Hastanede olman iyi ,İns düzelir cnm .Kızlar soran herkese çok teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim bugün ve yarın hastanedeyim sonraki sürece göre değerlendirecek doktor, nst'lerde düzenli sancı çıkıyor ama ağrım azaldı
Çok geçmiş olsun canım hastane de güvendesin inş düzelip evine geçersinSağol canım 23 hafta 5 günlük hamileyim. Fark edilmeyecek gibi değildi canım ama başta üst karnımın sol tarafına bi ağrı saplandı dinlenince geçmişti sonra ağrı alt karnıma ve kasıklarda sonra bütün karnıma ve belime yayıldı. Ama hayatımda böyle bi ağrı hatırlamıyorum ayağa kalkamadım yatınca ağrıdan ağlıyordum kıvrandım resmen ve ağrının şiddeti artınca acile gittim. Nst'de sancı göründükçe de hemşire sordu hissediyor musun diye, o zaman ağrı arttığında sancı olduğunu fark ettim
Çok geçmiş olsun canım sen aksatmadan iyiki gittin şimdi doğru tedaviyle bebeğin inşallah zamanını bekleyecektirSağol canım 23 hafta 5 günlük hamileyim. Fark edilmeyecek gibi değildi canım ama başta üst karnımın sol tarafına bi ağrı saplandı dinlenince geçmişti sonra ağrı alt karnıma ve kasıklarda sonra bütün karnıma ve belime yayıldı. Ama hayatımda böyle bi ağrı hatırlamıyorum ayağa kalkamadım yatınca ağrıdan ağlıyordum kıvrandım resmen ve ağrının şiddeti artınca acile gittim. Nst'de sancı göründükçe de hemşire sordu hissediyor musun diye, o zaman ağrı arttığında sancı olduğunu fark ettim
Teşekkur ederim canim
Bence 100 çünkü bende şu an 90b giyiyorum ama o zaman geldiğinde akıl almayacak şekilde büyüyorTeşekkur ederim canim90b giyiyorum şu an 95mi alsam 100mu sence
Ben canped aldim iyimidir bilmiyorum genelde depend diyorlar ama denemeden bilemiyorum canim ben hazirlamadim ama 30.haftalarda filan yikayip hazirlarim diye duşünüyorumKızlar erken doğum riski olanlar doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ? İki tane lohusa gecelik koydum yeter mi acaba ? Bide anne için bez ne alıcaksınız ? Hangi marka iyidir ?
Hazırlamadım ama yeterli iki tane pijama takımı bence ben depend külot şeklinde olan kullandım. Bir paketi hastaneden çıkana kadar yetti arttı bile. Kiloma göre xl almıştımKızlar erken doğum riski olanlar doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ? İki tane lohusa gecelik koydum yeter mi acaba ? Bide anne için bez ne alıcaksınız ? Hangi marka iyidir ?
O zaman 100aliyim en iyisi arka kopcasindan daraltirim bol olursa bu modellerde disarda gogus ucu cikiyor degilmi evde kullanimami uygun bu model canim.Bence 100 çünkü bende şu an 90b giyiyorum ama o zaman geldiğinde akıl almayacak şekilde büyüyor
Geçmiş olsun canım, hastaneden düzelmş olarak çıkacaksın, açıklık falan olmuş mu?Kızlar soran herkese çok teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim bugün ve yarın hastanedeyim sonraki sürece göre değerlendirecek doktor, nst'lerde düzenli sancı çıkıyor ama ağrım azaldı
Evet evet çıtçıt gibi bir şeyi var açılıyo böyle ucu çıkıyoO zaman 100aliyim en iyisi arka kopcasindan daraltirim bol olursa bu modellerde disarda gogus ucu cikiyor degilmi evde kullanimami uygun bu model canim.
Değene güzel canımKızlar erken doğum riski olanlar doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ? İki tane lohusa gecelik koydum yeter mi acaba ? Bide anne için bez ne alıcaksınız ? Hangi marka iyidir ?
Canım tek eşimle bana gelmiş ben herkese geldi zannettim de yazdımBana gelmedi mesaj canim sen ayni mahalleddemi oturuyosun
Yaparlar inşallah haber ver umarım geçerAksam 17.30 da gideceğim inşallah biseyler yaparlar hiç azalmıyor
Ben yarın alacağım hem emzirme sütyeni hem normal sütyen bedenimi de asla bilmiyorum… Minicik olan memiklerim inek memesi gibi olduKizlar emzirme südyeni aldinizmi aldiysaniz nerden aldiniz ben şu an 90b kullaniyorum
Bi tik buyukmu almaliyim bedenini emzirirken gogusler şisiyor ya tecrubelerinize ihtiyacim var
oy aldınız mı eşyalarıııBen çok renkliler ve açıklar beyazlar diye attım birde battaniye bornoz havlu ayrı attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?