Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Beya
Kara ya da beyaz farkeder mi?

Canım Allah sana da sabır versin, bir an önce iyileşmenizi diliyorum gerçekten. Kanamalı beklemek çok zor çok iyi biliyorum ❤️🎀

Sağol canım
Beyaz dut kurusu olacak canm
kizlar evi supurme silme işlerini yapiyormusunuz Ben yapamiyorum bayadr gozum korktu bi gecen gun dolap sileyim dedim hemen lekelnme geldi korkuyorum biseye elimi atmayan bi evi supuruyorum o kadr😏
Dün evi ilk kez dip bucak temizledim yapmaz olaydım akşam resmen doğuruyorum sandım belim kalçarıma filan bıcak saplandı yatakta dönemedim
Allahtan magnezyum var hemen içtim uzandım şunan hiç bir şey kalmadı

Merhabalar 13 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum. Çarşamba gece ciddi kanamam oldu dooktorw gittik bebekler çok sağlıklı. O günden beri dinleniyorum dün gece yine çok fazla olmasa da kanama oldu. Bunu yaşayan var mı

Taşınmak dehşet zor dehşeeeeet asla iş bitmez, tam bitti dersin başka bir şey çıkar. Allah yardımcın olsun kuşum. Yorma kendini de kızını da geç olsun güç olmasın demişler.

Ayy maşallah iyiyim aşkım kalmadı ağrım sızım bugün dinlendim işim de yoktu yemek dahi yapmadım öyle bir dinlenme yani 😂
aşkım ben birşey yapamıyorum zaten henüz gardrop ve mutfak tam anlamıyla bitmedi eh bitmediği içinde temizlik olmuyor bir oda karton yığını oradan alıyoruz . Yani 1/2 hafta daha sürer mağlesef istediğimiz gibi ilerlemedi ev o yüzden böyle bir süre idare edicez .

Yapma aşkım iş yapamazsın zaten inan boş dolanıyorum günlerdir sabahları ayaklarımın altı ağrıyor . Artık bebekler büyüyor ve kendini hissettiriyorlar . Onlar sağlıklı olsunda herşey hallolur

Ayy Allah yardimcin olsun taşinmk zor hele hamilesin daha zordur.😏
Aşkım ev bitmiş olsa yine hadi yerleşirdi ama ev bitmedi hala ama diğer kiradaki olan evden çıkmalıydık . Burayı aldık diye biz herşeyini yaptırdık ama bu kezde zamansal sıkıntı oldu .

Merhabalar 13 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum. Çarşamba gece ciddi kanamam oldu dooktorw gittik bebekler çok sağlıklı. O günden beri dinleniyorum dün gece yine çok fazla olmasa da kanama oldu. Bunu yaşayan var mı
Kanama için kullandığın birşey varmı canım Progestan iğne veya fitil ?

aşkım ben birşey yapamıyorum zaten henüz gardrop ve mutfak tam anlamıyla bitmedi eh bitmediği içinde temizlik olmuyor bir oda karton yığını oradan alıyoruz . Yani 1/2 hafta daha sürer mağlesef istediğimiz gibi ilerlemedi ev o yüzden böyle bir süre idare edicez .

Yapma aşkım iş yapamazsın zaten inan boş dolanıyorum günlerdir sabahları ayaklarımın altı ağrıyor . Artık bebekler büyüyor ve kendini hissettiriyorlar . Onlar sağlıklı olsunda herşey hallolur
Yapma yavrum boşver yavaş yavaş bitsin. Ay yer silinip o halılar serilmedikçe temizlik asla bitmez. Koliler desen başa bela. Allah yardımcın olsun.
Ben de evime geçen sene ekim ayında taşındım tam 1 ay sürdü. Bir sürü koli var haliyle boş odanın birine istifledik amaan çocuk olcakta oda yapcaz boşver kalsın, hepsini sonra hallederiz depoya kaldırırız demiştim eşime. 3 ay sonra hamile kaldım 😂😂 şimdi kara kara düşünüyorum nasıl halledeceğiz diye vakit bulamıyorum eşimle birlikte bak bu görünen bir yüzü kolilerin 😂

