• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar şampuan Bebek yağı pişik kremi olarak hangisini aldınız Sebamed almayı düşünüyorum sizler hangisini aldiniz
ben incia aldim, sosyal medya uzerinden birkac doktor eczaci incelemesi vs. inceledim fiyat/performans olarak oneriyorlardi, ben de oyle tercih ettim, deterjan olarak da siveno alacagim. ikisinin ureticisi ayni firma diye okumustum bu arada. kafamda mustela’nin setini alip gecmek vardi ama nedense icerigini uygun bulmamislar bu seneki videolarda, kimya bilgim ust duzey olmadigi icin yorum yapanlara guvendim gibi oldu biraz.

Bir süre oturdukta sonra ayağı kalkınca sizinde çamaşırınız aniden ıslanıyor mu sadece bana mı oluyor bu? Bu gün suyum geldi zannettim o kadar çok ıslandı çamaşır bir anda. Şarıl şarıl değil ama ıslandı yani baya. Devam etmedi bir anlık geldi.

Bir süre oturdukta sonra ayağı kalkınca sizinde çamaşırınız aniden ıslanıyor mu sadece bana mı oluyor bu? Bu gün suyum geldi zannettim o kadar çok ıslandı çamaşır bir anda. Şarıl şarıl değil ama ıslandı yani baya. Devam etmedi bir anlık geldi.
Canım benim akıntım hergun oluyor ama dediğin gibi ayakta olduğumda su gibi karışık geliyor normaldir heralde Genelde çok yürüdüğümde başima geliyor evde dinlendiğimde o kadar gelmiyor.

Akıntıyla birlikte ıslaklık oluyor ama anlık olmadı bana ,kontrolün ne zaman?

Kızlar benim ev işi olmadı .Belediye projeyi değiştirmiş .Normalde 3 adet 2+1 ev verecekken şimdi daha azını vereceklerini duyunca vazgeçtik.Yani 40 yıllık evle devam ediyoruz.Biraz tadilati var doğuma kadar yetişir inş.Bir yanım buruk ,bir yanım mutlu(kaynanamla oturacaktım ev yapilana kadar,onunla oturmak zorunda olmamak mutlu etti).Yıllardır istediğim birşeydi yeni evde oturmak .Hayallerim vardı ama nasipten öteye gidilmezmis.Hayirlisi..

Bugün işten geldikten sonra ıslaklık hissettim ama ter miydi yoksa ıslaklık mı çözemedim. Birkaç gündür akıntım var ıslaklık harici.

Cidden doktorların işine akıl sır ermiyor ya değerlerin 120 130 civarında olsa hep bir nebze anlayacam da boşa ilaç alıp da bebeğe zarar edeceğine hiç alma.
Perinatolojiye randevum vardı oda bugün izin vermedi zaten .. bebeğin kilo alımı durur şuan normal seyrinde dedi çok olsa yavaşlatmak isteriz ama şuan gereksiz dedi

Son zamanlarda benimde arttı sanki su gibi iç çamaşırım ıslanmış oluyor ..

Ay inşallah ya seninde öyle olur karışlama olur .. galiba hastalıklarımız farklı .. senin bebeğe geçme ihtimali nedir ?
Farklı canımm farklı. Benim bebeğe geçme ihtimali var, önceki doktorum doğumdan sonra senin antikorlar bebeğe geçecek onda da bu sıkıntılarla uğraşmamak adına bi müddet küveze alıcaz tedavi edicez demişti. Büyük ihtimal yeni doktorum da aynısını diyecek.

Çok bekledik bu bebekleri o yüzden kesinlikle dediğine katılıyorum. Her gözüm döndüğünde amaaan sık kız dişini diyorum 🥹
Aynen aşkım aynısını düşünüyorum 🥹 sabır Perinatoloji uzmanım bugün akşam 18:00 den sonra yemek yeme dedi akşam yemekleride genelde sebze ve et ağırlıklı olsun dedi . O şekilde sabah şekerini düzenlersin dedi akşam çok acıkırsan 3 yrmek kaşığı yoğurt dengeler bunlara dikkat edersen sabah şekerinizde düzenlersin dedi 😬 bakalım birde böyle deneyeceğim🌸 sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama belki sendede işe yarar aşkım

Farklı canımm farklı. Benim bebeğe geçme ihtimali var, önceki doktorum doğumdan sonra senin antikorlar bebeğe geçecek onda da bu sıkıntılarla uğraşmamak adına bi müddet küveze alıcaz tedavi edicez demişti. Büyük ihtimal yeni doktorum da aynısını diyecek.
Bebeğe benimkide geçme ihtimali var aşkım ama hiç bir şey yapılamıyor maalesef .. doktorum takip ediceksin çok fazla morarma olur çok fazla kanaması olur getirirsin dedi ama aslında çocukken önerilmiyor çok fazla kan alarak bakılan bir hastalık .. genç kızlığa gireceği sıra test edilmesi lazım dedi .. erkek çocuklarında daha geç bakıla bilinir ama kızlarda ağır regl kanması ağrısı vs olacağı için o zaman bakılıyormuş yani 12/13 belki 10

ben incia aldim, sosyal medya uzerinden birkac doktor eczaci incelemesi vs. inceledim fiyat/performans olarak oneriyorlardi, ben de oyle tercih ettim, deterjan olarak da siveno alacagim. ikisinin ureticisi ayni firma diye okumustum bu arada. kafamda mustela’nin setini alip gecmek vardi ama nedense icerigini uygun bulmamislar bu seneki videolarda, kimya bilgim ust duzey olmadigi icin yorum yapanlara guvendim gibi oldu biraz.
Deterjanı ben de siveno aldım şampuan konusunda içerik araştırmadım henüz ecowell Sebamed arasında gidip geliyorum şimdilik 😅

Canım benim akıntım hergun oluyor ama dediğin gibi ayakta olduğumda su gibi karışık geliyor normaldir heralde Genelde çok yürüdüğümde başima geliyor evde dinlendiğimde o kadar gelmiyor.
Bende yeni yeni olmaya başladı ilkin korktum ama doktor muayenede suyu yeterli seviyede dedi bana

Back
X