- 7 Şubat 2022
- 3.676
- 2.567
- 83
- 28
Bende rahatladım valla doktor öyle söyleyinceEvet benim de öyle arada ıslanıyor ama normal olarak algılıyordum çok şükür normalmiş
Ne bilim ben kilolu olunca inşallah cok fazla almamBen normal olarak algıladım 10 15 kilolar değil sonuçta canım. Bundan sonra daha kontrollü ilerlersin. Hamurişi ve ekmek tüketme gerisi hallolur zaten
Çok rahatlattım canım içimi çok sağolCanım üstte bir demişim de benim bebeğimi besleyen iki damarda da vardı çentik ikisi de yavaştı detaylıda öğrendik, zayıf olabilir bebek dedi doktor. Hatta tek taraflı olsa hiç sorun değildi demişti bana seninki tek taraf hiiiiç canını sıkma. Ona rağmen benim kızım hiç haftasından geri kalmadı hatta hep öndeydi. 34. Haftada acil doğum oldu ama bu çentikle falan alakası yoktu boynuna üç tur kordon dolanmıştı. Ameliyatta doktorumun asistanı vardı kızım çıkınca hocam bu bebek çok da prematüre değil demiştiküçüktü tabi ama haftasına göre çok iyiydi. Onun için sen hiç merak etme güzel güzel gelişir bebişin.
Aldım kuzum teşekkür ederim inşallah iyi gelirkimyonkokusu canım buu böyle ayrılıyor bir de bebişlerimiz doğduğunda yan yatırırken buu parçalar sırtına destek konabiliyormuş. Bu ayrılan parçanın birini dizimin arasına birini de belime koyuyorum bazen
Dikkat edersin biraz yürüyüş eklersin stres olma şimdiden kötü hissetme kendiniNe bilim ben kilolu olunca inşallah cok fazla almam
Teşekkür ederiz canımİç çamaşırım ıslanıyordu onuda sordum fizyolojik akıntı o dedi
Rahim büyüdükçe artar diyor
suyu filan gayet iyi dedi
Bende rahatladım valla doktor öyle söyleyince
Öyle miymiş ya demeseydin keşke onuÇok kötü o versiyon daSen akşamı zor edersin o kadar iyi tahmin edip anlıyorum ki o halini. Otomatik olarak geriliyor o kaşlar çatılıyor insan düşünüyor işte ne yapacağım ben böyle diye Hayır 3. trimester anladığım kadarıyla fena bir dönem uykusuzluğun dibine vurulan kahır dönem, o yüzden şimdi dinlenseydik iyiydi
Benim aldığım 10lu paket bazı takımların içinde de var yaklaşık 15tane felan vardır yeter heraldeOraya da bakayım canım teşekkür ederim. Peki toplamda kaç adet almalıyız bu önlüklerden? @gunebakanannePepenin babaannesi @Umayis
bir şekilde böyle böyle hazırlancaz uykusuzluğa, bebişlere hazırlık işte annesiÖyle miymiş ya demeseydin keşke onuŞu 32.haftayı bi göreyim hayırlısıyla hemen işi bırakıcam bi yatıcam bi yatıcammm ashsjahe insanın yatağı yastığı burnunda tüter mi ya… Tütermiş
haklısın içinde olanlar da var yeter artık yetmezse ek olarak alınır. 11 tane aldım, bunları seçtim. Emzik kullanırım kullanmam bilmiyorum ama kullanırsam işte takarım ucuna.Benim aldığım 10lu paket bazı takımların içinde de var yaklaşık 15tane felan vardır yeter heralde
Merhaba benim de sarı akıntı oldu sonra peçeteye baktım kahverengiye dönmüs vajinal yanma gibi sık tuvalete gitme ihtiyacım var acile gittim idrar da enfeksiyon çıkmadı vajinal enfeksiyon nasıl biliniyorTeşekkür ederim canım kültürde bir şey çıkmadıysa hamilelikten olan akıntı olabilir. Donaxyl fitil kullanırken benim de geçmişti sonra yine başladı, senin akıntın nasıl
teşekkür ederiizz,inşallah o günleri de göreceğiz hepimizHayırlı olsun annesi güle güle kullanın
ben 'caudalie vinosun protect' kullanıyorum fluid versiyonu ve çok da memnunum. Hamile ve emziren anneler için içeriği uygun. Serum ve nemlendiricilerim de bu markadan,tavsiye ederim.Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
Çok şirin şeyler varSenin attığın yerden de seçtim çok hoşuma gitti favorilerime ekledim kıyafetlerine bakıp bi kombin yapıp alacağımo kadar çok şey alınıyor ki beynim unuttu artık ne aldım almadım bilmiyorum Pepenin babaannesi
Ben mustela kullanıyorum aile boy almıştım bir de yine mustelanın stick güneş kremini aldım yüzüm için. Çok memnunum hamileliğimin başından bu yana kullanıyorum.Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
ÇooookÇok şirin şeyler varbugün odası da geldi dolabına yerleştirip bakıp alacam eksik ne kaldı diye
Evet ben de diyorum bari şimdi uyusam uyuyabildiğim kadar zaten uyuyamıcam ileride ama yokKesinlikle olabilir bazı insanda erken başlıyor bence bu dönem, bazılarında ise hamileliğin sonlarına doğru başlıyor. Doğum yaptı yapacak olan arkadaşımın sonlara doğru uykusuzluk başladı benim direkt 13-14. haftadaOf antrenmanın da böylesi zor azcık uyusaydık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?