Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Geçmiş olsun canım belki enfeksiyondır belki de hiç bişeydir. Tekrarlarsa doktora görün derim
Teşekkür ederim canım. Kesinlikle ya bir şey vardı ya da yoktu. Umarım tekrarlamaz eğer tekrarlarsa direkt acile gideceğim o zaman belli olur çünkü ne olduğu

Kızlar e devletten mesaj geldi aile hekimliğimiz adrese göre güncellenmiş. Benim aile hekimliğim ve doktorum değişmiş. Size de mesaj geldi mi bilemiyorum eğer geldiyse tekrardan değiştirin eski hekimliğinize.

Kızlar daha önce tecrübelilere de soruyorum suan yıkayan varsa onlara. Bu bebek kıyafetlerini hangi renge göre ayırıp yıkadınız

Kızlar daha önce tecrübelilere de soruyorum suan yıkayan varsa onlara. Bu bebek kıyafetlerini hangi renge göre ayırıp yıkadınız
Beyaz, renkli, aşırı koyu renkliler, açık renkliler olarak yıkamıştım ben eskiden. Bir de tüylü olan böyle peluş şeyleri tek yıkadım.

Ben çok renkliler ve açıklar beyazlar diye attım birde battaniye bornoz havlu ayrı attım

Kızlar benim aklım yine terellelli…. Ya bu babynest nedir Reflü yatağı mı almalıyım babynest mi bir yardım

Kızlar e devletten mesaj geldi aile hekimliğimiz adrese göre güncellenmiş. Benim aile hekimliğim ve doktorum değişmiş. Size de mesaj geldi mi bilemiyorum eğer geldiyse tekrardan değiştirin eski hekimliğinize.
Bana gelmedi mesaj canim sen ayni mahalleddemi oturuyosun

Kizlar emzirme südyeni aldinizmi aldiysaniz nerden aldiniz ben şu an 90b kullaniyorum
Bi tik buyukmu almaliyim bedenini emzirirken gogusler şisiyor ya tecrubelerinize ihtiyacim var

Aksam 17.30 da gideceğim inşallah biseyler yaparlar hiç azalmıyor

Kızlar benim aklım yine terellelli…. Ya bu babynest nedir Reflü yatağı mı almalıyım babynest mi bir yardım
Valla bana sorarsaaaann reflü yatağı mı ne daha kullanışlı sanırım buu ilk zamanlar ama bende babynest de var annem yapmış reflü yatağı da var ama yataş markasının olandam değil e bebekten almıştım klasik sadece kusmasını engellemek için

Kizlar emzirme südyeni aldinizmi aldiysaniz nerden aldiniz ben şu an 90b kullaniyorum
Bi tik buyukmu almaliyim bedenini emzirirken gogusler şisiyor ya tecrubelerinize ihtiyacim var
Ben 100B aldım çünkü zaten 90 kullanıyorum geçen sene almıştım linkini atarım. Hani ben bebeğimi emziremedim ama süt dolu olduğu için ve sağım yaptığım için emzirme sütyeni kullandım aşırı rahattı aldığım marka. Bi geçmiş alışverişlere bakıp atıyım ben

Kızlar erken doğum riski olanlar doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ? İki tane lohusa gecelik koydum yeter mi acaba ? Bide anne için bez ne alıcaksınız ? Hangi marka iyidir ?

Ay kızlar bayadır girmiyordum. Herkese çok geçmiş olsun P Psknd inşallah yolundadır her şey.

Mehlika kısa mısa neyse ama halledeceksin bu işi.

Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ama Ankara da da perinetaloga gidiyorum. Cuma detaylımın ikinci aşaması için çağırmıştı, 24. Haftada da bazı ölçümlere bakıyormuş ama bebeğin aortunun biraz ince olduğunu söyledi. Tam teşhis temmuzda inşallah moralim bozulmuştu ama toparlandım geldim.

L luckykus arada bıçak ağrısı gibi anlık ağrılarımla beraber, her akşam nasıl anlatayım böyle idrar torbamda rahimde vajinada çok ağır bir yük var da düşecekmiş gibi bir ağrı yaşıyorum. Seninki de öyle mi. Yalancı kasılmalar diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım, inşallah teşhiste yanılmışlardır inşallah atlatacağız hepimiz bütün olumsuzlukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…