Ben çok taze,bebek arabası olarak cybex eezy s twist +2,puset olarak da cloud g i size aldım. Türkiye fiyatları (özellikle pusetin) çok pahalı ama almanyadan yarı fiyatından da aşağıya aldım diyebilirm. Zaten gözüm hep bu markadaydı,bebeğin emniyeti,konforu,güveni zaten ilk öncelik ama benim için de kolay taşınabilir ve katlanabilir olması önemliydi. Bu model de bana tüm bunları sunuyor açıkçası. Biz çift olarak çok yurtdışı gezisi yaptığımız için uçağa almak da kolay olsun istiyordum ve tüm kriterlerimi teoride karşılıyor bu araba. Pratik kısmını bebiş doğunca göreceğiz :)Ayyy kimse görmedi miiii
Eğer şekerin varsa ve bir anda bu yüklemeyi yaparsan sağlıklı olmaz dedi.Bu doktordan çok bilen hemşirelere de aşırı gıcığım. Hangi doktor bir bebeğe zarar vermek ister zararlı olduğunu bile bile şeker yüklemesi ister ki? Kızım önden gidiyordu iri bir bebekti doktorum korktu hemen şeker yüklemesi yapalım önlemini almazsak erken doğum olur dedi. Bende çıkmadı ama ya olsaydı ve yaptırmasaydım sonucu çok kötü olabilirdi. Ben bilime inanmaktan yanayım sonuçta doktor olan biz değiliz
Prego ibiza aldım canım pusetli ve çok kaliteliAyyy kimse görmedi miiii
Allah korusun Allah herkesin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum.Baklavanın kana karışmasıyla sıvının karışması aynı değil canım ondan o şekilde yapıyorlar dünyada şeker yüklemesi yüzünden bebeğini kaybeden yok ama şekeri olduğunu bilmeden gebelik geçirip bebeği şeker komasına girip ölü doğuran yada bebeğinde şeker hastalığı olarak dünyaya getiren çok canım.
Kuşum zibilyon kere yazdığım için tekrar beynim yazmama engel olmuş sanırım içimden cevaplayıp geçmişimAyyy kimse görmedi miiii
Yaaa çok tebrik ediyorum maşallah çok sevindim temiz çıkmasına. Darısı bana ve diğer arkadaşlarıma. Gerçekten çıkarsa diye korkulu rüyam şeker yüklemesi umarım benim de temiz gelir derin bir oh çekerim. Çok önemli maalesef bizim ve bebeklerimiz için. İnşallah kimsede çıkmazKızlar benim yükleme sonucum iyi gelmişdarısı tüm hamislere ( bu arada doktorum aşırı katıydı bu konuda şekerin çıkarsa endokrinolojiye yada dahiliyeye gönderiyoruz takip altına alınması gereken önemli bir konu olduğunu söyledi )
İnşallah kuzumYaaa çok tebrik ediyorum maşallah çok sevindim temiz çıkmasına. Darısı bana ve diğer arkadaşlarıma. Gerçekten çıkarsa diye korkulu rüyam şeker yüklemesi umarım benim de temiz gelir derin bir oh çekerim. Çok önemli maalesef bizim ve bebeklerimiz için. İnşallah kimsede çıkmaz
Ayyy kıyamam sana şimdi nasılsın? Bana doktorum randevun kaçta olursa olsun 8.30 da burda ol dedi. Daha önce de yaptırdım kesinlikle hem erkenden gitmek lazım hem de biri olmalı yanında. Ben baygınlık geçiriyorum eşim destek olur banaİnşallah kuzumstres altına giriyor insan ben ilk gebeliğimde asitli olandan vermişlerdi teneke de onu çok rahat içmiştim bu sefer ki gazsız olandı bildiğin şerbetti limon özlü bayağı ağladım içerken doktor eğer çıkarırsan miden bulanırsa tekrarlamamız gerekir deyince ne yapıp edip içtim birde tavsiyem kesinlikle sabah erkenden gidin ben 10 gibi gitmek zorunda kaldım 1 e kadar su bile yasak o yüzden tavsiyem sabah 8 de gitmeniz
Antalya’da bir yer var beşik için gittik baktık firma sahibinin üslubu hoşuma gitmedi o yüzden orası iptal. Başka da yer yok çok eski modeller var zevkime uymuyor. Gardrop ve şifoniyeri ikeadan alıp geçeceğiz. Beşiği de İstanbul’a gideceğiz yakın zamanda ordan temin edip geliriz artık öyle düşündükMerhaba kızlar peki bebek odası için mobilyacılara baktınız mı?
