Ben de beğenemiyorum bir türlü açıkçası. 2 ay bekleme süresi oluyormuş mobilyaların artık yavaştan bakayım diyorum . Çilekten baby loof diye bir model beğenmiştim ama burada biri kötü yorum yapmış kaldı ki mobilya suntadanmış pek anlamam da neyse . Bir de ağırlaşmadan gidip bakmamız lazım artık galiba panik oldum sanırım ben daha hiçbir şey almadımAntalya’da bir yer var beşik için gittik baktık firma sahibinin üslubu hoşuma gitmedi o yüzden orası iptal. Başka da yer yok çok eski modeller var zevkime uymuyor. Gardrop ve şifoniyeri ikeadan alıp geçeceğiz. Beşiği de İstanbul’a gideceğiz yakın zamanda ordan temin edip geliriz artık öyle düşündük
Ben de mr a girerken içiyorum prednolu alerji olmamak için çifter çifter dozlarla 6-8 adet. Tuz ne öncesinde ne ilaçla ne de sonrasında katiyen tüketmiyorum. Doktor bana da aynısını söylemişti. Bol suyla da idrarla atılıyor zaten.Ben doz olarak hatırlamıyorum ama zatürre olmuştum prednol iğne vurulmustum yani kortizon 10 gün kadar oğlum da sağlıkli doğdu sadece doktorum tuzu eve bile sokmayacaksin demişti kortizon kullanırken bol su iciyordum içini ferah tut kuzum Rabbim korusun inşallah
HAhahaha aynı bende aynı aahajajsjajaİnşallah geçer belin de bir an önce eşin masaj yapsın psikolojik olarak bile iyi geliryaaaa hahah tahmin ediyorum o an ki halini ben de afedersin kuscam beeeeen yardım et diye ağlıyordum kusmak en büyük korkum çünkü allah göstermesin bayılırım hahah
İşte bir zevkimiz var dışında olunca insanın içine sinmiyor anlıyorum seni. Şimdi termin süreleri en az 40 gün oluyor o yüzden karar vermek lazım, çok geçe bırakmadan. Bir sorun olursa düzeltildi edildi onu da hesaplamak lazım. Anne yanı da var benim ama büyüyen beşikte alıyorum ilerde yatar diye doğmadan hazır olsun istiyorum.Ben de beğenemiyorum bir türlü açıkçası. 2 ay bekleme süresi oluyormuş mobilyaların artık yavaştan bakayım diyorum . Çilekten baby loof diye bir model beğenmiştim ama burada biri kötü yorum yapmış kaldı ki mobilya suntadanmış pek anlamam da neyse . Bir de ağırlaşmadan gidip bakmamız lazım artık galiba panik oldum sanırım ben daha hiçbir şey almadım
Ben de prednolü ilaç olarak kullanıyorum canım. Ama işte uzun süreli olduğu için çekincem bebeğe zarar verir mi oldu. Kısa süreli olsa sıkıntı değil ama. Du bakalım inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz yaBen doz olarak hatırlamıyorum ama zatürre olmuştum prednol iğne vurulmustum yani kortizon 10 gün kadar oğlum da sağlıkli doğdu sadece doktorum tuzu eve bile sokmayacaksin demişti kortizon kullanırken bol su iciyordum içini ferah tut kuzum Rabbim korusun inşallah
Ne bakması geldi eve kuruldu bileMerhaba kızlar peki bebek odası için mobilyacılara baktınız mı?