Eklentiler

• IMG_5486.webp
    IMG_5486.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 43
Bende ikiz gebeyim en son 7. Haftad yaşadım ama yakın arkadaşım da hamile ikiz 24. Haftasına girdi 17. Haftasına kadar arada ciddi kanamaları oluyordu hala progestan kullanıyor

Yapma yavrum boşver yavaş yavaş bitsin. Ay yer silinip o halılar serilmedikçe temizlik asla bitmez. Koliler desen başa bela. Allah yardımcın olsun.
Ben de evime geçen sene ekim ayında taşındım tam 1 ay sürdü. Bir sürü koli var haliyle boş odanın birine istifledik amaan çocuk olcakta oda yapcaz boşver kalsın, hepsini sonra hallederiz depoya kaldırırız demiştim eşime. 3 ay sonra hamile kaldım 😂😂 şimdi kara kara düşünüyorum nasıl halledeceğiz diye vakit bulamıyorum eşimle birlikte bak bu görünen bir yüzü kolilerin 😂
Ay bak fotoğraf = şuanki benim çocuk odası beni anlatmışsın aşkım evet 1 /2 ay sürüyormuş bitmiyor kolay bugün inşallah elbiselerimizi yerleştirip az birşeyde mutfağın kurulan alt kısımlarını yerleştirirsek . Ama oturma odasında bile koca koca kartonlar yemek masası takımım 🤣

Aşkım hafta sonları az az eşinle birlikte yapın yada kayınvaliden görümcen veya annen vs yardım etsin sen iki canlısın ya .

kizlar evi supurme silme işlerini yapiyormusunuz Ben yapamiyorum bayadr gozum korktu bi gecen gun dolap sileyim dedim hemen lekelnme geldi korkuyorum biseye elimi atmayan bi evi supuruyorum o kadr😏
Çok şükür bu konularda eşim bana çok yardımcı oluyor. Yemekleri de thermomix cihazım var onda yapıyor eşim bayağı kolay oldu bizim için 😅 ayrıntı temizlik için annem geldi sağ olsun. 😇 evde başka çocuk olmayınca da çok kirlenmiyor açıkcası rahatım bu sene elhamdulillah 😝 bulantılarm bayağı azaldı ama bnm bacak aramdaki ağrı geçmedi hâlâ 🥲 enfeksiyonda yokmuş bakıldım dr. Hayırlısı magnezyum başladım inşallah geçer. 🤲

Ben yapamıyorum canım, sadece böyle basit bardak çalkalayıp makineye koyuyorum kendime bir şeyler hazırlıyorum hepsi bu, gerisini Allaha emanet devam ediyoruz 😀

Ay bak fotoğraf = şuanki benim çocuk odası beni anlatmışsın aşkım evet 1 /2 ay sürüyormuş bitmiyor kolay bugün inşallah elbiselerimizi yerleştirip az birşeyde mutfağın kurulan alt kısımlarını yerleştirirsek . Ama oturma odasında bile koca koca kartonlar yemek masası takımım 🤣

Aşkım hafta sonları az az eşinle birlikte yapın yada kayınvaliden görümcen veya annen vs yardım etsin sen iki canlısın ya .
Tahmin edebiliyorum aşkım benim. Sürer sürer, sürmez mi zıkkım iş bitmez hiç taşınmada 😂😂 görümcem çok, kayınvalidem de yarım et desen hastalanır aşkım öyle biri ondan hastası yok şu sıralar öyle diyor 😂😂 anneciğim yardım eder ama ah annem ya. Eşimin de müsait olduğu zamanda eşimle yaparız kalanı vs annemle hallederiz

Tahmin edebiliyorum aşkım benim. Sürer sürer, sürmez mi zıkkım iş bitmez hiç taşınmada 😂😂 görümcem çok, kayınvalidem de yarım et desen hastalanır aşkım öyle biri ondan hastası yok şu sıralar öyle diyor 😂😂 anneciğim yardım eder ama ah annem ya. Eşimin de müsait olduğu zamanda eşimle yaparız kalanı vs annemle hallederiz
Ay görümcem yok yazcaktım şimdi gördüm çok yazmışım düşman totosuna hahahah LadyNurr LadyNurr

Görümce bendede çok 🤣 kader arkadaşımsın desene 🤣😂 annem banada geliyor sağolsun ama oda fıtıktan ameliyatlı işte anlıycan yine bize kalıyor .

Back
X