Oy çıkmış sizde Aşkım bazılarının aşağıdan başlayıp göbek deliğine kadar, bazılarının tam aşağıdan başlayıp göğsüğe kadar, bazılarında da hiiiç olmazmış ben en sonuncudayım tık yok şu an
Benim hurafelerim hiç tutmaz öncekinde de tutmazdı bunda da deli gibi tatlı yiyorum karnım top gibiydi bu haftaya kadar tipimde değişiklik olmadı herkes erkek erkek dedi. Hala da inanamıyor kimse kız olduğuna yayıldığını hissediyorum bu hafta karnımın ama
Açılıyor işte ne bedeller ödüyorum dönmüyorum bile kazık gibi uyuyorum ama yok illa uyanılıyor sanırım şeker de var bende daha yüklemeye girmedim ama gece çokta tuvalete kalkıyorum bir de 3 saat uyku yetiyor uyanıyorum sonra aptal gibi oluyorum. Bak daha gün yeni başladı sayılır benim her yerim ağrıyor uykusuzluktan
Ay bende mal gibiyim afedersin başım da ağrıyor uykumda var yatamıyorum Ahahhaha valla bende yükleme yaptırmadım ama yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası
Ay bende mal gibiyim afedersin başım da ağrıyor uykumda var yatamıyorum Ahahhaha valla bende yükleme yaptırmadım ama yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası
Aynıyız aynıııııı ben pcosluyum, insülin direncim var, anne babada şeker var o yüzden yaptıracağım. Gerçi gebelik şekeri hiçbir şeye bakmadan da çıkabiliyor şart aslında
Aynıyız aynıııııı ben pcosluyum, insülin direncim var, anne babada şeker var o yüzden yaptıracağım. Gerçi gebelik şekeri hiçbir şeye bakmadan da çıkabiliyor şart aslında
Kesinlikle öyle. Zaten içeriğin de iki baklava kadar şeker var. Bazıları öyle bi konuşuyor ki sanki dünya kadar şekeri yüklüyorlar. Şeker yüklemesi em iyi sonucu gösterir ki bizde ona göre hareket ederiz
Kesinlikle öyle. Zaten içeriğin de iki baklava kadar şeker var. Bazıları öyle bi konuşuyor ki sanki dünya kadar şekeri yüklüyorlar. Şeker yüklemesi em iyi sonucu gösterir ki bizde ona göre hareket ederiz
Bende de belli belirsiz bir cizgi basladi ama asagidan göbüşe kadar:) ben beyaz tenliyim sanirim esmerlerde daha belirgin oluyormus, dogumdan sonra da hormonlar duzelince vedalasiyormusuz kendisiyle:) cok kabul edilebilir keske gelecek olan kilolar catlaklar ve sarkmalar da dogumdan sonra kendiliginden gitse :)
Kız yok unuttum nasıl bir şey olduğunu hahjsjs asla görmüyorum dediğin gibi aynada şöyle kaktırarak bakıyorum ne alemdeyiz diye hahsmsm sinirlerim bozuluyor
Kız yok unuttum nasıl bir şey olduğunu hahjsjs asla görmüyorum dediğin gibi aydada şöyle kaktırarak bakıyorum ne alemdeyiz diye hahsmsm sinirlerim bozuluyor
Dün akşam yemek yaparken bir fenalık geldi anlatamam size sıcaktı mutfak çok. Sanki ruhum çekildi böyle bir baş dönmesi falan. Tansiyonumu ölçtüm 9/6 çıktı. (Hamilelik boyunca ilk defa ölçüyorum) Normalde benim 12/8 falandır hep. Dedim ölüyorum galiba. Sonra tuzlu ayran falan içtim biraz sonra uyuyakalmışım. Sabah uyandım gayet iyiyim bi ölçtüm 10/6 Galiba hamilelikte tansiyon genel düşük seyrediyor o baygınlığın tansiyonla alakası yokmuş noldu anlamadım valla