Yok biri korkutması gibi değil canım rüyalarımda korkuyorum atıyorum tanıdığım birine bir şey oluyor falan gibi. Yoksa kesinlikle o gibi durumlarda okunması lazımAnnem olsa der besmelesiz mı uyudun ne yaptın. Kuzum sen yastığının altına bıçak koy hamile ve lohusa kadına musallat olan çok olurmuş uyumadan evvel bol bol dua oku Ayetel Kürsi Nas Felak oku
Gebelikte korkmak korkunç rüya görmek hatta saçma rüya bile görmek çok çok normal bir durum çok araştırdım ilk gebeliğimde de. Yani bunun musallatla alakası yok. Hormonların etkisi duygu değişimi hersey etkiliyorYok biri korkutması gibi değil canım rüyalarımda korkuyorum atıyorum tanıdığım birine bir şey oluyor falan gibi. Yoksa kesinlikle o gibi durumlarda okunması lazım
Canım çok geçmiş olsun bişeyler yiyip yat sol tarafına dinle birazKulağıma küpe olsun asla terliksiz girmicem bende inşallah bı kıpırtı verse bebeğim rahatlicam inan ki
Canım kullandıktan sonra havalandırıyormusun ? Eşim dün gece 1 de böcekler için vs olan bir ilaç uyguladı . Sabahta 9 da camı açtı hemen 12 de 10 dakika girdim geri çıktım cam hala açık ama chat Gpt bana 24 saat havalandırıp gir diyor biraz saçma fazla değil mi ?Kızlar sinekler için ıncıa kullanıyordum dün akşam sıkmadım ve yenmeyen yerim kalmamış. Aşırı kabardı her yanım
Ya ben önceden zaten çok rüya görürdüm artık daha az görüyorum ama görünce de korkuyorum rüyamda gördüğüm kişiler için. Uyandığım zamanda da unutmuş oluyorum hatırlamıyorumGebelikte korkmak korkunç rüya görmek hatta saçma rüya bile görmek çok çok normal bir durum çok araştırdım ilk gebeliğimde de. Yani bunun musallatla alakası yok. Hormonların etkisi duygu değişimi hersey etkiliyorsen duanı oku uyu ama yine de görürsün hatta benim kuzenim o kadar görüyordu bi ara uyumak istemiyordu sonra geçti hamilelikte çok doğal
Burun kanaması bendede oldu canm 2 gün önce bence kan hacmiyle alakalı tasiyon bendede normaldiGünaydın kızlar, burun kanaması olan var mı? Ben iki gündür burun kanaması yaşıyorum. Tansiyonum hep normal. Sürekli ölçerim korkuyorum çünkü tansiyondan. Hep kurumuş kan sümkürürdüm bugün şak diye kanamaya başladı endişe ettim ama bir yandan da artan kan hacminden olduğunu düşünüyorum. Sizlerde de oldu mu
Ah be güzelim. Takma bunları kafana lütfen. maalesef ne kadar modern bir yaşam sergilesek de arap kültüründen çıkamıyoruz ülkecek. Herkes kendini kraliyet ailesinden görüp soy devam ettirmenin peşinde ya da sanki holdingleri şirketleri varmış da erkek bir veliahta devretmeye çalışıyor… en yapmam diyenin içinde bile bu hissiyat oluyor. Benim ve eşimin ailesi erkek çocuk dolu o yüzden hepimiz kız istiyorduk ve kızımız oluyor, ona rağmen bile kayınpederim KIZIMA babasının ismini koymak istediHerkese Merhaba,
İlk gebeliğim ve kız bebek bekliyoruz şükürler olsun çok mutluyum hayatta bir kızım olmasa üzülürüm derdim hep. Tabi her iki duyguyu da tatmak ister insan
Bir yandan sanırım eşimden etkilendiğim için ilk çocuğumuzun erkek olmasını çok istiyordum, Allah bize kız nasip etti
Eşim ara ara çok mutluyum ama inşallah bir de oğlumuz olur diyor
Dün ölüm döşeğindeki anneannemi ziyarete gittim, keşke erkek bi çocuğun olsaydı dedi
Bugün kayınvalideme geldim eşimin ve babasının erkek çocuk sevgisi isteğinden bahsetti
Bunların hepsi bir anne için ne kadar üzücü şeyler
Üstelik hepsi görmüş geçirmiş insanlar
Neden bizim ülkemizde hala bir erkek egemenliği, soy devam ettirme derdi var anlamıyorum
Var mı benimle aynı durumla karşılaşan(
Çok sağol canım desteğin içinSabah akşamdı 32 mg yapıyor günde. Siz hiiiç takılmayın ona bence. Dr da çok düşünüp vermiştir emini. Kendinize bebeğinize iyi bakın
Ayyy canım iyisin dimi yani bi sıkıntı olmamıştır inşallahBenim dün 2 kere akıntıda çok hafif pembelik vardı tekrar olmadı doktorum da aktif kanama olursa haberleşelim dedi. Bugün de şansıma yataktan düştüm canım, düşerken uyandım hafif yan ve popo üstü oturmuş oldum bebek hareket ediyor, doktor da yine takip edelim ağrı ya da kanama olursa haberleşelim dedi uzanıyorum öyle
Kuzuuumm çok geçmiş olsun. Şimdi girebiliyorum ben de yeni okudum. Nasılsın geçti mi kaşıntın? Ben lise dönemindeyken olmuştu böyle. Karaciğer enzimlerinden kaynaklandığını söylemişti doktor. O tarz bi şey olabilir mi acabaÇok teşekkür ederim, inşallah şu an için tek temennim bir şey çıkmaması. Yani bir an da göbek bölgemde başlayam bir kaşıntı ve kabarcık. Görüntü kolestaz diyor ama önemli olan kan tahlili sonuçları. Hayır olsun sizin de benim de…
canım nasıl bir ilaç üzerinde yazıyor muyduCanım kullandıktan sonra havalandırıyormusun ? Eşim dün gece 1 de böcekler için vs olan bir ilaç uyguladı . Sabahta 9 da camı açtı hemen 12 de 10 dakika girdim geri çıktım cam hala açık ama chat Gpt bana 24 saat havalandırıp gir diyor biraz saçma fazla değil mi ?
