Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
İç çamaşırım ıslanıyordu onuda sordum fizyolojik akıntı o dedi
Rahim büyüdükçe artar diyor
suyu filan gayet iyi dedi
Evet benim de öyle arada ıslanıyor ama normal olarak algılıyordum çok şükür normalmiş
Bende rahatladım valla doktor öyle söyleyince

Çok rahatlattım canım içimi çok sağol

Öyle miymiş ya demeseydin keşke onu Şu 32.haftayı bi göreyim hayırlısıyla hemen işi bırakıcam bi yatıcam bi yatıcammm ashsjahe insanın yatağı yastığı burnunda tüter mi ya… Tütermiş

bir şekilde böyle böyle hazırlancaz uykusuzluğa, bebişlere hazırlık işte annesi offff raporu alıp mis gibi dinlenirsin uyusakta uyumasakta ev gibisi yok valla

Benim aldığım 10lu paket bazı takımların içinde de var yaklaşık 15tane felan vardır yeter heralde
haklısın içinde olanlar da var yeter artık yetmezse ek olarak alınır. 11 tane aldım, bunları seçtim. Emzik kullanırım kullanmam bilmiyorum ama kullanırsam işte takarım ucuna.

Eklentiler

• IMG_6976.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6975.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_6974.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6968.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6967.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 21
Teşekkür ederim canım kültürde bir şey çıkmadıysa hamilelikten olan akıntı olabilir. Donaxyl fitil kullanırken benim de geçmişti sonra yine başladı, senin akıntın nasıl
Merhaba benim de sarı akıntı oldu sonra peçeteye baktım kahverengiye dönmüs vajinal yanma gibi sık tuvalete gitme ihtiyacım var acile gittim idrar da enfeksiyon çıkmadı vajinal enfeksiyon nasıl biliniyor

Senin attığın yerden de seçtim çok hoşuma gitti favorilerime ekledim kıyafetlerine bakıp bi kombin yapıp alacağım o kadar çok şey alınıyor ki beynim unuttu artık ne aldım almadım bilmiyorum Pepenin babaannesi

E bebekten ağız mendili şapka bı paket bez aldım öyle dolaşırken girdim insan gördükçe almak istiyor ben biraz daha ileriki haftalarda başlama karari almıştım tutamadım kendimi

Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı

Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
ben 'caudalie vinosun protect' kullanıyorum fluid versiyonu ve çok da memnunum. Hamile ve emziren anneler için içeriği uygun. Serum ve nemlendiricilerim de bu markadan,tavsiye ederim.
Onun dışında solante pregna denedim ama kullanamadım asla emilmedi ve yüzümde beyaz beyaz kaldı. onu vücudumda kullanacağım

Çok şirin şeyler var bugün odası da geldi dolabına yerleştirip bakıp alacam eksik ne kaldı diye

Ben mustela kullanıyorum aile boy almıştım bir de yine mustelanın stick güneş kremini aldım yüzüm için. Çok memnunum hamileliğimin başından bu yana kullanıyorum.

Evet ben de diyorum bari şimdi uyusam uyuyabildiğim kadar zaten uyuyamıcam ileride ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…