Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Benim bayağı aşağıdanmış göbek deliğine kadar bir de bunun erkek kız yorumlaması vardı, inanmam böyle şeylere de öyle diyolar

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-19-12-02-05-002_com.android.chrome.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 34
Benim bayağı aşağıdanmış göbek deliğine kadar bir de bunun erkek kız yorumlaması vardı, inanmam böyle şeylere de öyle diyolar
Ya ben de inanmıyorum o kadar hurafem kızdı erkek çıktı ama şu an karnımın şekli tamamen erkek yani top gibi

Ya ben de inanmıyorum o kadar hurafem kızdı erkek çıktı ama şu an karnımın şekli tamamen erkek yani top gibi
Benim hurafelerim hiç tutmaz öncekinde de tutmazdı bunda da deli gibi tatlı yiyorum karnım top gibiydi bu haftaya kadar tipimde değişiklik olmadı herkes erkek erkek dedi. Hala da inanamıyor kimse kız olduğuna yayıldığını hissediyorum bu hafta karnımın ama

Ay bende mal gibiyim afedersin başım da ağrıyor uykumda var yatamıyorum Ahahhaha valla bende yükleme yaptırmadım ama yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası

Ay bende mal gibiyim afedersin başım da ağrıyor uykumda var yatamıyorum Ahahhaha valla bende yükleme yaptırmadım ama yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası
Aynıyız aynıııııı ben pcosluyum, insülin direncim var, anne babada şeker var o yüzden yaptıracağım. Gerçi gebelik şekeri hiçbir şeye bakmadan da çıkabiliyor şart aslında

Aynıyız aynıııııı ben pcosluyum, insülin direncim var, anne babada şeker var o yüzden yaptıracağım. Gerçi gebelik şekeri hiçbir şeye bakmadan da çıkabiliyor şart aslında
Sağlık ocağı peşime düşmüş şimdi de aşı için hahaha bi rahat bırakmıyorlar ya yok şeker yüklemesi yok aşı yok bilmem ne

Kesinlikle öyle. Zaten içeriğin de iki baklava kadar şeker var. Bazıları öyle bi konuşuyor ki sanki dünya kadar şekeri yüklüyorlar. Şeker yüklemesi em iyi sonucu gösterir ki bizde ona göre hareket ederiz

Kesinlikle öyle allah korusun varsa da önlem alırız dikkat ederiz

Kızlar göbeğinizde linea nigra çizgisi oluştu mu?
Bende de belli belirsiz bir cizgi basladi ama asagidan göbüşe kadar:) ben beyaz tenliyim sanirim esmerlerde daha belirgin oluyormus, dogumdan sonra da hormonlar duzelince vedalasiyormusuz kendisiyle:) cok kabul edilebilir keske gelecek olan kilolar catlaklar ve sarkmalar da dogumdan sonra kendiliginden gitse :)

Ay kızlar uykusuzluktan şikayet ediyordum bu 3 gündür günde 2-3 defa yarım saatte olsa uyuyorum dayanamıyorum özellikle bişeyler yersem öyle oluyorum

Ay kızlar uykusuzluktan şikayet ediyordum bu 3 gündür günde 2-3 defa yarım saatte olsa uyuyorum dayanamıyorum özellikle bişeyler yersem öyle oluyorum
Uyu uyu maşallah nazar değmesin. Çok aşırı yiyip tansiyonunu fırlatıp uyuma da normal şekilde uyu.

Dün akşam yemek yaparken bir fenalık geldi anlatamam size sıcaktı mutfak çok. Sanki ruhum çekildi böyle bir baş dönmesi falan. Tansiyonumu ölçtüm 9/6 çıktı. (Hamilelik boyunca ilk defa ölçüyorum) Normalde benim 12/8 falandır hep. Dedim ölüyorum galiba. Sonra tuzlu ayran falan içtim biraz sonra uyuyakalmışım. Sabah uyandım gayet iyiyim bi ölçtüm 10/6 Galiba hamilelikte tansiyon genel düşük seyrediyor o baygınlığın tansiyonla alakası yokmuş noldu anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…