Kızlar sizinle özel bir konu paylaşmak istiyorum ilişki sonrası sıvı geldi benden baya berrak camasirim da ıslandı baya baya ama ağrım sızım yok şuan çok korkuyorum doktorada ulaşamıyorum haftasonu normal midir acaba yaşayan oldu mu
İlişki sonrası ıslaklık bence çok normal. İnternetten baktığımda da böyle yazıyor. Eğer için rahat etmezse acile gözükürsün ama bence normaldir diye tahmin ediyorum
Kızımda bebeği besleyen iki damarda da daralma direnç vardı, küçük bir bebek olabilir falan dediler oksapar kullanıyordum zaten ek olarak coraspin başladık daralmayı görünce ama kızım hep iki hafta önden gitti 34. Haftada doğmasına rağmen o kadar küçük bir bebek değildi korkma bişe olmaz canım seninki tek damarmış normal ilerler merak etme
Kızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
İnanılmazz hareket ediyor bir an durmuyo valla ben yoruluyorum ya o hareket ettikçe
Benim pipili de çok hareketli dün gece öldürdü bizi gülmekten kıpır kıpır korkuyorum da böyle oldukça hajajaj maşallah hep hareketlerini böyle hissedelim kıpır kıpır olsunlar da işte insan korkmuyor değil
Kız annesi de ilk oldum, erkek annesi de ilk kez olcam kızım maşallah erkek çocuğunu aratmaz çok hareketli bir bebek oğlum da öyle olursa antrenmanlıyım
Kızlar bunu aldım ne alaka demi bu hamilelik beni çok acayip biri yaptı E bebekte %30 indirimdeymiş birden bir aydınlanma geldi ve 3 sn de bunu aldım aman ya ihtiyacım okursa elektiriklisini alırım dedim tam bir kör alış bakalım memnun kalacak mıyım
Kızlar bunu aldım ne alaka demi bu hamilelik beni çok acayip biri yaptı E bebekte %30 indirimdeymiş birden bir aydınlanma geldi ve 3 sn de bunu aldım aman ya ihtiyacım okursa elektiriklisini alırım dedim tam bir kör alış bakalım memnun kalacak mıyım
Bu sağma makinesi değil canım bir memeden emzirirken diğeri akıyor o akanı toplamak için sağımda öyle bir kuvveti yok maalesef ama belki çok sütün olur diğer memedeki de bununla boşa gitmez