Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Baş asagı olunca daha az şiddeti olur o zaman yumruk atıyorlar diye ama dediğin gibi baş asagı durmasından iyi bugün markete gittik ortada kala kaldım altıma ettim sandm eşime diyorum galiba bebek çıktı
Ay sorma geçen gün hastanedeydim gelirken dedim ki aha suyum geldi doğuruyorum. Öyle bir vurdu ki vurmanın şiddetiyle falan da akıntı da artıyo otomatik. Arabayı sağa çekip kontrol ettim jshdhdbd

Ay sorma geçen gün hastanedeydim gelirken dedim ki aha suyum geldi doğuruyorum. Öyle bir vurdu ki vurmanın şiddetiyle falan da akıntı da artıyo otomatik. Arabayı sağa çekip kontrol ettim jshdhdbd
kıyamam ya o çok kötü bi psikoloji. Bu aralar bende banyodayken ya suyum gelirse diye telaş ediyorum

Ben de yarım yamalak kaçıyorum duştan oturarak alıyoruz ya bir de iyice endişe ediyorum
Oturarak alma kız ben tüp bebek için trasnfer olunca doktorum ayakta al demişti suan ki doktorum da ayakta alman daha iyi olur diyor. Ama tek girmiyorum duşa eşim olmadan düşerim diye korkuyorum

Oturarak alma kız ben tüp bebek için trasnfer olunca doktorum ayakta al demişti suan ki doktorum da ayakta alman daha iyi olur diyor. Ama tek girmiyorum duşa eşim olmadan düşerim diye korkuyorum
Bana da oturarak al dedi. Ayakta durunca benim baskı artıyo ya su da etkileyip gevşediği için oturarak alıyorm. Ben de tek giremem evde eşim gelmesini bekliyorum. Korkuyorum

Bana da oturarak al dedi. Ayakta durunca benim baskı artıyo ya su da etkileyip gevşediği için oturarak alıyorm. Ben de tek giremem evde eşim gelmesini bekliyorum. Korkuyorum
Ha doğru kuzum sana ayakta kalmak iyi değil duşta rahmi gevşetir haklısın

Hepimizi korusun rabbim inşallah canımm her an her şey olabiliyor bu hamilelikte ya. En son burayı ben ev taşırken bıraktım öyle kaldı mesela iki ay falan oluyor işte
Canım hayatta ne olacağını hiçbir zaman bilemiyoruz. Hamilelikte çok tuhaf olmayacağı varsa bile oluyor tuhaf bir şey… Çok geçmiş olsun tekrardan hemen iyi ol

Kızlar pentiden 2 tane krem renk emzirme sütyeni aldım 85B tövbeler tövbesi 75 takan hatta bol gelen memikler nasıl olmuş şoklardayım 1 tane de normal aldım elimin altında bulunsun diye sıyırır emziririm belki olur diye düşünüyorum emzirirken

Canım hayatta ne olacağını hiçbir zaman bilemiyoruz. Hamilelikte çok tuhaf olmayacağı varsa bile oluyor tuhaf bir şey… Çok geçmiş olsun tekrardan hemen iyi ol
Allah daha beterlerinden korusun. Hepimizi korusun inşallah sağ Salim zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza alalım kuzum ya ay valla güzel olduğu kadar da zormuş bu hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…