Bel ağrım geçerse çok iyi olacagim inşallah, yükleme yapıldığı gün yüzüm sanki sıcak gibi geliyordu dedim herhalde şekerim tavan olduAyyy kıyamam sana şimdi nasılsın? Bana doktorum randevun kaçta olursa olsun 8.30 da burda ol dedi. Daha önce de yaptırdım kesinlikle hem erkenden gitmek lazım hem de biri olmalı yanında. Ben baygınlık geçiriyorum eşim destek olur bana
Ya ciddi misin sen? Neden böyle bir şey oluyor değerler düşüyor peki? Dualarım seninle bebeğinle.Kızlar ben bugün kan verdim yine değerlerimin sert bi şekilde düştüğünü gördük doktor yatış verdi hastanedeyim şimdi yükleme yapıldı Kortizonun dozunu artıracağız sanırım. Dua edin bana ya. Bir de bi şey sorucam etrafınızda falan hiç hamilelikte kortizonlu ilaç kullanan oldu mu? Bi fikriniz var mı? Bebeğe zarar verir miymiş? Hadi beni şişirdi falan hiç sorun değil ama bebeğe zarar vermez inşallah ya çok dert ediyorum bunu.
İnşallah geçer belin de bir an önce eşin masaj yapsın psikolojik olarak bile iyi gelirBel ağrım geçerse çok iyi olacagim inşallah, yükleme yapıldığı gün yüzüm sanki sıcak gibi geliyordu dedim herhalde şekerim tavan oldukesinlikle öyle sabah erkenden gitmelisin benimde eşim vardı ağlarken yanımda şuan guluyorum ama o an ağladım yani çünkü şekeri tatlıyı hiç sevmem ondan kriz vurdu herhalde
Hiç bilemiyorum canım ya tedavimiz gayet güzel gidiyordu evde temiz temiz yatıyorum işe gitmiyorum raporluyum. Bir hafta içinde çok sert bi şekilde düşmüş değerlerim. Doktor da yakın takip gerekli deyip yatırdı hastaneye. Kafayı yiyecem gerçekten vücut durduk yere ürettiği trombositi yakıyor yaYa ciddi misin sen? Neden böyle bir şey oluyor değerler düşüyor peki? Dualarım seninle bebeğinle.
Ben doz olarak hatırlamıyorum ama zatürre olmuştum prednol iğne vurulmustum yani kortizon 10 gün kadar oğlum da sağlıkli doğdu sadece doktorum tuzu eve bile sokmayacaksin demişti kortizon kullanırken bol su iciyordum içini ferah tut kuzum Rabbim korusun inşallahKızlar ben bugün kan verdim yine değerlerimin sert bi şekilde düştüğünü gördük doktor yatış verdi hastanedeyim şimdi yükleme yapıldı Kortizonun dozunu artıracağız sanırım. Dua edin bana ya. Bir de bi şey sorucam etrafınızda falan hiç hamilelikte kortizonlu ilaç kullanan oldu mu? Bi fikriniz var mı? Bebeğe zarar verir miymiş? Hadi beni şişirdi falan hiç sorun değil ama bebeğe zarar vermez inşallah ya çok dert ediyorum bunu.
Evde olacağına hastanede olman daha iyi daha güvenli. Hiç kafana takma hastaneye yatırıldım diye stres olma emin ol bak gözetim altında olmak daha iyi. Çok sinir bozucu bir durum düşmesi yani bir nedeni muhakkak olmalı umarım bir açıklama yaparlar ve kesin çözüm uygulanır. Dua et, korkma, stres olma bebeğin de etkilenir annesi bol bol duaHiç bilemiyorum canım ya tedavimiz gayet güzel gidiyordu evde temiz temiz yatıyorum işe gitmiyorum raporluyum. Bir hafta içinde çok sert bi şekilde düşmüş değerlerim. Doktor da yakın takip gerekli deyip yatırdı hastaneye. Kafayı yiyecem gerçekten vücut durduk yere ürettiği trombositi yakıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?