İyi bakalım canım bak böyle yatarak devam, aramıza hoşgeldin hiç endişe etme8.Haftamdan beri yatıyorum. 12.haftadan beri hem açıklık hem kısa serviksle idare ediyorum. Bazen pes ediyorum ama direnmek zorundayız olumsuzluk ve stres çok etkiliyor. Sakın sıkma kendini. Olabildiğince dinlen. Çok az kaldı. Sen bir de benden iki hafta ilerdesin hadi yine iyisin çok da sevindim taburcu olduğun için. İnşallah tekrar yaşamazsın bütün gece seni düşündüm. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha tekrarlamaz
Gözünüz aydın boi bol dinlenin
Tansiyon aleti alayım bugün ya normalde doktor hep ölçer sıkıntı çıkmaz ama orda yemek yemiyorumUyu uyu maşallah nazar değmesin. Çok aşırı yiyip tansiyonunu fırlatıp uyuma da normal şekilde uyu.
Al canım evde bulunsun zararı olmaz tansiyon aletinin ben de evde takip ediyorum iyi oluyor biliyorum en azından kaç vs diye.Tansiyon aleti alayım bugün ya normalde doktor hep ölçer sıkıntı çıkmaz ama orda yemek yemiyorumzaten uyumamak için tutuyorum kendimi yemekten bi iki saat sonra uyuyorum korkudan
Sıcakta çok durmamaya çalış ve artık havalar sıcak su tüketimini arttır canım. Yüksek tansiyon sıkıntı oluyor düşük tansiyon da 7 olmadığı sürece sorun yok diyorlarDün akşam yemek yaparken bir fenalık geldi anlatamam size sıcaktı mutfak çok. Sanki ruhum çekildi böyle bir baş dönmesi falan. Tansiyonumu ölçtüm 9/6 çıktı. (Hamilelik boyunca ilk defa ölçüyorum) Normalde benim 12/8 falandır hep. Dedim ölüyorum galiba. Sonra tuzlu ayran falan içtim biraz sonra uyuyakalmışım. Sabah uyandım gayet iyiyim bi ölçtüm 10/6Galiba hamilelikte tansiyon genel düşük seyrediyor o baygınlığın tansiyonla alakası yokmuş noldu anlamadım valla
Mantıklı ya. Şeker ölçüm cihazı da aldım sipariş ettim gelsin bakalım onla da kontrol edeyimAl canım evde bulunsun zararı olmaz tansiyon aletinin ben de evde takip ediyorum iyi oluyor biliyorum en azından kaç vs diye.
Hamilelikte düşük tansiyon da çok tehlikeli annem söylüyor sana hamileyken 12 olan tansiyonum hep 8 lerdeydi aman ölç bak kızım der hep. Aç durma, sıcakta kalma, suyunu iç canım dikkat et çokDün akşam yemek yaparken bir fenalık geldi anlatamam size sıcaktı mutfak çok. Sanki ruhum çekildi böyle bir baş dönmesi falan. Tansiyonumu ölçtüm 9/6 çıktı. (Hamilelik boyunca ilk defa ölçüyorum) Normalde benim 12/8 falandır hep. Dedim ölüyorum galiba. Sonra tuzlu ayran falan içtim biraz sonra uyuyakalmışım. Sabah uyandım gayet iyiyim bi ölçtüm 10/6Galiba hamilelikte tansiyon genel düşük seyrediyor o baygınlığın tansiyonla alakası yokmuş noldu anlamadım valla
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlen az kaldı doğumumuza sonrasında rahat hareket ederizÇok teşekkür ederim kızlar
Evet o da önemli tansiyon kadar en azından kendini biliyor insan. İnşallah şeker falan çıkmasın da yüklemede.Mantıklı ya. Şeker ölçüm cihazı da aldım sipariş ettim gelsin bakalım onla da kontrol edeyim
İnşallah kuzum bu aralar canım çikolata çekiyor ordan biliyorum kesin şekerim çıkar çünkü iki hafta öncesine kadar çikolata yemedim hamilelikte canım istemiyordu şimdi istiyor bu sefer korkudan yemiyorum 2 temmuzda detaylıya giricem 3 temmuzda şeker yüklemesi yapıcam o zaman belli olsun yoksa yerimEvet o da önemli tansiyon kadar en azından kendini biliyor insan. İnşallah şeker falan çıkmasın da yüklemede.
Daha önce hangi firmaya yaptırmıştınız acaba? Zaten bazı şeyler doğuma kadar geçiyor diye okumuştum. Hiç duymadım bende, geçmiş olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımızaTesekkur ediyrum geri donusunuz icin. Fetal dna yaptirmistim ama bu daha kapsamli bakilmasi gereken bi hastalikmis. Ozellikle yurtdışına giden firmalara yaptirmak gerekiyormus. Bende arastirdim tek bu sikinti arsa varsa korkulacak bise yok diyolar. Bende merak ettim acaba burada baska kimseye solendi mi diye . Cok tesekkurler
Üf seni nasıl iyi anlıyorum benim de öyle canım çekiyor çoğu zaman zor duruyorum. Yeme yavrum yüklemeye kadar az kalmış zaten tut kendini. Biz biraz dikkat ederek girelim de çıkacağı varsa yine çıkar zaten. Onu da çıkarsa o zaman düşünürüzİnşallah kuzum bu aralar canım çikolata çekiyor ordan biliyorum kesin şekerim çıkar çünkü iki hafta öncesine kadar çikolata yemedim hamilelikte canım istemiyordu şimdi istiyor bu sefer korkudan yemiyorum 2 temmuzda detaylıya giricem 3 temmuzda şeker yüklemesi yapıcam o zaman belli olsun yoksa yerim
Canım çok geçmiş olsun, yat dinlen güzel şeyleri düşünmeye çalış bebişin içinSabah yapılan nst'lerde sancı çıkmadı canım karnımda ağrı da olmayınca doktor taburcu etti, vajinaya ve bacağa girip çıkan ağrılar var ama uzun süre yattığın için olabilir dedi. Eve geldim dinleniyorum çok hareket etmemem söylendi
Ben kurak tarla gibiyimKızlar çatlamaya başlayan varmı ? Benim göğüslerimin alt kısmı çatlamış
Geçmiş olsun canım dinlen bol bolSabah yapılan nst'lerde sancı çıkmadı canım karnımda ağrı da olmayınca doktor taburcu etti, vajinaya ve bacağa girip çıkan ağrılar var ama uzun süre yattığın için olabilir dedi. Eve geldim dinleniyorum çok hareket etmemem söylendi
Zaten normalde de çatlaktım daha da çatlıyorum maalesef hergün krem sürmeye gayret ediyorum en az 3 litre su içiyorum ama olunca oluyorKızlar çatlamaya başlayan varmı ? Benim göğüslerimin alt kısmı çatlamış
Senin yatkınmış canım demekki .bende okadar dikkat etmiyorum. Dünyaya canlı getiriyoruz ve bunları biliyorduk ama bence çatlaklar genelde genetik yatkınlıkla alakalı .Zaten normalde de çatlaktım daha da çatlıyorum maalesef hergün krem sürmeye gayret ediyorum en az 3 litre su içiyorum ama olunca oluyor
Benim kadar dikkat etmeyende çatlak yok
Yapısal birşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?