• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Anladım canımm 🥹 Benim de cuma günü aslında ama evham yaptım daha erken mi gitsem diyorum öyle aman aman da bir ağrım yok da annelik içgüdüsü işte. Sen en son ne zaman baktırmıştın değerlerine?
Benim 1 ay oldu canım baktıralı, haftaya Salı da sağlık ocağında inşallah kan ve idrar vericem doktora öyle gidicem. Bu sırada bol bol su içtim ı günde 3 lt en az. Belki de geçmiştir enfeksiyon. İçin rahat etmiyorsa bir ara sor canım istersen, gerçekten insan bu dönemde en küçük şeyi bile takıyor acaba bir şey mi var diye 🥹

Ben de aldım canım isimleri ☺️

İnstagramdan mı bu canım

Strese girme canım serum falan durdurular inşallah sen gerilme ki bebekte rahat olsun

Benim enfeksiyonda kasık ağrım olmuştu ve hafif bel ağrısıda idrarda yanma falan yoktu hiç
Evet canım instagramda bir sayfa, oradan yaptırdım güzel geldi kumaşı yumuşacık, müslin zaten

Eklentiler

• a7241691-f35b-4cff-b9ad-c3a5bf08f683.webp
    a7241691-f35b-4cff-b9ad-c3a5bf08f683.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 96
Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak benden 😂

Ben de gece uyandım karnım patlayacak gibiydi ve midemin çevresinde baya ağrı vardı çok korktum uyumuşum sonra normaldi. Gittiğin iyi olmuş canım her şeyi denemişsin inşallah sadece naz yapıyordur bebek, yerleri de daraldı. Bize de haber ver mutlaka

Naptın canim doktordan çiktinmi ne dedi doktor benimde sabah uyandığımda taş gibiydi karnım toplanmişti yine çok korktm dünde pek hareket etmedi bugunde dönme hareketi gibi bişey oldu saniyelik bu kadar az hareket etmesi benide endişelendirdi.🤷

İyi haberler al inşAllah canım şimdi nasılsın,ne dedi doktorun merak ettim 🌼

L limonlupastaa sen ne yaptın canım doktor ne dedi?

İnanır mısınız yeni çıktım daha saat 10da geldiğim randevudan. Böyle bir sıra görmedim ben tabii randevusuz olduğum için de ekstra bekledim. Velhasıl korkulacak birşey yokmuş, beklediğime değecek güzel haber 🥹 Artık o sertleşmeleri dert etme çok sık olacak, düzenli olmadığı sürece normal dedi. Hareketleri yavaşlayabilir artık dedi. Nefes egzersizlerine başla dedi. 33+5 2158 gr iyi dedi. Haftaya Nst randevusu verdi. Bir de şöyle bir şey verdi sizin de aklınızda bulunsun özellikle vajinal düşünenler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
Kuzum bendede o dediğin şekilde oluyor ama ben gecen hafta kan idrar verdim enfeksiyon çıkmadı için rahat etsin olmazsa sağlık ocağında bı tahlil yaptır benim bidikta baş aşagi muhtemelen baskı yapıyor bidiklar ❤️

İnanır mısınız yeni çıktım daha saat 10da geldiğim randevudan. Böyle bir sıra görmedim ben tabii randevusuz olduğum için de ekstra bekledim. Velhasıl korkulacak birşey yokmuş, beklediğime değecek güzel haber 🥹 Artık o sertleşmeleri dert etme çok sık olacak, düzenli olmadığı sürece normal dedi. Hareketleri yavaşlayabilir artık dedi. Nefes egzersizlerine başla dedi. 33+5 2158 gr iyi dedi. Haftaya Nst randevusu verdi. Bir de şöyle bir şey verdi sizin de aklınızda bulunsun özellikle vajinal düşünenler

Çok sevindim canım beklediğine değmiş ☺️ kilosu falan da çok iyi maşallah, için rahat etmiş oldu 🌸

Maşallah 🧿sevindim canım bebişin iyi olduğuna Bizde bugün 33olduk 2hafta sonra bende bunları uygulayim doktoruma sorup hurma tatli olduğu için şekeri yükseltebilir belki.bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun balım böyle detaylı bilgi vermeleri çok guzel❤️

Benim 1 ay oldu canım baktıralı, haftaya Salı da sağlık ocağında inşallah kan ve idrar vericem doktora öyle gidicem. Bu sırada bol bol su içtim ı günde 3 lt en az. Belki de geçmiştir enfeksiyon. İçin rahat etmiyorsa bir ara sor canım istersen, gerçekten insan bu dönemde en küçük şeyi bile takıyor acaba bir şey mi var diye 🥹
İnşAllah geçmiştir canımm ben de sağlık ocağında tahlil verip sonrasında kontrole gideyim olmadı.
Evet yaa içgüdüsel olarak bebeğime bir şey olur mu vs dürtüklüyor insanı 🥲

İnşAllah geçmiştir canımm ben de sağlık ocağında tahlil verip sonrasında kontrole gideyim olmadı.
Evet yaa içgüdüsel olarak bebeğime bir şey olur mu vs dürtüklüyor insanı 🥲
Neyse az kaldı kafayı sıyırmadan sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah 😄🌸

Kuzum bendede o dediğin şekilde oluyor ama ben gecen hafta kan idrar verdim enfeksiyon çıkmadı için rahat etsin olmazsa sağlık ocağında bı tahlil yaptır benim bidikta baş aşagi muhtemelen baskı yapıyor bidiklar ❤️
Evet canım ilk bi sağlık ocağına gidip kan idrar vereyim birkaç gündür var içim rahat etmez yoksa. Çok belli ya ayaktayken falan ağır ağır hissediyorum alt tarafı 🥰

Maşallah 🧿sevindim canım bebişin iyi olduğuna Bizde bugün 33olduk 2hafta sonra bende bunları uygulayim doktoruma sorup hurma tatli olduğu için şekeri yükseltebilir belki.bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun balım böyle detaylı bilgi vermeleri çok guzel❤️
Özel rami hastanesi canım Nehir Bayram’a gidiyorum. Allah razı olsun çok ilgili biri ☺️

Back
X