Benim hamilelikten önce de düşüktü canım. Kronik bi rahatsızlık gibi diyeyim. Hani Allah benzetmesin ama kanser gibi, bi sebebi yok, vücut kendi ürettiğini düşman olarak algılayıp yakıyor. hayati sınıra düşmedikçe tedavisi de yok denildi hep. 2019 yılından beri. O kadar çok doktor Hadtane gezdim hepsi de aynısını söyledi. Özel devlet araştırma vs hepsi de aynı. Ama hamilelik aşşırı düşürdü ve hep hayati seviyede ilerliyor. Çok ağlıyorum ya korkuyorum yine bebeğim dayanamaz da kaybedersem diye. Ne bileyim zormuş böyle durumlar da. Allah dermansız çaresiz dert vermesinEvde olacağına hastanede olman daha iyi daha güvenli. Hiç kafana takma hastaneye yatırıldım diye stres olma emin ol bak gözetim altında olmak daha iyi. Çok sinir bozucu bir durum düşmesi yani bir nedeni muhakkak olmalı umarım bir açıklama yaparlar ve kesin çözüm uygulanır. Dua et, korkma, stres olma bebeğin de etkilenir annesi bol bol dua
İyi yapmışsınız maşallah subhanallah :) Hangi mobilyacıdan aldınız acabaNe bakması geldi eve kuruldu bile
Allah korusun hiç benzetme yapma, böyle örnekler verme. Çok zor ve stres verici, düşündürücü bir durum farkındayım ama bir şey olmayacak telkinlerini bırakma. Sağlıkla kavuşacağız inşallah böyle düşün. Gidip tekrardan fark edilmesi, şu an hastanede olmanda bile vardır bir hayır canım benimBenim hamilelikten önce de düşüktü canım. Kronik bi rahatsızlık gibi diyeyim. Hani Allah benzetmesin ama kanser gibi, bi sebebi yok, vücut kendi ürettiğini düşman olarak algılayıp yakıyor. hayati sınıra düşmedikçe tedavisi de yok denildi hep. 2019 yılından beri. O kadar çok doktor Hadtane gezdim hepsi de aynısını söyledi. Özel devlet araştırma vs hepsi de aynı. Ama hamilelik aşşırı düşürdü ve hep hayati seviyede ilerliyor. Çok ağlıyorum ya korkuyorum yine bebeğim dayanamaz da kaybedersem diye. Ne bileyim zormuş böyle durumlar da. Allah dermansız çaresiz dert vermesin
inşallah kuzum inşallah resmen pozitif basıcam ama bünyede enerji yok ya. Neyse ama geçecek bakalım atlatıcaz inşallah bu günleri de.Allah korusun hiç benzetme yapma, böyle örnekler verme. Çok zor ve stres verici, düşündürücü bir durum farkındayım ama bir şey olmayacak telkinlerini bırakma. Sağlıkla kavuşacağız inşallah böyle düşün. Gidip tekrardan fark edilmesi, şu an hastanede olmanda bile vardır bir hayır canım benim
Kızlar ben bugün kan verdim yine değerlerimin sert bi şekilde düştüğünü gördük doktor yatış verdi hastanedeyim şimdi yükleme yapıldı Kortizonun dozunu artıracağız sanırım. Dua edin bana ya. Bir de bi şey sorucam etrafınızda falan hiç hamilelikte kortizonlu ilaç kullanan oldu mu? Bi fikriniz var mı? Bebeğe zarar verir miymiş? Hadi beni şişirdi falan hiç sorun değil ama bebeğe zarar vermez inşallah ya çok dert ediyorum bunu.
Karin bölgenmi catlamaya başladi canim ben hergun krem suruyorum yatmadan inşallah çatlamamZaten normalde de çatlaktım daha da çatlıyorum maalesef hergün krem sürmeye gayret ediyorum en az 3 litre su içiyorum ama olunca oluyor
Benim kadar dikkat etmeyende çatlak yok
Yapısal birşey..
Ayy Allah razi olsun senden buna cok ihtiyacim vardi kafam çorba oluyor biri sorunca
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım hastanede olman çok daha iyi, sürekli takip ederler hep kontrol altındasın. Doktorlar hamile olduğunu bilerek veriyorlar her ilacı sen sakin ol canım, dualarım seninle
Bas topla kendini bas o pozitif enerjiyi. En kötü söylemek istemediğim hastalık bile pozitif, güzel enerjilerle düzeliyor. Geçecek öyle düşün.inşallah kuzum inşallah resmen pozitif basıcam ama bünyede enerji yok ya. Neyse ama geçecek bakalım atlatıcaz inşallah bu günleri de.
Seker yuklemesini devlettemi yaptirmiştiniz hemen cikiyormu sonuç ertesi gün mü çikiyoKızlar benim yükleme sonucum iyi gelmişdarısı tüm hamislere ( bu arada doktorum aşırı katıydı bu konuda şekerin çıkarsa endokrinolojiye yada dahiliyeye gönderiyoruz takip altına alınması gereken önemli bir konu olduğunu söyledi )
Evet canım aynı gün akşam çıktıSeker yuklemesini devlettemi yaptirmiştiniz hemen cikiyormu sonuç ertesi gün mü çikiyo
Aa çok iyi sonucunuzn iyi çikmasina sevindim bende haftaya yaptircam inşallah benimkide güzel çikarEvet canım aynı gün akşam çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?