Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ben de beğenemiyorum bir türlü açıkçası. 2 ay bekleme süresi oluyormuş mobilyaların artık yavaştan bakayım diyorum . Çilekten baby loof diye bir model beğenmiştim ama burada biri kötü yorum yapmış kaldı ki mobilya suntadanmış pek anlamam da neyse . Bir de ağırlaşmadan gidip bakmamız lazım artık galiba panik oldum sanırım ben daha hiçbir şey almadım

Ben de mr a girerken içiyorum prednolu alerji olmamak için çifter çifter dozlarla 6-8 adet. Tuz ne öncesinde ne ilaçla ne de sonrasında katiyen tüketmiyorum. Doktor bana da aynısını söylemişti. Bol suyla da idrarla atılıyor zaten.

HAhahaha aynı bende aynı aahajajsjaja

İşte bir zevkimiz var dışında olunca insanın içine sinmiyor anlıyorum seni. Şimdi termin süreleri en az 40 gün oluyor o yüzden karar vermek lazım, çok geçe bırakmadan. Bir sorun olursa düzeltildi edildi onu da hesaplamak lazım. Anne yanı da var benim ama büyüyen beşikte alıyorum ilerde yatar diye doğmadan hazır olsun istiyorum.

Ben de prednolü ilaç olarak kullanıyorum canım. Ama işte uzun süreli olduğu için çekincem bebeğe zarar verir mi oldu. Kısa süreli olsa sıkıntı değil ama. Du bakalım inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz ya

Benim hamilelikten önce de düşüktü canım. Kronik bi rahatsızlık gibi diyeyim. Hani Allah benzetmesin ama kanser gibi, bi sebebi yok, vücut kendi ürettiğini düşman olarak algılayıp yakıyor. hayati sınıra düşmedikçe tedavisi de yok denildi hep. 2019 yılından beri. O kadar çok doktor Hadtane gezdim hepsi de aynısını söyledi. Özel devlet araştırma vs hepsi de aynı. Ama hamilelik aşşırı düşürdü ve hep hayati seviyede ilerliyor. Çok ağlıyorum ya korkuyorum yine bebeğim dayanamaz da kaybedersem diye. Ne bileyim zormuş böyle durumlar da. Allah dermansız çaresiz dert vermesin

Allah korusun hiç benzetme yapma, böyle örnekler verme. Çok zor ve stres verici, düşündürücü bir durum farkındayım ama bir şey olmayacak telkinlerini bırakma. Sağlıkla kavuşacağız inşallah böyle düşün. Gidip tekrardan fark edilmesi, şu an hastanede olmanda bile vardır bir hayır canım benim

inşallah kuzum inşallah resmen pozitif basıcam ama bünyede enerji yok ya. Neyse ama geçecek bakalım atlatıcaz inşallah bu günleri de.

Çok geçmiş olsun canım hastanede olman çok daha iyi, sürekli takip ederler hep kontrol altındasın. Doktorlar hamile olduğunu bilerek veriyorlar her ilacı sen sakin ol canım, dualarım seninle

Seker yuklemesini devlettemi yaptirmiştiniz hemen cikiyormu sonuç ertesi gün mü çikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…