- 12 Şubat 2025
- 261
- 137
- 18
- 26
Anladım canım benimde ara sıra çıkıyor evde ölçüyorum hep birde hava çok sıcak olduğunda çıkıyor sanki öyle farkettim ben havadan çok daraldığım zamanlarda çıkıyor inşallah tekrar etmezBenim geçen haftalarda 3 haftayı geçkin oldu 2 kutu reflor bitirdim kan gaitw her şeyide verdim bir şey çıkmadı en son eşim sirkeli su diyordu doktorumada sordum içebilirsin zararı olmaz dedi 2 gün elma sirlesini suya karıştırıp içtim 3. Gün geçti ishalim denemek istersen aklında olsun
Benimde öyle bugün özellikle çok gibi internetten araştırdığım kadarıyla tüm karında bir kasılma sertleşme yoksa bir yerde hissediliyorsa normalmiş baş yukarıda bizim başını kaburgama dayayıp cenin pozisyonunu alıyor
Benim 6. Haftada yükselmişti gün içinde ölçmedim ama baya hissetmiştim sonra akşam acile gittim 14 tü orda aspirin verdi doktorum doğumdan 2 3 hafta önceye kadar kullanacaksın dedi içiyorum hala düzenli takip etmiştim özellikle başlarda artık çıkmadığı için çok bakmıyorum ama tansiyon aleti aldım en ufak hissedersen ölç dedi doktorum 12yi geçerse dinlenip tekrar ölç 14 ü geçerse hemen geliyorsun demişti korma ama tedbirli ol canım tansiyon önemli