Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Benim plasentede öndeymiş bende çok nadir hissediyorum hissettiğim zamanlar o kadar uzun surmuyor kisa suruyo
Hissedeceğimiz günler gelsin istiyorum artık
Benimde aynı sizin gibi 21 22 haftalarda hissetmiyordum
bugün tam 24 hafta oldu artık hissetmek istiyorum
Benim plasentede öndeymiş bende çok nadir hissediyorum hissettiğim zamanlar o kadar uzun surmuyor kisa suruyo
Evett benim de öylee sağlıklı olsunlar öncelikle ama tabi insan hissetmek istiyor

Ya ben bir de güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım kadın doğum yok diyor yeşil alan yetişkin acil var diyor haksksm sinirlerim bozuldu. Kaşıntı diye gittim idrar yolu ve taşla eve döndüm tövbe ya
Ya olmadı ürolojiye görünürsün canım onlar daha iyi anlar taş olsa agrı yapar sancı yapar çok diye düşünüyorum ben bi kez kum doktmustum dayanılmazdi sancilari

Başakşehir tıp merkezi doğum ücretine ne dedi biliyor musunuz

Cok gecmis olsun ya hamilelikte olabiliyormuş taş düşürme en önemlisi ağrın yok bilirsin taş düşürme çok sancılı bir durum bende düşürüyorum ama ne ağrı ne sancı var enfeksiyon için ilaç icmen çok iyi olmuş ben taştan değil enfeksiyondan korkuyorum daha çok

Cok teşekkürler canimm
Doktor da öyle dedi hamilelikte olur diye valla başıma gelmeyen müsibet kalmadı

Bebek için el mahkum içiyorum ben de korkarım idrar yolundan

Benim canım neredeyse hergün hatta 2/3 kez kanım zaten sıvı ama aslında tahlillerim stabil doktorum gebelikten dolayı damarların kan hacminin arttığını ve o yüzden damarların genişlediğini bu tarz kanamaların o yüzden olduğunu söyledi

Geçmiş olsun aşkım sıcaktan va etkilenmiş olabilirmisin ?

Geçmiş olsun aşkım sıcaktan va etkilenmiş olabilirmisin ?
Aşkım çok teşekkür ederim inan hiçbir şey bilmiyorum birden oldu doktorlar da şu şu diyemiyorlar. Yediklerimle de alakalı değil çünkü alerji yapacak hiçbir şey yemedim. Sebepsizce oldu ama tüp bebek doktorum demişti gebelikte olabilir kimi gebede böyle gebelik sivilcesi olabiliyor diye bilemiyorum yani o yüzden

Anladım aşkım çok geçmiş olsun

Kızlar az önce banyoda düştüm bişey olur mu acaba ya çok korkuyorum
Hemen doktora git eşinle. Bende düştüm geçen doktorum gel dedi ama beni panikte etmedi. Bebeğin suyu gelmediğin de yada kanaman yoksa düşme sorun değil demişti çünkü amino sıvısı bebeği korur demişti. Hatta kaza yapan hamileler ölğyor bebek anne karnında yaşıyor demişti doktorum o yüzden korkma. Ama git kontrol etsinler gerekirse gözetimde tutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…