Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben 21. Haftamdayım ama bebek 1 hafta ileriden gidiyor 22. Hafta gibi gorunuyorum su an. Birçoğunuzda okuduğum şeyle bende de oluyor, normal bir surec gibi geliyor bana emin degilim. Dun aksam ayaga kalkmaya calistigimda birden bicak gibi keskin bir agri oldu, tekrar geri yattım sonra tekrar kalkmaya calistim ve tekrarladi esime kaldir misin beni dedim ve oyle kalktim ama bir sure sonra kendiliğinden geçti.

Alt karnimda surekli bir agirlik hissetmeye basladim 3-4 gundur sanki rahmim tasimakta zorlaniyor gibi ama bedenlerimiz cok guzel bu bebekleri 3.5 kilolarda da tasiyoruz tasiyacagiz:)

Gecenlerde bir doktorun videosuna denk geldim, hamilelikle ilgili size soylemediklerimiz diye, hamilelik ağrili bir islem sevgili kadinlar malesef agrilar hep olacak, dedi ve birden rahatladım gercekten. Bu surecin dogasinda agrilar, sancilar sanirim hep bizimle olacak, çok siddetlenmedigi ya da kanama vs olmadigi surece insallah hepimiz guzellikle atlatacagiz bu gunleri

Kızlar soran herkese çok teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim bugün ve yarın hastanedeyim sonraki sürece göre değerlendirecek doktor, nst'lerde düzenli sancı çıkıyor ama ağrım azaldı
Hastanede olman iyi ,İns düzelir cnm .

Kızlar idrar kültürü tahlilim böyle çıkmış üreme oldu veya olmadı demiyor,kafam karisti.

Eklentiler

• IMG_20250617_180429.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
P Psknd geçş olsun canın kaçıncı haftandasın ? Nasıl fark ettin ? Umarım bebeğin zamanını bekler

Sağol canım 23 hafta 5 günlük hamileyim. Fark edilmeyecek gibi değildi canım ama başta üst karnımın sol tarafına bi ağrı saplandı dinlenince geçmişti sonra ağrı alt karnıma ve kasıklarda sonra bütün karnıma ve belime yayıldı. Ama hayatımda böyle bi ağrı hatırlamıyorum ayağa kalkamadım yatınca ağrıdan ağlıyordum kıvrandım resmen ve ağrının şiddeti artınca acile gittim. Nst'de sancı göründükçe de hemşire sordu hissediyor musun diye, o zaman ağrı arttığında sancı olduğunu fark ettim

Çok geçmiş olsun canım hastane de güvendesin inş düzelip evine geçersin

Çok geçmiş olsun canım sen aksatmadan iyiki gittin şimdi doğru tedaviyle bebeğin inşallah zamanını bekleyecektir açılma vs yok ama değilmi doktorlar ne diyor ?

Kızlar erken doğum riski olanlar doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ? İki tane lohusa gecelik koydum yeter mi acaba ? Bide anne için bez ne alıcaksınız ? Hangi marka iyidir ?
Ben canped aldim iyimidir bilmiyorum genelde depend diyorlar ama denemeden bilemiyorum canim ben hazirlamadim ama 30.haftalarda filan yikayip hazirlarim diye duşünüyorum

Kızlar erken doğum riski olanlar doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ? İki tane lohusa gecelik koydum yeter mi acaba ? Bide anne için bez ne alıcaksınız ? Hangi marka iyidir ?
Hazırlamadım ama yeterli iki tane pijama takımı bence ben depend külot şeklinde olan kullandım. Bir paketi hastaneden çıkana kadar yetti arttı bile. Kiloma göre xl almıştım

Kızlar soran herkese çok teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim bugün ve yarın hastanedeyim sonraki sürece göre değerlendirecek doktor, nst'lerde düzenli sancı çıkıyor ama ağrım azaldı
Geçmiş olsun canım, hastaneden düzelmş olarak çıkacaksın, açıklık falan olmuş mu?

O zaman 100aliyim en iyisi arka kopcasindan daraltirim bol olursa bu modellerde disarda gogus ucu cikiyor degilmi evde kullanimami uygun bu model canim.
Evet evet çıtçıt gibi bir şeyi var açılıyo böyle ucu çıkıyo evde kullandım ben dışarda da kullandım ucunu belli etmedi 40 gün kullandım

Esmoss60 40 gün kullandım dedim de şöyle diyim altı gün süt sağdım. Sonra zaten sağım yapamadım mastit olmamak için yaptıklarım hariç elle sıktım o süreçte de kullandım. İster istemez büyüktü ve süt doluydu normal sütyen takmak mümkün değildi. Dışarda falan da kullandım atletle kullandığım sürece uçları falsn belli olmadı

Değene güzel canım

Kizlar emzirme südyeni aldinizmi aldiysaniz nerden aldiniz ben şu an 90b kullaniyorum
Bi tik buyukmu almaliyim bedenini emzirirken gogusler şisiyor ya tecrubelerinize ihtiyacim var
Ben yarın alacağım hem emzirme sütyeni hem normal sütyen bedenimi de asla bilmiyorum… Minicik olan memiklerim inek memesi gibi oldu orada deneyip alacağım, biraz da büyük seçeceğim emzirme sütyenlerini…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…