Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
İlişki sonrası ıslaklık bence çok normal. İnternetten baktığımda da böyle yazıyor. Eğer için rahat etmezse acile gözükürsün ama bence normaldir diye tahmin ediyorum

Eklentiler

• IMG_6926.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 46
Evwt sadece takipte kalalım dedi .
Kızımda bebeği besleyen iki damarda da daralma direnç vardı, küçük bir bebek olabilir falan dediler oksapar kullanıyordum zaten ek olarak coraspin başladık daralmayı görünce ama kızım hep iki hafta önden gitti 34. Haftada doğmasına rağmen o kadar küçük bir bebek değildi korkma bişe olmaz canım seninki tek damarmış normal ilerler merak etme

Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kızım aşırı hareketliydi hiç durmazdı. Bu erkek çok az hareket ediyor.

Eşime diyorum derimi yırtıp çıkıcak sanki

Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kızım aşırı hareketliydi hiç durmazdı. Bu erkek çok az hareket ediyor.
Olabilir ya ben erkek annesi ilk kez olucağım için bi ön yargu var aşırı hareketlidirler diye. Belki ondan kaynaklı o şekilde düşündüm

Kızlar selam göğüs pompası alacağım bebebaoya karar verdim ama internet hariç nereden alınır bilmiyorum. Sadece internette mi satılıyor

Olabilir ya ben erkek annesi ilk kez olucağım için bi ön yargu var aşırı hareketlidirler diye. Belki ondan kaynaklı o şekilde düşündüm
Kız annesi de ilk oldum, erkek annesi de ilk kez olcam kızım maşallah erkek çocuğunu aratmaz çok hareketli bir bebek oğlum da öyle olursa antrenmanlıyım

Kızlar selam göğüs pompası alacağım bebebaoya karar verdim ama internet hariç nereden alınır bilmiyorum. Sadece internette mi satılıyor
Kızlar bunu aldım ne alaka demi bu hamilelik beni çok acayip biri yaptı E bebekte %30 indirimdeymiş birden bir aydınlanma geldi ve 3 sn de bunu aldım aman ya ihtiyacım okursa elektiriklisini alırım dedim tam bir kör alış bakalım memnun kalacak mıyım

Eklentiler

• IMG_9823.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
hahaha kararlılık seviyem Hayırlı olsun canım ihtiyacın olursa baktın manuel olmuyor, elektrikli alırsın

Bu sağma makinesi değil canım bir memeden emzirirken diğeri akıyor o akanı toplamak için sağımda öyle bir kuvveti yok maalesef ama belki çok sütün olur diğer memedeki de bununla boşa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…