Çatlak kesinlikle genetik ne yaparsan yap olacağı varsa yine olur, çatlar. Annenize sorun çatlamış mı çok nasılmış vücudu çünkü kesinlikle genetik.Senin yatkınmış canım demekki .bende okadar dikkat etmiyorum. Dünyaya canlı getiriyoruz ve bunları biliyorduk ama bence çatlaklar genelde genetik yatkınlıkla alakalı .
Aynen bence de genetik benim oğlumda hiç olmadı çatlak ciltle alakalı sanırımSenin yatkınmış canım demekki .bende okadar dikkat etmiyorum. Dünyaya canlı getiriyoruz ve bunları biliyorduk ama bence çatlaklar genelde genetik yatkınlıkla alakalı .
Ana tarafında bizde kimsede 1 tane çatlak yok ama baba tarafını çok bilmiyorum belki o tarafta vardır.. annem her gebelinde 25-30 kg aldı 1 tane bile yok yani 3 çocuktada şuanda da 47 yaşında ablam sanırsınızÇatlak kesinlikle genetik ne yaparsan yap olacağı varsa yine olur, çatlar. Annenize sorun çatlamış mı çok nasılmış vücudu çünkü kesinlikle genetik.
Kesinlikle genetik ama baba tarafı herkes ölü diyebilirim bilmiyorum o yüzden kimin genidirÇatlak kesinlikle genetik ne yaparsan yap olacağı varsa yine olur, çatlar. Annenize sorun çatlamış mı çok nasılmış vücudu çünkü kesinlikle genetik.
Geçmiş olsun bazı doktorlar o bölgeyi uyusturup ,çürüğün durumuna bakarak Ya kanal ya da dolgu yapabiliyorlar .Ama emin olmak istiyorsa röntgen istemiştir de o da hamilelikte önerilmiyor.Kızlar ya 1 tane dişim çürümüş kararmış, belki röntgen çekmeden yapilir dedim de doktor röntgen çekmek gerek dedi veya erteleyin doğumdan sonraya dedi. Benim gibi dişi çürüyen ağrıyan var mı? Nasıl bekleyeceğiz dis ağrısı çok zor
Aşı yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası şeker içinde şöyle diğer testleri vermeye gittiğimde oradaki hemşire arkadaş bir anda şeker yüklemesi yapmanın çokta sağlıklı olmadığından bahsetti.Ama çok şart olan şeylerden bahsetmişler balım.
Şeker yüklemesinde ki şeker oranı 2dilim baklavayla eş deniliyor o halde iki dilim baklava yiyeyim onun yerineMerhaba kızlar , geçen gün doktor randevum vardı idrar kültürümün sonucu tam örnek olmadığı için çıkmamış yarın onu tekrar vereceğim.Tetanoz aşisi olacagim.Sali günü de detaylı olacağım ,heyecanlıyım
Şeker yüklemesi testine karşı olanlar, özel durumunuz vardır doktorunuz onermez yaptirmazsiniz bu normal.Ama kendi kendinize karar alıp yaptirmayacagim demeniz bana tuhaf geliyor.Hic mi şekerli birşey tuketmiyorsunuz ,ekmek falan yemiyorsunuz.
Asiyi Dr sordurdum ol demiş olacagim.Sekerimi gün aşırı olctugum için onu yaptır demeyecektir büyük olasılık.Cunku günde 6 kere olcuyorum.Cok şükür iyi gidiyor diyabet hemşiresi bence olcmene gerek yok diyor ,ama doktor bebek büyüdükçe belki değerler değişebilir diye tedbiri elden bırakmıyor.
Diyabet hemsirem çok tatlı biri .İlla yeme şöyle böyle demiyor.Olur dayanamaz yersen suyu bol iç ,yoğurt tüket diyor,sizinde aklınızda olsun.Yuruyuste şekere çok iyi geliyor.
O zaman iki dilim baklava yiyelim öyle ölçsünlerKesinlikle öyle. Zaten içeriğin de iki baklava kadar şeker var. Bazıları öyle bi konuşuyor ki sanki dünya kadar şekeri yüklüyorlar. Şeker yüklemesi em iyi sonucu gösterir ki bizde ona göre hareket ederiz
Keşke ,ama olmuyor işteŞeker yüklemesinde ki şeker oranı 2dilim baklavayla eş deniliyor o halde iki dilim baklava yiyeyim onun yerine
Benim sadece bir tane var göbek altında oda 14. Haftada çatlamıştı ama uzamışKızlar çatlamaya başlayan varmı ? Benim göğüslerimin alt kısmı çatlamış
Baklavanın kana karışmasıyla sıvının karışması aynı değil canım ondan o şekilde yapıyorlar dünyada şeker yüklemesi yüzünden bebeğini kaybeden yok ama şekeri olduğunu bilmeden gebelik geçirip bebeği şeker komasına girip ölü doğuran yada bebeğinde şeker hastalığı olarak dünyaya getiren çok canım.O zaman iki dilim baklava yiyelim öyle ölçsünler
Ay kötü diş ağrısı ya doktorunla konuştun mu pekiKızlar ya 1 tane dişim çürümüş kararmış, belki röntgen çekmeden yapilir dedim de doktor röntgen çekmek gerek dedi veya erteleyin doğumdan sonraya dedi. Benim gibi dişi çürüyen ağrıyan var mı? Nasıl bekleyeceğiz dis ağrısı çok zor
Bu doktordan çok bilen hemşirelere de aşırı gıcığım. Hangi doktor bir bebeğe zarar vermek ister zararlı olduğunu bile bile şeker yüklemesi ister ki? Kızım önden gidiyordu iri bir bebekti doktorum korktu hemen şeker yüklemesi yapalım önlemini almazsak erken doğum olur dedi. Bende çıkmadı ama ya olsaydı ve yaptırmasaydım sonucu çok kötü olabilirdi. Ben bilime inanmaktan yanayım sonuçta doktor olan biz değilizAşı yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası şeker içinde şöyle diğer testleri vermeye gittiğimde oradaki hemşire arkadaş bir anda şeker yüklemesi yapmanın çokta sağlıklı olmadığından bahsetti.
Benim bir arkadaşımda yaptıracaktı fakat çok istemiyordu sonra doktorun tavsiyesiyle şeker cihazı alıp aç tok sabah akşam üç gün ölçüm yaptı. Buda şeker yüklemesi yapmasına gerek kalmadı.
kişisel yorumum bu tabiki
Aşı ol valla ben oldum kafam rahat doktorlar her zaman en iyisini bilir boşuna okumadılarAşi için de, olur ne olmaz köye kente gidecegim ins riske girmek istemem yani,yaptıracağım.
Ayyy kimse görmedi miiiiSelam güzel annelerŞu bebek arabasını bi tekrar gündeme alabilir miyiz alanlar hangi marka model aldığını, puseti vs ayrı mı aldı dahil mi… denediyseniz hafif mi kapanması kolay mı falan söyleseniz de bi baksam hiç anlamıyorum bu işten kafam da karman çorman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?