Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Haydaaaaa… çok geçmiş olsun canım ya. Acildeysen kan sonuçlarının çıkması sabahı bulmaz muhtemelen. Bize de haber ver durumunu

Geçmiş olsun birşey çıkmaz inş endiselenme.Tesaduftur benimde dünden beri devam eden yoğun olmayan kasintim var,hayır olsun.

Haydaaaaa… çok geçmiş olsun canım ya. Acildeysen kan sonuçlarının çıkması sabahı bulmaz muhtemelen. Bize de haber ver durumunu
Çok teşekkür ederim Kadın doğum acilde bakıldı tüm sonuçlarıma ama çok kapsamlı bakıldığı için doktor sabah gelmemi söyledi, biz de eve geldik çok uzak değil zaten. Sabah haber veririm umarım değildir kolestaz falan çok iğrenç bir şey

Geçmiş olsun birşey çıkmaz inş endiselenme.Tesaduftur benimde dünden beri devam eden yoğun olmayan kasintim var,hayır olsun.
Çok teşekkür ederim, inşallah şu an için tek temennim bir şey çıkmaması. Yani bir an da göbek bölgemde başlayam bir kaşıntı ve kabarcık. Görüntü kolestaz diyor ama önemli olan kan tahlili sonuçları. Hayır olsun sizin de benim de…

İnşallah geceyi rahat geçirip dinlenebilirsin. Önemli olan tetkiklerinin yapılması. Yarına bi çözümünü bulur doktorlar. Çok çok geçmiş olsun cnm

İnşallah önemli birşey değildir. Ürtiker yani kurdeşen de olabilir mi acaba

Günaydın canım, geçmiş olsun, haber ver mutlaka ama ne oldu ki şimdi durduk yere

Günaydın kızlar, burun kanaması olan var mı? Ben iki gündür burun kanaması yaşıyorum. Tansiyonum hep normal. Sürekli ölçerim korkuyorum çünkü tansiyondan. Hep kurumuş kan sümkürürdüm bugün şak diye kanamaya başladı endişe ettim ama bir yandan da artan kan hacminden olduğunu düşünüyorum. Sizlerde de oldu mu

Günaydın. Burun kanaması değil de benimde burnumun içi çok kötü yara oldu

Günaydın. Burun kanaması değil de benimde burnumun içi çok kötü yara oldu
Benim öyleydi işte abdest falan alırken kan tortusu dökülüyordu şakır şakır kanamaya başlayınca endişelendim de geçti ya sana da geçmiş olsun canım. Bütün gece de gaz sancısı sonra mide krampları sabah da kalktım şimdi de burun kanamasından uyuyamıyorum günüm nasıl geçecek hiçbir fikrim yok

Bende oluyor çok kanamıyor ama kuruluktan oluyor sanırım sabah kalktığım da içi kanlı oluyor yıkarken biraz kaniyor

Çok geçmiş olsun ya nedir durum çıktı mı sonuçlar?

Biraz daha dişimizi sıkacağız az kaldı Allah’ın izniyle

çok geçmiş olsunn. inşallah sıkıntılı bir durum yoktur

Gelmiş geçmiş olsun,sonucun nasıl?
Bugün doktorumla konuştum ve haftaya da beni çağırdı yükleme için. Beni de tedirgin eden tek şey gebelik şekerinin çıkma ihtimali. Hamilelik başında verdiğim kanda şekerim normal değerin bir tık üzerinde çıkmıştı,o yüzden kontrollü ilerlemeye çalışıyorum ama son 2-3 haftadır şekerle aramıza mesafe sokamadım

Sabah akşamdı 32 mg yapıyor günde. Siz hiiiç takılmayın ona bence. Dr da çok düşünüp vermiştir emini. Kendinize bebeğinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…