Bence de Bi görünmekte fayda var canım için rahat eder stres yapmazsinSabah 6 gibi falan uyuduk eşimle sabaha kadar sırtıma belime masaj yaptı o masaj yaptıkça ben rahatladım. Şu an %1 dahi o ağrı, kasılma yok ama yine de gözükeceğim bugün gerçekten dün 2 kere olması ve çok şiddetli olması beni çok korkuttu canım
Evet canım belki idrar yoludur belki daha farklı bir şeydir ya da çok normaldir ama insan bilemiyor işte. Umarım tekrarlamaz, kimse sorun yaşamaz gruptaBence de Bi görünmekte fayda var canım için rahat eder stres yapmazsin
Kolaylıkla geçsin inşallahYatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
çok geçmiş olsunn,umarım sağ salim atlatıcaksınız ikiniz deYatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Korkma magnezyum serumu filan vermişlerdir sana o cok rahatlatıyor . Allahın izniyle sıkıntısız geçirirsin inşallah süreciYatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Kaçıncı haftadasın ciğer geliştirici vurdularmıYatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
İnşallah bir problem olmaz. Güzel haberler bekliyoruzTekrar nst baktılar ve yine düzenli sancı çıktı yatış önerdiler, yenidoğan yoğun bakım olmadığı için Ankara'ya kendi doktoruma gidiyorum
Ağır iş felan mı yaptınızHala ayniyim canım
Geçmiş olsun canım. İyi ki gitmişsin için rahatlamıştır. Geçti mi sonraKızlar karnımın sol tarafına bi anda Ağrı saplandı dinlenince geçmişti sonra alt karnın tamamı, kasıkta ve belimde çok fazla ağrı oldu yürüyemedim bile, acile geldim bebeğin iyi olduğunu söyledi doktor, damardan parol verilecek. Nst'ye bağladı minik düzenli ağrılar varmış korkulacak bir şey yok dedi ama korkuyorum
Canım geçmiş olsun nasıl oldun doktor ne dediKızlar kötüyüm yine aynı şey oldu uykumdan uyandım geçmezse giderim acile çok tuhaf yerimden zıplıyorum anlık kramp giriyor karnıma, kasıklarıma
Canım dualarım seninle, doktorunla görüştün mü.Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Atlatıcaksın canım endişe etmeYatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Gittin mi doktoraBirden bıçak saplanıyor sanki vajinama, kasıklarıma aniden çok şiddetli şekilde ve beni zıplatıyor. bu yalancı kasılmalar 20. haftadan sonra başlıyor belki o belki başka bir şey bilmiyorum ama beni mahvetti
Ben dün sormuştum vajinama bıçak saplanıyor bu hani içe doğru kemikler var ya çatı dediğimiz yerde oralar ağrıyo dedim normal dedi, durduramadığın allah korusun kanama ve dakik sancılar girerse gel mutlaka dedi. Ama diğeri normalmiş. İnşallah sürekli yorulduğun içindir. Fazla hareketlisin. Bence senin de dinlenmen lazım.Kızlar gitmedim doktora, bugün işe de gitmedim evdeyim dinleniyorum eğer tekrarlarsa anında acile gideceğim. Bebeğin hareketlerinde de sorun yok. Şu an gidip oyalanmak istemedim. Bir şey varsa da o zaman çıkar diye düşündüm. Bekliyorum dinleniyorum yani iyiyim
Ya kesinlikle normaldir elbette ama korkuyor insan sanck resmen aralıklarla gelip çıkıyordu. Şimdi hiç ağrım olmayınca da niye geldin derlerBen dün sormuştum vajinama bıçak saplanıyor bu hani içe doğru kemikler var ya çatı dediğimiz yerde oralar ağrıyo dedim normal dedi, durduramadığın allah korusun kanama ve dakik sancılar girerse gel mutlaka dedi. Ama diğeri normalmiş. İnşallah sürekli yorulduğun içindir. Fazla hareketlisin. Bence senin de dinlenmen lazım.
Benim de öyle beni sürekli annemler eşim falan aramazsa ben yine bulurum kendime bir iş. Ama artık sütten ağzım yandı vallaYa kesinlikle normaldir elbette ama korkuyor insan sanck resmen aralıklarla gelip çıkıyordu. Şimdi hiç ağrım olmayınca da niye geldin derlerklasik aciller yani…
Evet benim bir taraflarımda gerçekten pire var. Kendime muhakkak iş çıkartırım yani allah boş duranı sevmez diye mi kulağıma üflemişler benim nedir çözemedim ahahah
Hahahha sinir oluyorlardır sana şu an akılları hep sende olduğu için bi dur kızım sakin ol diyeBenim de öyle beni sürekli annemler eşim falan aramazsa ben yine bulurum kendime bir iş. Ama artık sütten ağzım yandı vallaşey diyorum geçen gün, sağ salim kızımı doğurayım bi temizlik yapcam var ya üff falan diyorum herkes beni dövcek gibi bakıyo
Korkmakta haklısın ben de her seferinde korkuyorum. Kızım çıkıp fırlayacak içimden gibi hem vuruyo aşağıya hem zaten acıyo, hem bıçak saplanıyor böyle aklımdan seksen tane senaryo geçiyo
Temizlik yapmayı özlüyor insanBenim de öyle beni sürekli annemler eşim falan aramazsa ben yine bulurum kendime bir iş. Ama artık sütten ağzım yandı vallaşey diyorum geçen gün, sağ salim kızımı doğurayım bi temizlik yapcam var ya üff falan diyorum herkes beni dövcek gibi bakıyo
Korkmakta haklısın ben de her seferinde korkuyorum. Kızım çıkıp fırlayacak içimden gibi hem vuruyo aşağıya hem zaten acıyo, hem bıçak saplanıyor böyle aklımdan seksen tane senaryo geçiyo
Geçmiş olsun canım belki enfeksiyondır belki de hiç bişeydir. Tekrarlarsa doktora görün derimKızlar gitmedim doktora, bugün işe de gitmedim evdeyim dinleniyorum eğer tekrarlarsa anında acile gideceğim. Bebeğin hareketlerinde de sorun yok. Şu an gidip oyalanmak istemedim. Bir şey varsa da o zaman çıkar diye düşündüm. Bekliyorum dinleniyorum yani iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?