor canım
Evet işte önlük önemli kusma ve salya için. Benim de kıyafetlerim önlükleri var bi hesaplama yapayım elimde kaç adet var diye ona göre 10 tane daha alayım bari. Sağ ol balım

Bunun bir de uyuyup uyuyup asla dinlenememe versiyonu var. Gece falan uyanmam erkenden yatarım deliksiz uyurum şükür ama assssla dinç uyanamıyorum ve yün içinde deli gibi uykum geliyor ama çalıştığım için uyuyamıyorum. Ruh gibi kalkıp geziyorum bütün gün her yerim ağrıyor belim bacaklarım ayaklarım… Çatık kaşlarla mutsuz mutsuz nemrut birine döndüm

Çok kötü o versiyon da Sen akşamı zor edersin o kadar iyi tahmin edip anlıyorum ki o halini. Otomatik olarak geriliyor o kaşlar çatılıyor insan düşünüyor işte ne yapacağım ben böyle diye Hayır 3. trimester anladığım kadarıyla fena bir dönem uykusuzluğun dibine vurulan kahır dönem, o yüzden şimdi dinlenseydik iyiydi

Kızlar bu vajina içinde tekmeleri hala hiç bitmeden hissediyorum buu bebe hep aşağıda geziyo hala benim haftakarımda benim gibi olan var mı?

Vücudumuz acaba kendini doğumdan sonraya mı hazırlıyor, doğumdan sonra nasılsa uyuyamayacaksın şimdiden antrenman yap diyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…