Senin yerinde olsam asla ama asla kafama takmazdım. Yani bana yapılsa çenem katiyen durmazdı benim laf sokmaktan beter ederdim ama değer mi? Katiyen değmez… Ayrıca cinsiyeti oğulları belirledi senlik bir şey yok yani cinsiyeti erkek belirlerHerkese Merhaba,
İlk gebeliğim ve kız bebek bekliyoruz şükürler olsun çok mutluyum hayatta bir kızım olmasa üzülürüm derdim hep. Tabi her iki duyguyu da tatmak ister insan
Bir yandan sanırım eşimden etkilendiğim için ilk çocuğumuzun erkek olmasını çok istiyordum, Allah bize kız nasip etti
Eşim ara ara çok mutluyum ama inşallah bir de oğlumuz olur diyor
Dün ölüm döşeğindeki anneannemi ziyarete gittim, keşke erkek bi çocuğun olsaydı dedi
Bugün kayınvalideme geldim eşimin ve babasının erkek çocuk sevgisi isteğinden bahsetti
Bunların hepsi bir anne için ne kadar üzücü şeyler
Üstelik hepsi görmüş geçirmiş insanlar
Neden bizim ülkemizde hala bir erkek egemenliği, soy devam ettirme derdi var anlamıyorum
Var mı benimle aynı durumla karşılaşan(
Yok canım her şey normal hiçbir şey çıkmadı. Karaciğerde hafif yağlanma ve büyüme var o da gebelikte olur denildi. Tam tersine şikayetimle alakalı bir şey duymadım da idrar yolu ve böbrekte taş olduğunu öğrendimKuzuuumm çok geçmiş olsun. Şimdi girebiliyorum ben de yeni okudum. Nasılsın geçti mi kaşıntın? Ben lise dönemindeyken olmuştu böyle. Karaciğer enzimlerinden kaynaklandığını söylemişti doktor. O tarz bi şey olabilir mi acaba
Çok garip yaYok canım her şey normal hiçbir şey çıkmadı. Karaciğerde hafif yağlanma ve büyüme var o da gebelikte olur denildi. Tam tersine şikayetimle alakalı bir şey duymadım da idrar yolu ve böbrekte taş olduğunu öğrendimçok saçma bir hastane süreci oldu. Teşekkür ederim balım Bugün şükür hiç kaşınmadım.
Çok garip çooookÇok garip yaaman tek bi şey çıkmasın da. Belki sıcaklar da yapmış olabilir o zaman bi şey çıkmadıysa
Karın sertleşmesi bende de oluyor bir bakıyorum yumuşak bir bakıyorum çok sert. Bazen vajinamda ağrım da oluyor ama kısa süreli sonra geçiyor. Sen yine de sordun mu doktoruna? Şimdi ikiz bebişler bilemiyorumKızlar bugün bebekler baya yukarı çıkmış karnım büyümüş ama asla uzanamıyorum basınç oluyor. Ve vajinamda değişik bir his var sanki açılacak bebek çıkacak gibi ya karnımda baya sert
Benimde saniyeler sürüyor geçiyor falan ama bugün baya büyüdü göbeğim ondan mı diyorum. Doktorum dedi ki sen suan bi gebenin 30. Haftada yaşadığını yaşıyorsun çünkü herşey iki katı diyeKarın sertleşmesi bende de oluyor bir bakıyorum yumuşak bir bakıyorum çok sert. Bazen vajinamda ağrım da oluyor ama kısa süreli sonra geçiyor. Sen yine de sordun mu doktoruna? Şimdi ikiz bebişler bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?