Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Allah daha beterlerinden korusun. Hepimizi korusun inşallah sağ Salim zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza alalım kuzum ya ay valla güzel olduğu kadar da zormuş bu hamilelik
Ayy amin amin canım inşallah Hamilelik gerçekten çok ama çok güzel ben çok sevdim ama bir yandan da yüreğim hep hop hop, insan korkuyor endişeleniyor annelik içgüdüsü

Ayy amin amin canım inşallah Hamilelik gerçekten çok ama çok güzel ben çok sevdim ama bir yandan da yüreğim hep hop hop, insan korkuyor endişeleniyor annelik içgüdüsü
Endişelenmeden bir günümüz geçmiyor resmen bikaç saat hareketini hissetmeyelim hemen aman bi şey mi oldu demeye başlıyoruz. Ama bi de kontrol günü o hareketlerini görüyoruz ya o zaman da eriyoruz dün kontroldeydim benimki eliyle yetmezmiş gibi ayağıyla yüzünü kapattı ya resmen göstermemek için o kadar uğraştı ki yaramaz kuşum

Merhabalar. Bugun detayli ultrason sonucu sadece arsa teshisi konuldu. Acaba aranizda yada tanidiklarinizda boyle bir teshis konulan varmidir. Kafam karisti fetal dna onerildi tekrardan. Ama baska bi sorun olmadigi icin engel teşkil etmez dedi doktor. Acaba sizlerde boyle bi durum oldu mu

Ahahah hamilelikte öyle oluyor malesef ya bende 80 kullanıyordum 85 geçtim hamilelikte ama doğum sonrası içşn 90 aldım emzirme sütyeni olmazsa büyürse yeni alırım

Ahahah hamilelikte öyle oluyor malesef ya bende 80 kullanıyordum 85 geçtim hamilelikte ama doğum sonrası içşn 90 aldım emzirme sütyeni olmazsa büyürse yeni alırım
Askılarından da beden ayarlaması yaparız ne yapalım baktık olmuyor alırız. Yani daha ne kadar büyüyebilir bilemiyorum çünkü şoklardayım

Kızlar bebek vajinama o kadar vuruyor ki uyuyamıyorum resmen midem bulandı hareketten bi dk durmuyorlar resmen ikisinin ayak aşagı da

Çok geçmiş olsun. Daha önce duymamıştım şimdi araştırdım senin yazmanla birlikte. Fetal dna yaptırmış mıydın?

Ne yedin de coştular yoksa normal halleri mi hahah yerim
Benimkiler gündüz sakinler hatta bazen panik atak geçiririm acaba yaşıyorlar mı diye ikindiden sonra coşarlar ama bugün fazla çoştular ağzım durmadı bugün ha bire bişeyler yiyorum

Benimkiler gündüz sakinler hatta bazen panik atak geçiririm acaba yaşıyorlar mı diye ikindiden sonra coşarlar ama bugün fazla çoştular ağzım durmadı bugün ha bire bişeyler yiyorum
Ondan da coşturmuşsun bebekleri annesi bırak hareketlensinler mis gibi otur hareketlerini izle

Kızlar bebek vajinama o kadar vuruyor ki uyuyamıyorum resmen midem bulandı hareketten bi dk durmuyorlar resmen ikisinin ayak aşagı da
Benim de öyle ağlıcam artık hele yan yatınca öyle vuruyo ki vajinama bacaklarımı kapatamıyorum arasında iki yastık var dnxhhdhd güm güm ediyo şu an komple sallanıyorum

Ondan da coşturmuşsun bebekleri annesi bırak hareketlensinler mis gibi otur hareketlerini izle
Öyle valla hareket etsinler de uyumasam da olur sadece o kadar asagıdalar ki vajinadan çıkacaklar sanıyorum ona tedirgin oluyorum 25. Haftadan sonra anca tamamen yukarı çıkarlarmış suan kafaları göbek deliğinin üstünde ama ayaklar en altta

Evet ya ben de haftalara göre bebeklerin nerede olduğuna baktım gerçekten biraz daha yukarı çıksalar rahatlayacağız. Neyse bir şey kalmadı az kaldı allahın izniyle gelsin de o günler azcık rahatlarız sonlara doğru da ayvayı yeriz nefes alamıyorken hahah

Kaç hafta kaldı ne zaman yukarı çıkarlar az daha

Aynen doktorum söyledi 25 haftadan sonra yukarı çıkacaklar bu seferde diyaframda baskı çok olacak nefes alamican dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…