Çok uzun zamandır öyleyim çok iğrenç bir şey umarım kimsede erkenden başlamaz. Benim oldukça erken başladı ve geçmiyor. Ne kadar yorgun olursam olayım evde olduğum zamanlarda dahi gündüz uyuyamıyorum. Gece 1 de dahi yatsam en geç bu saatte kalkıyorum çok kötü benim bu durum
1 de yatıyorum 6 da fırlıyorum yataktan belki uyurum diyorum acıktığım için kızım uyutmuyor bu sefer gündüz de asla uyuyamam sanki çok işim var gibi öyle oturuyorum
Yok ben ilk defa sizden böyle bir şey duydum. Daha önce grupta yazan da olmadı. Tabii ki yaptırmakta eminim ki fayda vardır, inşallah yanılmışlardır test tertemiz gelir. Anne baba olarak sizin de yüreğiniz rahat eder dualarım bebişler sizinle
Çok uzun zamandır öyleyim çok iğrenç bir şey umarım kimsede erkenden başlamaz. Benim oldukça erken başladı ve geçmiyor. Ne kadar yorgun olursam olayım evde olduğum zamanlarda dahi gündüz uyuyamıyorum. Gece 1 de dahi yatsam en geç bu saatte kalkıyorum çok kötü benim bu durum
İlk haftalarda öğlen uykuLarım vardı ve evin içinde sürekli uykulu gezdiğim için çok şikayetçiydim şimdi kaçta uyursam uyuyayım gece sabah yedide ayaktayım gündüz de uyuyamıyorum çıldıracağım
1 de yatıyorum 6 da fırlıyorum yataktan belki uyurum diyorum acıktığım için kızım uyutmuyor bu sefer gündüz de asla uyuyamam sanki çok işim var gibi öyle oturuyorum
İlk haftalarda öğlen uykuLarım vardı ve evin içinde sürekli uykulu gezdiğim için çok şikayetçiydim şimdi kaçta uyursam uyuyayım gece sabah yedide ayaktayım gündüz de uyuyamıyorum çıldıracağım
Açılıyor işte ne bedeller ödüyorum dönmüyorum bile kazık gibi uyuyorum ama yok illa uyanılıyor sanırım şeker de var bende daha yüklemeye girmedim ama gece çokta tuvalete kalkıyorum bir de 3 saat uyku yetiyor uyanıyorum sonra aptal gibi oluyorum. Bak daha gün yeni başladı sayılır benim her yerim ağrıyor uykusuzluktan
Benim henüz göbekte değilde bikini bölgesinde başlayıp hafiften bir karış yukarısına doğru gelmiş aşşağı kısmı göremiyordum ama aynada şok oldum bende diyordum bende çıkmıyacak
Sabah yapılan nst'lerde sancı çıkmadı canım karnımda ağrı da olmayınca doktor taburcu etti, vajinaya ve bacağa girip çıkan ağrılar var ama uzun süre yattığın için olabilir dedi. Eve geldim dinleniyorum çok hareket etmemem söylendi
Sabah yapılan nst'lerde sancı çıkmadı canım karnımda ağrı da olmayınca doktor taburcu etti, vajinaya ve bacağa girip çıkan ağrılar var ama uzun süre yattığın için olabilir dedi. Eve geldim dinleniyorum çok hareket etmemem söylendi
Benim henüz göbekte değilde bikini bölgesinde başlayıp hafiften bir karış yukarısına doğru gelmiş aşşağı kısmı göremiyordum ama aynada şok oldum bende diyordum bende çıkmıyacak
İyi bakalım canım bak böyle yatarak devam, aramıza hoşgeldin hiç endişe etme 8.Haftamdan beri yatıyorum. 12.haftadan beri hem açıklık hem kısa serviksle idare ediyorum. Bazen pes ediyorum ama direnmek zorundayız olumsuzluk ve stres çok etkiliyor. Sakın sıkma kendini. Olabildiğince dinlen. Çok az kaldı. Sen bir de benden iki hafta ilerdesin hadi yine iyisin çok da sevindim taburcu olduğun için. İnşallah tekrar yaşamazsın bütün gece seni düşündüm. Geçmiş olsun
Oy çıkmış sizde Aşkım bazılarının aşağıdan başlayıp göbek deliğine kadar, bazılarının tam aşağıdan başlayıp göğsüğe kadar, bazılarında da hiiiç olmazmış ben en sonuncudayım tık yok şu an