Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
1 de yatıyorum 6 da fırlıyorum yataktan belki uyurum diyorum acıktığım için kızım uyutmuyor bu sefer gündüz de asla uyuyamam sanki çok işim var gibi öyle oturuyorum

Cok tesekkur ediyrum saglikla gelsin evlatlarimiz

İlk haftalarda öğlen uykuLarım vardı ve evin içinde sürekli uykulu gezdiğim için çok şikayetçiydim şimdi kaçta uyursam uyuyayım gece sabah yedide ayaktayım gündüz de uyuyamıyorum çıldıracağım

Hahahha evet cinnet geliyor insan resmen uyuyamadığına sinirleniyor hahjsjs

Aynen öyle ya ama gözümü bir kere açarsam daha uyuyamıyorum maalesef
Açılıyor işte ne bedeller ödüyorum dönmüyorum bile kazık gibi uyuyorum ama yok illa uyanılıyor sanırım şeker de var bende daha yüklemeye girmedim ama gece çokta tuvalete kalkıyorum bir de 3 saat uyku yetiyor uyanıyorum sonra aptal gibi oluyorum. Bak daha gün yeni başladı sayılır benim her yerim ağrıyor uykusuzluktan

Kızlar göbeğinizde linea nigra çizgisi oluştu mu?
Benim henüz göbekte değilde bikini bölgesinde başlayıp hafiften bir karış yukarısına doğru gelmiş aşşağı kısmı göremiyordum ama aynada şok oldum bende diyordum bende çıkmıyacak

P Psknd nasılsın canım iyi misin?
@Kardelenay sen de gittin mi doktora? İyi misiniz ses verin

Sabah yapılan nst'lerde sancı çıkmadı canım karnımda ağrı da olmayınca doktor taburcu etti, vajinaya ve bacağa girip çıkan ağrılar var ama uzun süre yattığın için olabilir dedi. Eve geldim dinleniyorum çok hareket etmemem söylendi

Çok geçmiş olsun

Benim henüz göbekte değilde bikini bölgesinde başlayıp hafiften bir karış yukarısına doğru gelmiş aşşağı kısmı göremiyordum ama aynada şok oldum bende diyordum bende çıkmıyacak
Yaaaa hahah ufak çaplı bir şok bende de daha bir şey yok bakalım çıkacak mı merak ediyorum. Bazılarında hiç çıkmıyormuş

İyi bakalım canım bak böyle yatarak devam, aramıza hoşgeldin hiç endişe etme 8.Haftamdan beri yatıyorum. 12.haftadan beri hem açıklık hem kısa serviksle idare ediyorum. Bazen pes ediyorum ama direnmek zorundayız olumsuzluk ve stres çok etkiliyor. Sakın sıkma kendini. Olabildiğince dinlen. Çok az kaldı. Sen bir de benden iki hafta ilerdesin hadi yine iyisin çok da sevindim taburcu olduğun için. İnşallah tekrar yaşamazsın bütün gece seni düşündüm. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha tekrarlamaz

Gözünüz aydın boi bol dinlenin

Benim aşağıdan göbek deliğine kadar var yukarı göğüs arasına doğru çıkıyormuş bazılarının demi
Oy çıkmış sizde Aşkım bazılarının aşağıdan başlayıp göbek deliğine kadar, bazılarının tam aşağıdan başlayıp göğsüğe kadar, bazılarında da hiiiç olmazmış ben en sonuncudayım tık yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…