Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Şuan camasirimi değiştirdim gözlemliyorum ama ağrım olmadı çok çok şükür eşim gorevde doktora gitme durumum da yok iki gün dua ediyorum çok üzgünüm

Yok ağrım yok şuanda canım bile acımadı ama çok korktum ya kalbim ağzımda
Kıyamam ya korkmaz mısın. U Umayis dediği doğru her ihtimale karşı acile gitsen bebeğe baksalar senin de için rahat etse iyi olur. Bak ben de düşme tehlikesi geçirdim kaydım banyoda şimdi terliksiz girmiyorum, tabure aldırdım eşime oturuyorum. Daha temkinli gir allah korusun beterinden

Kulağıma küpe olsun asla terliksiz girmicem bende inşallah bı kıpırtı verse bebeğim rahatlicam inan ki

Kulağıma küpe olsun asla terliksiz girmicem bende inşallah bı kıpırtı verse bebeğim rahatlicam inan ki
Girme girme bir şey olacağı varsa oluyor tamam da şu banyo çok tehlikeli artık. Karnımızdan hareket iyice kısıtlanıyor vs derken dikkat etmek lazım. Bana da haber ver biraz yat soluna bir şeyler ye bakayım hareket edecek mi uyuyordur belki

Çok şükür biraz kıpırtı etti şimdi pıt pıt yaptı

Tek girmeyin duşa ben hiç cesaret edemiyorum bide sakarım yürürken ayağım halıya takıldı düşün ama elimin üstüne düştüm yine de doktorum baktı

Bu bende de var 2 3 gündür rüya görüyorum korkuyorum ama uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyorum. Ama resmen korkarak uyanıyorum irkiliyorum.
Annem olsa der besmelesiz mı uyudun ne yaptın. Kuzum sen yastığının altına bıçak koy hamile ve lohusa kadına musallat olan çok olurmuş uyumadan evvel bol bol dua oku Ayetel Kürsi Nas Felak oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…