• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Omega 3'ü hem kendi doktoruma hem aile hekimine hem eczacıya sordum hepsi multivitaminde var diyor ama içindeki miktarın yetersiz olduğunu biliyorum balık da yiyemiyorum kendim ekstra omega 3 alacağım sizlerin önerisi var mı

selam herkese biz bugün tam 19 haftalık olduk ❤️ her 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..

Başlangıç kilosu :65
10.hafta. : 66.5
15.hafta. : 64.7
16.hafta. : 65.2
19.Hafta. : 64.5
Ben de 65 kilo ile hamile kaldım bugun 15+5’teyim ama bebis 16+4’mus bir hafta önden gidiyor su an 66.5 kiloyum 1,5 kilo aldim. Doktor almasan da olabilir 20. Haftaya kadar demisti. 20’den sonra daha hizla alindigini soylemisti. Bence durumunuz gayet iyi. Kilo işleri zorlastiracak gunun sonunda ne kadar az alirsak o kadar iyi ama iştah açılmaya başladı bende de tatlidan tiksinirken simdi tatli yemeye basladim bence 1,5 kilo da ordan gol atti bana.:) benim doktorum 15 maximumun olsun dedi ama 15 çok bilemiyorum 10 kilo ile bu seruveni tamamlarsam kendimi alnimdan öpüciiiimmm. 😍

Bende alayim doktora sorup elim kolum kalkmiyor 😊
Omega 3'ü hem kendi doktoruma hem aile hekimine hem eczacıya sordum hepsi multivitaminde var diyor ama içindeki miktarın yetersiz olduğunu biliyorum balık da yiyemiyorum kendim ekstra omega 3 alacağım sizlerin önerisi var mı
Omega asla midemi bulandırmıyor, magnezyum da tavsiye ederim iyi geldi.

Eklentiler

• IMG_5471.webp
    IMG_5471.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben de 65 kilo ile hamile kaldım bugun 15+5’teyim ama bebis 16+4’mus bir hafta önden gidiyor su an 66.5 kiloyum 1,5 kilo aldim. Doktor almasan da olabilir 20. Haftaya kadar demisti. 20’den sonra daha hizla alindigini soylemisti. Bence durumunuz gayet iyi. Kilo işleri zorlastiracak gunun sonunda ne kadar az alirsak o kadar iyi ama iştah açılmaya başladı bende de tatlidan tiksinirken simdi tatli yemeye basladim bence 1,5 kilo da ordan gol atti bana.:) benim doktorum 15 maximumun olsun dedi ama 15 çok bilemiyorum 10 kilo ile bu seruveni tamamlarsam kendimi alnimdan öpüciiiimmm. 😍
Ben 62.5la 63 arasi gelip gidiyordum simdi 64 oldum😊inşallah maks. 73le filan doğururm😂

Kızlar ya bu haftalarda benim gibi uykuya düşen varmı 🤣 ilk haftalar böyle uykulu olur sanıyordum benim son 1 haftadır başladı öğlenleri gözlerimi açamıyorum 🤣 akşamları 22 deyince uyku geliyor . Zar zor geri uyandım 😂

Kızlar ya bu haftalarda benim gibi uykuya düşen varmı 🤣 ilk haftalar böyle uykulu olur sanıyordum benim son 1 haftadır başladı öğlenleri gözlerimi açamıyorum 🤣 akşamları 22 deyince uyku geliyor . Zar zor geri uyandım 😂
Haha maşallah ne güzel işte mis gibi uyu keşke ben de uyuyabilsem cin gibiyim 😂😂

Ayy inşalaahh 10-11 kilo bence çok iyi. Ben gecen sene zaten bebeksiz 74 kiloya kadar görmüş biri olarak 75 ile falan doğum yapsam bana hiç yabancı bir kilo olmaz bildiğim yerler :D
Ben hiç o kilolara cikmadim simdi bile garipsiyorum 12-14 kilo alsa naparim blmyrm😊neyse feda olsun miniklerimize iyi olsunlarda tek💙

aman uyu işte misler gibi dinlenmişte olursunuz anneli kızlı ohhhhhh
🤣 galiba kızım yoruluyor bu sıra . Evde bir düzen yok hala her yer her yerde 😒 ben sürekli boş koşturuyorum ama hallolan birşey yok 🤣 taşınmak zor iş özellikle inşaat bitmeden yaşınmak çok daha zormuş aşko 🥹 sen nasıl oldun ağrın kalmadı dimi . Kendini yorma bırak işler kalsın yada sana biri yardım etsin . Bende bir abla var kapı cam vs olunca onu çağırıyorum sağolsun geliyor

kizlar evi supurme silme işlerini yapiyormusunuz Ben yapamiyorum bayadr gozum korktu bi gecen gun dolap sileyim dedim hemen lekelnme geldi korkuyorum biseye elimi atmayan bi evi supuruyorum o kadr😏

🤣 galiba kızım yoruluyor bu sıra . Evde bir düzen yok hala her yer her yerde 😒 ben sürekli boş koşturuyorum ama hallolan birşey yok 🤣 taşınmak zor iş özellikle inşaat bitmeden yaşınmak çok daha zormuş aşko 🥹 sen nasıl oldun ağrın kalmadı dimi . Kendini yorma bırak işler kalsın yada sana biri yardım etsin . Bende bir abla var kapı cam vs olunca onu çağırıyorum sağolsun geliyor
Taşınmak dehşet zor dehşeeeeet asla iş bitmez, tam bitti dersin başka bir şey çıkar. Allah yardımcın olsun kuşum. Yorma kendini de kızını da geç olsun güç olmasın demişler.

Ayy maşallah iyiyim aşkım kalmadı ağrım sızım bugün dinlendim işim de yoktu yemek dahi yapmadım öyle bir dinlenme yani 😂

Back
X